Σελίδες

15 Απρ 2013

Αφού το ΚΚΕ…

• Αφού στο ΚΚΕ “… είναι μονολιθικοί κι ενώ τα πάντα τους προσπερνούν αυτοί να παραμένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν”.


• Αφού “… ο Περισσός είχε φροντίσει να «ξεριζώσει» τα αγκάθια στο κομματικό χωράφι”.


• Αφού “… Ακόμη κι αν βρισκόμαστε στο 2013, ακόμη κι αν έχουν περάσει 100 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε το ΚΚΕ, στον Περισσό μοιάζουν σα να μην πέρασε μια μέρα... 

«Καμαρίλα», αποκλεισμός της διαφορετικής φωνής, Βυζάντιο, λόγοι μιας άλλης εποχής και ένα κόμμα που βρίσκεται σε… κώμα”.


• Αφού “… Η απουσία αυτοκριτικής τόσο για τα χρόνια μετά τη Μεταπολίτευση και το ρόλο που έπαιξε το ΚΚΕ στην πορεία της χώρας όσο και για την εκλογική συρρίκνωσή του”.

Νέα δημοσιεύματα για τη χρηματοδότηση της Χ.Α.


Νέα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο σχετικά με τις πηγές χρηματοδότησης των εν Ελλάδι νεοναζί, της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα τα φασιστοειδή συνεχίζουν να στρώνουν χαλί στο μεγάλο κεφάλαιο για να αρπάξει τον ορυκτό πλούτο του λαού και του τόπου.
Συγκεκριμένα, αρχές Απρίλη, η βρετανική εφημερίδα «Guardian» φιλοξενούσε εκτεταμένο άρθρο για τους εν Ελλάδι νεοναζί, επισημαίνοντας ανάμεσα σε άλλα τη φημολογία για οικονομική στήριξη της Χρυσής Αυγής από εφοπλιστές, ότι κατέστησαν εφικτό το άνοιγμα παραρτημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα έγραφε: «Εν μέσω φημών για υποστήριξη από πλούσιους εφοπλιστές, κατάφερε να ανοίξει γραφεία του κόμματος (σ.σ. Χρυσή Αυγή) σε όλη την Ελλάδα». Τώρα η γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung» σε αντίστοιχο δημοσίευμά της κάνει λόγο για ασαφή στοιχεία σχετικά με τη χρηματοδότηση του κόμματος (τουλάχιστον όπως αναδημοσιεύονται αποσπάσματα του αφιερώματος σε ελληνικά ΜΜΕ). Σε δικό του τέτοιο αφιέρωμα το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή «δολοφονική συμμορία», κάνει λόγο για πράξεις βίας που τρομοκρατούν τη χώρα. Προσπαθώντας να δώσουν μιαν απάντηση τα φασιστοειδή καταφεύγουν σε απειλές γράφοντας μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα τους ότι «(...) λίγα είναι τα ψωμιά τους. Έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και θα τους στείλει όλους στα τσακίδια!».

Αλ. Μπαλού: Ο λαός να παλέψει για να κερδίσει (VIDEO)




«Ο λαός πρέπει να σκεφτεί, ότι πρέπει να παλέψει για να κερδίσει» τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στην εκπομπή «πρωϊνό ANT1», το πρωί της Δευτέρας.

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ - Παγκαλίσκος...

Συνεχίζοντας σε όλα όσα είπε ο "Πιτσιρίκος" (μας καλεί ανάμεσα σε άλλα σε ασκήσεις μνήμης) θα ήθελα να προσθέσω το εξής;
Και αυτός και όλοι οι δημοσιογράφοι του αστικού τύπου γνωρίζουν πως το ΚΚΕ κάνει τα συνέδρια του σε συγκεκριμένο χρόνο , με συγκεκριμένο τρόπο.
Βασικότατο στοιχείο των συνεδρίων μας είναι ο ανοιχτός προσυνεδριακός διάλογος ,χωρίς ξεκατινιάσματα στα ΜΜΕ. 
Το ΚΚΕ δεν προσφέρει θέαμα στις αρένες των καναλιών. Δεν θεωρούμε τα στελέχη μας και τα κομματικά μέλη αναλώσιμο είδος για να τα ρίξουμε στα "κοπρόσκυλα" της τηλεθέασης προσμένοντας πρόσκαιρο εκλογικό κέρδος.
Αν δεν κατάλαβες την απάντηση του Μπογιόπουλου , σημαίνει ότι πρέπει να ψαχτείς για την αντιλπτική σου