Σελίδες

27 Ιαν 2013

Η Λιάνα Κανέλλη μιλάει για την εισβολή στο σπίτι της




Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:
«Η προειδοποιητική εισβολή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας.

Η ΘΕΜΙΔΑ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Κ@ΛΟΥΣ... ή 1000+1 ΤΡΟΠΟΙ ΚΥΡΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ...

Συνήθως όταν υπάρχει απεργία διαβάζουμε για το δίκιο των απεργοσπαστών. Ότι είναι δικαίωμα σου βρε αδερφέ να απεργείς αλλά και ο άλλος που θέλει να δουλέψει θα πρέπει να μπορεί να το κάνει..


Και μετά σου λένε το ..
"Δημοκρατία έχουμε, το δικαίωμα στην απεργία ιερό" και τρίχες κατσαρές.


Η απεργία είναι καλή μέχρι εκεί που δεν ενοχλεί την καπιταλιστική μηχανή.


Όταν οι απεργοσπαστικοί μηχανισμοί και η διαίρεση των εργαζομένων δεν πιάνει, τότε η δικαιοσύνη

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ... " ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ"... ΕΣΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΕ" ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

Τη βδομάδα που πέρασε, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Αλ. Τσίπρα, βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της αμερικανικής κυβέρνησης, του ΔΝΤ, μέχρι και του αμαρτωλού CSIS, «εκτροφείου» των πλέον αντιδραστικών, αντιλαϊκών και πολεμοκάπηλων σχεδίων. Σταχυολογούμε τα πλέον αποκαλυπτικά απ' τις ομιλίες και δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη:

1. «Υπάρχει κάτι να φοβηθεί κανείς από την Αριστερά στην Ελλάδα; Με ποιο τρόπο είμαστε ριζοσπαστικοί; Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την Ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα. Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της (...) Η δανειακή σύμβαση θα γίνει αντικείμενο επαναδιαπραγμάτευσης».
Απερίφραστα ομολογεί ότι μια ενδεχόμενη ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση δε θα σημάνει ακύρωση του μνημονίου, όπως ασυστόλως κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό για να καπηλευθεί την αγανάκτησή του. Αντίθετα, επαναλαμβάνει ότι σε συνεννόηση με τους δανειστές, θα επιδιώξει μια νέα σύμβαση, καλλιεργώντας φρούδες προσδοκίες ότι είναι δυνατόν αυτή να είναι φιλολαϊκή, σε μια περίοδο μάλιστα που οι εκπρόσωποι των μονοπωλίων κονταροχτυπιούνται ανελέητα, ο καθένας για τα δικά του ιδιαίτερα συμφέροντα. Διαβεβαιώνει ταυτόχρονα τις ΗΠΑ ότι εγγυάται για τα ενδιαφέροντά τους στην περιοχή, χαϊδεύοντας τα αυτιά των ιμπεριαλιστών, όταν παρουσιάζει τη Βόρεια Κορέα σαν παράδειγμα προς αποφυγή για το κόμμα του.


Ο παλιός «καλός» κόσμος είναι εδώ

1. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να βλέπεις τη νεότητα να μαραίνεται μόλις ανθίζει. Ο παλιός καλός κόσμος φροντίζει γι' αυτό.

2. Αποβλακωμένοι και απόβλητοι πολίτες, χωρίς ίχνος παραξενιάς, ζουν μέσα στο κράτος με τη βαριεστημάρα που αποκτά κάποτε η συζυγική ζωή. Καμιά φορά μπροστά τους εξελίσσονται γεγονότα που βάζουν σε δοκιμασία την αδύναμη λογική τους, αλλά ακόμα και τότε η μέθη της τηλεόρασης - αυτό το φτηνό ναρκωτικό που πουλιέται παντού - καταφέρνει να τον επαναφέρει σ' έναν ύπνο δίχως όνειρα.
3. Πώς είναι δυνατόν η ύψιστη ιδέα της κοινωνικής επανάστασης να μπορεί να χωρέσει στη δοκιμασία ενός τηλεοπτικού διαλόγου με όλα αυτά τα πρόσωπα - σούπες, τις μυστικές εταιρείες μετρήσεων για «φέρετρα» και την ελεεινή παρουσία της Χρυσής Αυγής. Πρωταγωνιστές σε όλα, με βλέμμα παστής ρέγγας, είναι οι «αθώοι» της δημοσιογραφίας, που αγρυπνούν για την αλήθεια σαν νυχτοφύλακες.