Σελίδες

1 Οκτ 2013

Αλ. Μπαλού στο «STAR»: Να μην υπάρξει εφησυχασμός από τη σύλληψη της Χρυσής Αυγής (VIDEO)




«Αυτό το φαινόμενο θα χτυπηθεί μέσα από την οργανωμένη πάλη του λαού, μέσα από τα συνδικάτα του, μέσα από τα σωματεία του». 
Αυτό τόνισε για τη Χρυσή Αυγή, η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR».
Με αφορμή τις συλλήψεις της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης,  εξέφρασε την
ανάγκη να μην υπάρξει εφησυχασμός στο λαό, καθώς ο φασισμός «μπορεί να ξαναγεννηθεί με άλλο προσωπείο και άλλο όνομα». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «το φασισμό και το ναζισμό τον δημιουργούν οι εργοδότες, τον στηρίζουν τα πολιτικά κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντα της εργοδοσίας».
Η Αλεξάνδρα Μπαλού στηλίτευσε την ανοχή που έδειξε η κυβέρνηση και το σύστημα στις εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Απαντώντας στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, που συμμετείχε στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ, υπογράμμισε ότι «με την εξίσωση του σοσιαλισμού με το ναζισμό, η ΝΔ επιβεβαιώνει το ρόλο της ως κόμμα που στηρίζει τα συμφέροντα της εργοδοσίας και της αστικής τάξης». Ο βουλευτής της ΝΔ κατέφυγε στη θεωρία των «δύο άκρων», ξεκινώντας από τα «εγκλήματα του σταλινισμού» και τον «ολοκληρωτισμό»,  για να καταλήξει ότι «το πολιτικό έγκλημα δεν χωρίζεται σε δεξιό και αριστερό».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου