Σελίδες

23 Σεπ 2013

Η ΔΑΠ κατέβασε πανό της ΚΝΕ κατά της Χρυσής Αυγής


Η Νομαρχιακή Οργάνωση Σερρών της ΚΝΕ καταγγέλλει την παράταξη της ΔΑΠ, μέλη της οποίας κατέβασαν πανό της ΚΝΕ κατά της Χρυσής Αυγής και το πέταξαν στα σκουπίδια, απειλώντας παράλληλα πως θα κατεβάσουν και τα υπόλοιπα πανό και αφίσες της ΚΝΕ.
Ολόκληρη η καταγγελία:
«Η ΔΑΠ με τις πράξεις της καλύπτει τις δολοφονικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής. Την προηγούμενη εβδομάδα στο ΔΣ δεν καταδίκασαν τη δράση της Χρυσής Αυγής, αλλά τη βία από όπου και αν προέρχεται, τσουβαλιάζοντας με αυτό το τρόπο τις φασιστικές και δολοφονικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής με τον οργανωμένο αγώνα των εργατών, των αγροτών, των φοιτητών και των νέων ενάντια στην εξουσία της αστικής τάξης. 

Αποκρύπτουν σκόπιμα τον πραγματικό ένοχο, αυτόν που βρίσκεται πίσω από τη Χρυσή Αυγή, τους καπιταλιστές, και είναι λογικό αφού και οι μεν και οι δε εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Καταψήφισαν το ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής που κατέβασε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών γιατί αναδείκνυε το ρόλο της Χρυσής Αυγής ως το μακρύ χέρι των εφοπλιστών, των βιομηχάνων που θα φοβίζει και θα απειλεί τους εργάτες ώστε οι καπιταλιστές να περνάνε ανεμπόδιστοι τα μέτρα τους.
Γιατί τους πείραξε τόσο το πανό ενάντια στη Χρυσή Αυγή και το κατέβασαν, γιατί δε καταδικάζουν και δεν λένε πως το κίνημα πρέπει να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή;
Να γιατί:
ΔΑΠ-ΝΔ και Χρυσή Αυγή εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου με διαφορετικό τρόπο, και οι δύο θέλουν το λαό υποταγμένο με σκυμμένο το κεφάλι.
Οι σπουδαστές να καταδικάσουν τη ΔΑΠ γι' αυτή της την κίνηση, αλλά και όσους αποκρύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Να οργανώσουν τον αγώνα τους ενάντια στη Χρυσή Αυγή συνδέοντας τον με τη ρίζα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, απέναντι στο σύστημα που γεννά φασίστες - κρίσεις - πολέμους».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου