Σελίδες

20 Σεπ 2013

Το "ουρλιαχτό" της μάνας στο ΣΚΑΙ: "Εσείς τους ανεβάσατε και μας τους φέρατε εδώ"

Σοκ από τη φωνή της μάνας του Π.Φύσσα πριν λίγο στο πρωινό της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ!
Τρομερό το κατηγορώ της πάγωσε όσους την άκουσαν: "Εσείς μας τους φερατε εδώ! Εσείς τους ανεβάσατε!!" είπε στην παρουσιάστρια που δεν μπορούσε να ξεφύγει.
Με λίγες λέξεις είπε όλη την αλήθεια κι έδειξε τους κύριους υπεύθυνους για το έγκλημα.

Είπε ακόμη ότι υπάρχει βίντεο με το φονικό που αυτόπτης μάρτυρας το έδωσε στην Αστυνομία.
Η κοπέλα του Παύλου είπε η μητέρα του, έτρεξε την ώρα που άρχισαν όλα στο ΑΤ που είναι λίγα μέτρα πιο πέρα και είδε εκεί 6 μηχανές ΔΙΑΣ με 12 αστυνομικούς!! Τους εκλιπαρούσε "να τρέξουν γιατί θα γίνει κακό". "Σιγά να μην τα βάλουμε με τα γομάρια" της απάντησαν.


"Το παιδί μου δεν είχε πάνω του ούτε μια γρατζουνιά. Αντιμετώπισε τους 3, που ξέρουμε πόσο βίαιοι είναι, κι αυτοί δε μπόρεσαν να τον αγγίξουν""Ηρθε ο άλλος με το μαχαίρι και τον κάρφωσε στην καρδιά. Αυτό ήταν το παιδί μου"
"Δεν ανήκε πουθενά... Μη μου βάζετε ταμπέλες στο παιδί μου. Ελεύθερο μυαλό ήτανε... Ακούστε τα τραγούδια του αν θέλετε να μάθετε ποιος ήταν"



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/13, 5:26 μ.μ.

    Τη δολοφονία Φύσσα παρακολουθούν 4 αστυνομικοί αδύναμοι (ή με εντολές;) να αντιδράσουν.
    Ποιός θα απαντήσει, ο δένδιας, ή ο σαμαράς, ή πάμε πάλι στην περιβόητη υπόθεση της τζαρντινιέρας...
    Η συγκυβέρνηση σαμαρα-βενιζέλου είναι σε απόλυτη συνεργασία με την χρυσή αυγή, μας ρίχνουν στάχτυ στα μάτια όταν καταδικάζουν το έγκλημα.
    Είναι υποκριτές όπως και οι χρυσαυγίτες που δηλώνουν άγνοια, παρόλλο που κατακλείστηκε και το διαδίκτυο αλλά και τα ΜΜΕ απο χιλιάδες αποδεικτικά στοιχεία για τον ρόλλο του δολοφόνου, μισθοφόρος φονιάς του μιχαλολιάκου είναι και του κασιδιάρη και του λαγού, μπορεί και του δένδια και του σαμαρά και του βενιζέλου.
    Ολοι τους τσιράκια και υπάλληλοι των εφοπλιστών και των μεγαλοεργολάβων είναι, ο καθένας βέβαια με διαφορετικό ρόλλο, αλλά ίδιο σκοπό και στόχο, να χτηπήσουν το λαικό κίνημα και την εργατική τάξη.
    Ας τους ανατρέψουμε και ας μην πέσουμε στην παγίδα των αυταπατών που στήνει το άλλο δεκανίκι του συσήματος ο σύριζα.
    ΦΑΙΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/13, 2:46 μ.μ.

    Ποσο καθαρμα ειναι αυτος ο κανελακης?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή