Σελίδες

20 Μαΐ 2013

Ιστορίες "διευθυντών".... και παπαρολογίες αντιΚΚεδων.

Αποφάσισαν λοιπόν να επιτεθούν στο ΚΚΕ και βρήκαν τον πιο βλακώδη τρόπο.
Αυτό φανερώνει πανικό. 
Έχουν χάσει τον έλεγχο και προσπαθούν όπως όπως να μαζέψουν τα αμάζευτα.
Έτσι επιστράτευσαν τον Βασίλη Ζωγράφο
Ο κύριος αυτός έστειλε μια επιστολή και κατηγορεί το ΚΚΕ ότι τον διέγραψαν επειδή θέλησε να γίνει διευθυντής.
Ας δούμε ορισμένες λεπτομέρειες που έχουν σχέση με τα γεγονότα.
Οι κρίσεις στελεχών της εκπαίδευσης έγιναν το καλοκαίρι του 2011(!!!). Τώρα έχουμε 2013. Δεν έχει καμιά σημασία ο χρόνος διαγραφής σου αλλά η ιστορία σου μπάζει από παντού.
Το Π.Α.ΜΕ εκπαιδευτικών τότε ( 1,   2,   3 ) είχε μιλήσει αναλυτικά για το ρόλο που καλούνται να παίξουν τα στελέχη της εκπαίδευσης. Είχε άδικο κύριε Ζωγράφο;

ΣΥΡΙΖΑ: Καυγάς για τη μετεξέλιξη των συνιστωσών και παραπομπή στο συνέδριο


Βγήκαν τα μαχαίρια στην συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο με αφορμή την πρόθεση της ηγετικής ομάδας να προχωρήσει η διάλυση των συνιστωσών που τον απαρτίζουν, αλλά και να καταργηθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν στις ψηφοφορίες για τα όργανα με ξεχωριστά ψηφοδέλτια. Η πρόταση απορρίφθηκε από συνιστώσες και τάσεις του ΣΥΝ, και σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης της έντασης ο Αλ. Τσίπρας υπαναχώρησε προτείνοντας την τελική απόφαση να λάβει το ιδρυτικό συνέδριο του Ιούλη.
Σε κάθε περίπτωση τότε, οι συνιστώσες ή θα αυτοδιαλυθούν, ή θα μετεξελιχθούν σε τάσεις ή θα έχουν θέση παρατηρητή στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ. Σε «τοίχο» φάνηκε να προσκρούει καταρχήν και η επιθυμία της ηγεσίας για εκλογή προέδρου απ' το Συνέδριο.
Στην εισηγητική του τοποθέτηση ο Αλ. Τσίπρας επιχείρησε να πείσει την ΚΕ ότι ο νέος ρόλος που αναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο υπό αναμόρφωση αστικό πολιτικό σκηνικό προϋποθέτει οργανωτικά μέτρα όπως τα προηγούμενα, όπως είπε μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη διακυβέρνηση «μονάχα αν αποδείξουμε ότι προκειμένου να αναλάβουμε τη μεγάλη ευθύνη (...) είμαστε έτοιμοι όλοι μας, να θέσουμε σε αμφισβήτηση τις σιγουριές και τις εξασφαλίσεις μας».