Σελίδες

9 Αυγ 2013

Εργάτες Ναυπηγοεπισκευαστικής: Λάθος πόρτα χτύπησαν τα... νταηλίκια της Χρυσής Αυγής


Με κοινή ανακοίνωσή τους, το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών και το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, τονίζουν, με αφορμή τα όσα είπαν οι χρυσαυγίτες στην επίσκεψή τους σε καντίνα της Ζώνης:
«Χτες, Πέμπτη 8/8/13, το μεσημέρι, την ώρα που έλειπαν οι μεταλλεργάτες, μαζεύτηκαν σαν τους κλέφτες, σε καντίνα στη Ναυπηγοεπισκεαστική Ζώνη Περάματος, καμιά σαρανταριά φασιστοειδή, από τους οποίους πάνω από τριάντα δεν είχαν καμία σχέση με τους εργάτες της Ζώνης.
Ήρθαν εκ του ασφαλούς να βιντεοσκοπηθούν, όπως κάνουν συνήθως, για να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στα αφεντικά τους και να πουλήσουν "τσάμπα μαγκιά" απέναντι στα σωματεία.
Με αυτά που είπαν επιβεβαίωσαν, για άλλη μία φορά, ότι είναι εχθροί των εργατών, "τσιράκια" των εφοπλιστών και των εργολάβων, που μας θέλουν να δουλεύουμε για 30 και 40 ευρώ.

Προς άπαντες επαναστάτες του internet


Όχι, ούτε εσένα σε ξέχασα. Εσένα που από τη Δευτέρα το βράδυ περίπου, το πιο cool θέμα για σένα στη πόλη, ήταν το κλείσιμο του σταθμού των παλαιολιθικών, ξεχασμένων, ορφανών του Στάλιν, κατευθυνόμενων… αυτών του ΚΚΕ ρε παιδί μου. Και εσύ έτρεξες αφού το διάβασες στην αρχική σελίδα που σου βγαίνει, πριν διαβάσεις τα (χωρίς ουσία) mail σου, όχι πολύ μακριά βέβαια, μέχρι το διπλανό παράθυρο που άνοιξες στον υπολογιστή που έχεις σπίτι σου, εκτός αν και μετά από πολύ κόπο και θυσίες, καταφέρνεις και συντηρείς internet στο σούπερ smartphone σου (που ακόμα δίνεις δόσεις μέσω πιστωτικής). Σκέφτηκες να το σηκώσεις πρώτος στα social media αλλά είδες (με χαρά) ότι και άλλοι όμοιοι σου το έχουν ήδη κάνει, και μάλιστα, το έχουν ομαδοποιήσει κιόλας.
Σκέφτεσαι, πολύ κιόλας. Θες για άλλη μια φορά να έχεις εσύ το προνόμιο της μεγαλύτερης εξυπνάδας με τις λιγότερες λέξεις, ανάμεσα στο κοπάδι που είναι μαζεμένο εδώ, αλλά ο καθένας πίσω από τη δική του οθόνη...

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ 1,16 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΘΕΛΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 902...

Ο Παπαδημούλης με τα 6 σπίτια, τις 777 χιλιάδες ΕΥΡΩ ομόλογα/μετοχές και τις 385 χιλιάδες ΕΥΡΩ καταθέσεις, θέλει λέει, διευκρινίσεις και... διαφάνεια σχετικά με την πώληση του 902.

Όταν η υποκρισία δεν κρύβεται και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...


Χρειάστηκε μόνο λίγες ώρες να κυκλοφορήσει η είδηση, για την πώληση του «902», ώστε να κάνει το γύρω στα ΜΜΕ, τα διάφορα «αριστερά» blogs και οι επί παντός δημοσιολογούντες, να βγουν από την τρύπα τους και να κανιβαλίσουν.
Τα κροκοδείλια δάκρυα σε συνδυασμό με την ιερή αγανάκτηση, των πάσης λογής αριστερών, φέρνει γέλια.
Η υποκρισία και η ψευτιά κάνουν πάρτυ.
Αλήθεια σε ποιο αριθμό του τηλεκοντρόλ τους, έχουν αποθηκευμένο τον «902»;
Πόσες συζητήσεις με πολιτικά, εργατικά, διεθνή κ.ά. θέματα, έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία πέντε χρόνια από τον «902»;
Παρακολούθησαν έστω και μια φορά ειδήσεις από τον «902» , έτσι από περιέργεια;

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τα τρομοκρατικά σημειώματα του ΟΑΕΕ προς τους ασφαλισμένους


Σε ανακοίνωσή του για τα τρομοκρατικά σημειώματα του ΟΑΕΕ προς τους ασφαλισμένους, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:
«Το ΚΚΕ καταδικάζει τον αισχρό εκβιασμό της κυβέρνησης που στέλνει σημειώματα σε εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους για εξόφληση ή ρύθμιση καθυστερημένων οφειλών στον ΟΑΕΕ εντός 10 ημερών, απειλώντας με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
Πρόκειται για τους μισούς ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, που αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους. Είναι αυτοί, που η κυβερνητική πολιτική καταδίκασε να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Σήμερα απειλεί να βγάλει στο σφυρί κάθε περιουσιακό τους στοιχείο.

Οι εργαζόμενοι του «902» απαντούν: Δίνουμε τη μάχη στο πλευρό του Κόμματός μας!


Τη δική τους απάντηση στις βρομιές και τις συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ, με αφορμή την πώληση του «902», δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του σταθμού, με σχόλιά τους μέσα από τις σελίδες του «902.gr».


Διαβάστε: