Σελίδες

11 Αυγ 2013

Ποιοι είστε εσείς που υψώνεται ανάστημα και με θράσος ζητάτε εξηγήσεις και μερτικό για τον «902»;

Λαφαζαναιοι, κ.τ.λ....

*Του Τάκη Βαρελά
Ο ένας μετά τον άλλο συνεχίζουν το «σφυροκόπημα» του ΚΚΕ για τον «902» στην «Iskra».
Αυτή την φορά την γραφίδα του σχολιαστή της «Iskra», την πήρε ο Θανάσης Κάππος με ύφος νηφάλιου καρδιναλίου κάνει μια βουτιά στα άδυτα του Περισσού, σημειώνοντας ότι η πώληση του «902» , «δημιούργησε σημαντικές αντεγκλήσεις μεταξύ της Αριστεράς, για το που, το πώς, το τι και κυρίως το γιατί».
Μάλιστα.
  1. Από πότε βαφτίζονται οι επιθέσεις σας, στα ιδιόκτητα ΜΜΕ του ΚΚΕ αντεγκλήσεις μεταξύ της Αριστεράς;

Το βραχιολάκι, οι σβαστικούλες και άλλα ξωτικά...

Αχ πώς συγκινήθηκα, ρίγησα απ' τα τόσα ξωτικά που κάλεσαν σύναξη στο Δάσος της Αγοράς και ξεκίνησαν εκστρατεία σωτηρίας του «902»!!! Τρυφερά κομμουνιστόφιλα νανάκια, με ιδιότυπη ομορφιά ιδεών και όψιν ως κόψιν, πλάκωσαν να σώσουν αυτούς που δε θέλουν να σωθούν. Τέτοιο παιδομάζωμα απ' την εποχή της Φρειδερίκης έχει να γίνει. Μες στο σκοτάδι της χρυσαβγουλένιας νύχτας, ανάμεσα στις αστραπές απ' το Μεγάλο Ταξίδι του αρχιερέα στη σπηλιά του Λευκού Οίκου, διέκρινες στα χεράκια τους το... βραχιολάκι. Αυτό που δίνει το σύστημα σ' όσους συμφωνούν με τη μόνη επιτρεπτή ανθρωποφαγία των χορτοφάγων ημερών της πείνας και της αισθητικής των πιλάτες, που είναι η κομμουνιστοφαγία.

Ολα τα ξωτικά που τα νανούριζαν οι κόκκινες κατσαρόλες και τα κόκκινα μαξιλάρια του απίθανα καθιερωμένου παγκόσμια από το Αμαζον τηλεμάρκετινγκ έχασαν τον ύπνο τους. «Πάμε να πάρουμε τον Περισσό τώρα που μπορεί να μας λάχει και κάνας γενίτσαρος με περγαμηνές σφυροδρέπανου όπως και πριν από είκοσι χρόνια...» πρότειναν οι εξυπνότεροι.