Σελίδες

13 Δεκ 2013

Ο Στάθης Σταυρόπουλος έφτασε στον «αυριανισμό» και συνεχίζει...

ΤΣΙΡΑΚΙ...
Ο κύριος Στάθης συνεχίζει να λιβελογραφεί στο «Ενικός» κατά του ΚΚΕ με αμείωτη ένταση και εμπάθεια, αποδεικνύοντας ότι όταν πάρεις την αντιΚΚΕ κατρακύλα τα φρένα «καίγονται»!
Ήταν φαίνεται μεγάλος ο πειρασμός για τον κ. Στάθη η νέα συκοφαντική επίθεση που έχουν ξεκινήσει κατά του ΚΚΕ, οι χρεωμένοι για αυτό, στο «ΒΗΜΑ», το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», την «Αυγή» κ.α. και είπε να βάλει και αυτός τις δικές τους πινελιές. Και το έκανε με την εμπάθεια και την αμετροέπεια ενός πασόκου αυριανιστή που και ο κ. Στάθης κάποτε με σιχασιά αντιμετώπιζε!
Μάζεψε ό,τι το πιο διαστρεβλωτικό, συκοφαντικό και ανυπόστατο γράφτηκε και ειπώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες κατά του ΚΚΕ, πρόσθεσε και μια αριστερή σάλτσα και την εκτόξευσε με ύφος εξοργισμένου!

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να κατηγορεί το ΚΚΕ, ότι «εκπαιδεύει υβριστές» σε ένα κείμενο προκλητικά υβριστικό για τα στελέχη, τα μέλη, τους οπαδούς του ΚΚΕ, την ιστορία του, το ρόλο και την προσφορά του σήμερα και όλα αυτά γιατί; Γιατί το ΚΚΕ δεν βάζει πλάτη να εξαπατηθεί για μια ακόμα φορά ο λαός και δεν ακούει τον κ. Στάθη και δεν πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Τέξας, στον ΣΕΒ, στην Κομισιόν!
- Δεν έχουν μεγάλο θράσος να εμφανίζονται αυτοί που ύβριζαν πατόκορφα και χυδαία τον Χ. Φλωράκη, γιατί υπερασπίστηκε την ύπαρξη και τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του ΚΚΕ, ειδικά το 1991, ως θαυμαστές και υπερασπιστές του; Δεν ήταν και ο κ. Στάθης που εγκατέλειψε την πάλη για το σοσιαλισμό αγκαλιά μαζί με εκείνους που κατηγορούσαν τον Χαρίλαο, και τα άλλα στελέχη του ΚΚΕ, που κόντρα στο ρεύμα έλεγαν όχι στην διάλυση και την μετάλλαξή του, ως «δεινόσαυρο», «εικονολάτρη», «απολιθώματα», «γεροντοκρατία του Περισσού» και πολλά ακόμα;
- Δεν είναι ψέμα «ότι το ΚΚΕ βγάζει λάθος το ΕΑΜ», επειδή μελετά και βγάζει συμπεράσματα και από αυτή την περίοδο;
- Δε ρίχνει λάσπη όταν κατηγορεί το ΚΚΕ ότι δεν νοιάζεται για το λαό που δεινοπαθεί; Όταν τα μέλη, τα στελέχη και οι φίλοι του υποφέρουν, αλλά και βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της πάλης για να δυναμώσει η αλληλεγγύη και να ληφθούν μέτρα, έστω που να ανακουφίζουν λίγο τους άνεργους και τις λαϊκές οικογένειες, κόντρα και στην φανερή και υφέρπουσα και διαλυτική προπαγάνδα των ευρωαριστερούληδων «υπομονή ώσπου να έρθει η κυβέρνηση της αριστεράς και θα σας σώσει»! Δεν ξέρει τίποτα για τις νομοθετικές παρεμβάσεις του ΚΚΕ στη βουλή για όλα, για το ρεύμα, τους άνεργους, τους πλειστηριασμούς, κλπ.
Αλλά τι να περιμένεις όταν ο κ. Στάθης καταπίνει αμάσητες τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ, που πια παραπέμπει την αντιμετώπιση και των πιο καυτών λαϊκών προβλημάτων, στο εάν και εφόσον κάποτε ανακάμψει ο καπιταλισμός και γίνει φιλολαϊκή η ΕΕ! Δηλαδή στο ποτέ!
Ασχημονείτε κ. Στάθη και πάλι κατά του ΚΚΕ.
Βρίσκεστε και πάλι με τη μεριά αυτών που το πολεμούν με το ψέμα και τη συκοφαντία, γιατί το ΚΚΕ διδάσκεται και προχωρά, μάχεται ασυμβίβαστα για το λαό και τη λαϊκή συμμαχία, για την ανατροπή και δεν τον ξεπουλά για υπουργεία.
Φουρκίζονται κυριολεκτικά με το συμπέρασμα που έβγαλε το ΚΚΕ, ότι η συμμετοχή του σε κυβερνήσεις αστικής διαχείρισης έβλαψε και το λαό και το κίνημα.
Τους εξοργίζει ότι το ΚΚΕ μάχεται με όλες τους τις δυνάμεις για να δημιουργηθεί τώρα μια ισχυρή εργατική λαϊκή αντιπολίτευση, για να ανακάμψει το κίνημα, να σηκώσει ο λαός το ανάστημά του.
Συνεχίστε, κάθε τέτοιο κείμενο που θα γράφετε, εσάς θα εκθέτει όλο και πιο πολύ.
Και τέλος σταματήστε να μας συγκρίνετε με διάφορες δυνάμεις του συστήματος. Δεν τους μοιάζουμε σε τίποτα, ούτε σε θέσεις ούτε σε μεθόδους.
Εσείς μάλλον τους μοιάζετε!
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου