Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Αλ. Μπαλού στο «MEGA»: Ο λαός έχει χορτάσει από αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό (VIDEO)Ο λαός δεν μπορεί να ακουμπήσει την ελπίδα, την αγωνία και τη ζωή του στην αλλαγή της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση, τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», σημείωσε πως «τo KKE λέει πολύ καθαρά ότι καταδικάζει την κυβερνητική πολιτική, οπότε σε επίπεδο κοινοβουλευτικής διαδικασίας αυτό εκφράζεται με την υπερψήφιση μιας πρότασης μομφής». Συμπλήρωσε όμως πως «δεν ψηφίζουμε την πολιτική της ΕΕ στην οποία υπακούει και ο ΣΥΡΙΖΑ».
Η Αλεξάνδρα Μπαλού επισήμανε την ανάγκη από αυτή τη συζήτηση ο λαός «να βγάλει ακόμη περισσότερη πείρα». Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ο λαός έχει χορτάσει» από «ψευδεπίγραφες αντιπαραθέσεις» και από «αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό».
Αναφερόμενη στον κυβερνητικό αυταρχισμό ξεκαθάρισε πως η απάντηση δεν μπορεί να είναι μια αντιπαράθεση για το αν είναι νόμιμος ή όχι. Διευκρίνισε πως ο αυταρχισμός και η καταστολή απαντιούνται με τον οργανωμένο αγώνα του λαού, με κίνημα που θέλει να συγκρουστεί, με τη συμμαχία όσων πλήττονται από αυτή την πολιτική.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου