Σελίδες

31 Ιαν 2013

Θ. Παφίλης: Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη (VIDEO)




Για τραμπουκισμούς και βανδαλισμούς «στο όνομα κάποιου λαού, κάποιων δικαιωμάτων» έκανε λόγο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, στη Βουλή, συνεχίζοντας την προβοκάτσια σε βάρος του λαϊκού κινήματος. Κάλεσε μάλιστα το Νίκο Δένδια, να συνεχίσει τη «σωστή δουλειά» στην επιβολή του νόμου και της τάξης.

ΚΚΕ: Σαν τον Ντερτιλή και οι εκφραστές του


Με αφορμή τις παρουσίες και τα όσα έγιναν στη κηδεία του χουντικού Ν. Ντερτιλή, το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με σχόλιό του σημειώνει:
    «Τον χουντικό δολοφόνο Ντερτιλή προσκύνησαν με την παρουσία τους η ναζιστική Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ. Αυτοί, τύπου Ντερτιλή, είναι οι εκφραστές τους, ανάλογες είναι και οι επιδιώξεις τους».
Ο Νίκος Ντερτιλής ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη, κατά τη διάρκεια της εισβολής των τανκς στο Πολυτεχνείο, το Νοέμβρη του 1973.

Η αθλιότητα του «ΣΚΑΪ» συνεχίζεται

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το στήσιμο...

Ο Πορτοσάλτε με το «καλημέρα» παριστάνει τον ανήξερο για την προβοκάτσια που έστησε το Υπουργείο Εργασίας και ζητάει να δείξει σοβαρότητα το ΚΚΕ. Αλλά κάνει γαργάρα τόσο τις κατηγορηματικές δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΜΕ, όσο και την σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Από κοντά με τον Πορτοσάλτε, ο Οικονόμου στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» ισχυρίζεται ότι το ΚΚΕ «τα σπάει», ενώ ήδη έχει αποδειχτεί ότι οι φωτογραφίες που παρουσίασε χτες το κανάλι του Αλαφούζου είναι στημένες από το Υπουργείο Εργασίας.
Η παράθεση των φωτογραφιών αποκαλύπτει το στήσιμο: Είναι τραβηγμένες από το ίδιο σημείο και «ω του θαύματος» στις δύο δεν υπάρχει καμία σπασμένη πόρτα ενώ στις άλλες δύο εμφανίζεται. Στις δύο το φωτιστικό είναι όρθιο και «ω του θαύματος» στις άλλες δύο είναι πεσμένο.

Ο Βρούτσης «δέρνει»...

ΒΡΟΥΤΣΗΣ...

Ο Βρούτσης, ο υπουργός Εργασίας, αυτός με το αστραποβόλο βλέμμα, αυτός που θα «επαναδιαπραγματευόταν» προς όφελος του λαού τα θέματα των εργασιακών σχέσεων με την τρόικα, είναι αυτός που με το που ανέλαβε υπουργός δήλωσε ότι αυτό που επικρατούσε στην Ελλάδα στις εργασιακές σχέσεις -μέχρι να έρθει αυτός και να βάλει τάξη- ήταν μοντέλο... «σοβιέτ»!
Αρα και επομένως, αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα.
Επί Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη (και Βρούτση, βεβαίως)
  • το 30% της ανεργίας με το 58% να αφορά τους νέους,
  • η εκ περιτροπής λεγόμενη εργασία,
  • το δόγμα της «απασχολησιμότητας»,
  • το δουλεμπόριο των ενοικιαζόμενων εργαζόμενων,

Θ. ΠΑΦΙΛΗΣ: Ο Βρούτσης έχει ακραίες θέσεις, είναι προβοκάτορας και λέει ωμά ψέματα




Συνεχίστηκε και στη Βουλή, σήμερα Πέμπτη, η προβοκάτσια σε βάρος του λαϊκού κινήματος από την κυβέρνηση και προσωπικά τον Υπουργό Εργασίας. Ο Γιάννης Βρούτσης, επανέλαβε στην ολομέλεια της Βουλής τις συκοφαντίες, πως κατά την κινητοποίηση των 35 συνδικαλιστών στο Υπουργείο Εργασίας, την Τετάρτη, έγιναν βίαιες ενέργειες και έκτροπα. Μάλιστα διάνθισε και με νέα ψεύδη τους ισχυρισμούς του, φτάνοντας το σημείο να πει πως οι συνδικαλιστές, «ανέτρεψαν τα πάντα, χτυπώντας την αστυνομική μου φρουρά, σπρώχνοντας τις κοπέλες του γραφείου μου και σπάζοντας δημόσια περιουσία».