Σελίδες

2 Δεκ 2013

Ανακοίνωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για το χαμό του 13χρονου κοριτσιού

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για το χαμό του 13χρονου κοριτσιού.
Αναλυτικά αναφέρει:
«Άλλο ένα θύμα της αντιλαϊκής πολιτικής καταγράφηκε σήμερα στην Ξηροκρήνη της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για ένα 13χρονο κοριτσάκι, άνεργης μητέρας που ζούσαν χωρίς ρεύμα εδώ και ένα χρόνο και χωρίς θέρμανση, το οποίο πέθανε από τις αναθυμιάσεις που έβγαζε το μαγκάλι που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν.

Αναδεικνύεται με τον πιο βάρβαρο τρόπο ο εγκληματικός χαρακτήρας της πολιτικής των συγκυβερνήσεων και της ΕΕ που στηρίζει με όλα τα μέσα την αύξηση των κερδών του κεφαλαίου εντείνοντας την εκμετάλλευση των εργαζομένων και οδηγώντας τη λαϊκή οικογένεια στην εξαθλίωση.
Τώρα να δοθεί οργανωμένη απάντηση μέσα από τα σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές και να απαιτήσουμε άμεσα κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας να μη μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Άμεση κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, αλλά και του ΦΠΑ που επιβαρύνει το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο για οικιακή χρήση.
Άμεση κατάργηση όλων των χαρατσιών.
Τώρα να ληφθούν μέτρα ουσιαστικής προστασίας για τους ανέργους, τους χαμηλοαμειβόμενους και τις οικογένειές τους.
Λαϊκή συμμαχία και οργάνωση της πάλης και της αλληλεγγύης για την απόκρουση και την ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου