Σελίδες

17 Σεπ 2013

Κάνει πως δεν κατάλαβε η «Αυγή»

Ο αρθρογράφος της «Αυγής» Θ. Καρτερός χαζός δεν είναι, σίγουρα κατάλαβε πολύ καλά τι είπε και τι δεν είπε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ όταν στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη κλήθηκε να σχολιάσει «τη θεωρία των δύο άκρων όπως την παρουσιάζουν οι Σαμαράς και Βενιζέλος, οι οποίοι όταν μιλούν για τα δύο άκρα αναφέρονται συγκεκριμένα στη Χρυσή Αυγή και στο ΣΥΡΙΖΑ. Οχι στο ΚΚΕ».

Η απάντησή του άλλωστε ήταν απολύτως κατανοητή: «Εγώ αναφέρομαι γενικά στη θεωρία των δύο άκρων, για όποιους κι αν αναφέρεται. Είναι ανιστόρητη. Δεν είναι σωστή. Δεν πρέπει να μπει ούτε στα σχολεία, ούτε στην κοινωνία, αυτή η θεωρία της ταύτισης του φασισμού, των ναζιστικών μορφωμάτων όπως είναι η Χρυσή Αυγή με άλλα πολιτικά κόμματα, πολύ περισσότερο ξαναλέω με το ΚΚΕ ή με τον κομμουνισμό».



Σίγουρα κατάλαβε καλά και το σχόλιο με το οποίο ο Δ. Κουτσούμπας ολοκλήρωσε την απάντησή του, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει λαβές λόγω της τυχοδιωκτικής, της καιροσκοπικής πολιτικής του». Αλλωστε, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που για τυχοδιωκτισμό και καιροσκοπισμό γίνεται λόγος και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στις συχνές εσωκομματικές τους τριβές.

Κι όμως, αυτά τα γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ έκαναν τον Θ. Καρτερό να βγει απ' τα ρούχα του και να γράψει: «Δηλαδή (...) έχουν τα δίκια τους ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος (...) Κάποια τα επιβεβαιώνει κι ο γραμματέας του ΚΚΕ (...) Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν ξέρει; Δεν καταλαβαίνει (...) για ποιον είναι δωράκι εκ του Περισσού οι λαβές του;». Κατά τον Θ. Καρτερό ύποπτη ήταν και η επισήμανση του Δ. Κουτσούμπα ότι αυτό το παραδέχονται και μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ...

Από δω το 'φερε από κει το πήγε, βρήκε ποιος δίνει λαβές στην κυβέρνηση, ποιος της δίνει δίκιο. 

Το ΚΚΕ. Να το το άθλιο υπονοούμενο για το ΚΚΕ, ότι «όποιος δε συμφωνεί μαζί μας είναι με την κυβέρνηση». 
Μόνο που και εδώ ΠΑΣΟΚική αντιγραφή κάνουν. Για να διαστρεβλώσουν και να συκοφαντήσουν. «Παλιά τους τέχνη κόσκινο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου