Σελίδες

11 Οκτ 2013

Ν. Καραθανασόπουλος: Η σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο λαός δεν είναι ουρανοκατέβατη (VIDEO)




«Να σταματήσουν να δέχονται θυσίες που δεν πιάνουν τόπο» και «να διεκδικήσουν τον πλούτο που παράγουν» ζήτησε από τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΜΕΓΚΑ» σημείωσε ότι η «σκληρή» και «βίαιη» πραγματικότητα που βιώνει ο λαός δεν είναι «ουρανοκατέβατη». Όπως είπε, «για αυτή την κατάσταση ευθύνεται ένα σύστημα που και την περίοδο που υπήρχε ανάπτυξη δεν μπορούσε να λύσει τα προβλήματα του κόσμου».
Ερωτώμενος σχετικά με το δημοσίευμα της Αυγής που υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί τις συνομιλίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι το ΚΚΕ δεν έχει στοιχεία και δεν μπορεί να πει εάν γίνονται ή δεν γίνονται.
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ όταν έχει στοιχεία τα δίνει στη δημοσιότητα. Υπενθύμισε μάλιστα ότι το ΚΚΕ έχει καταγγείλει συγκεκριμένα περιστατικά που το συνδικαλιστικό της ασφάλειας πήγε σε συγκεντρώσεις του κόμματος ή εργατικών σωματείων.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου