Σελίδες

22 Σεπ 2013

Άθλιος Χρυσαυγίτης με ράσα


Το ότι ο μητροπολίτης Καλαβρύτων είναι ένας σκοταδόψυχος ακροδεξιός παπάς το γνωρίζαμε. Οι απόψεις του είναι γνωστές. Τώρα, με αφορμή την δολοφονία στο Κερατσίνι, ο ίδιος αυτός επίσκοπος επιχειρεί την "αγιοποίηση" των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.
 
Γράφει μεταξύ άλλων ο φασίστας ρασοφόρος (με έντονα γράμματα οι δικές μας επισυμάνσεις):
 
«Διακόπτουμε τη σιωπή μας προσωρινά, για να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας! Προχθές, δηλ. στις 18 Σεπτεμβρίου ε.έ. στην Αμφιάλη του Πειραιώς δολοφονηθηκε ο Παύλος Φύσσας, ο οποίος ανήκε στο χώρο της αριστεράς. Προηγήθηκε λογομαχία μέ οπαδούς ή στελέχη της Χρυσής Αυγής και -όπως λέγεται- κάποιος απ΄αυτούς τον μαχαίρωσε και τελικά τον εφόνευσε!
 
[...] Κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου, περίοδο την οποία για να ξεπλύνουν την ντροπή τους Ονόμασαν μετά ταύτα “περίοδο του εμφυλίου πολέμου”, το σύνθημα, που κυριαρχούσε ήταν “αδερφός τον αδερφό να σκοτώνει”!!!! Ήταν το τραγούδι της εποχής! Ήμασταν τότε μικρό παιδί και ακόμη στα αυτιά μας αντηχεί παράδοξα!

Εάν λοιπόν οπαδοί της Χρυσής Αυγής εξετέλεσαν εν ψυχρώ τόν άνθρωπο, γεγονός για το οποίο δικαίως δημιουργήθηκε τόσο παραλήρημα από τα ΜΜΕ, είναι κατακριτέοι! Λυπούμεθα για λογαριασμό τους! 
 
Εγράψαμε παλαιότερα, ότι εάν η Χρυσή Αυγή διορθώσει μερικές ιδεολογικές τοποθετήσεις της και εάν επίσης διορθώσει μερικές περιπτώσεις ακραίας συμπεριφοράς ορισμένων τουλάχιστον Μελών της, θα μπορούσε να αναδειχθεί η “γλυκειά ελπίδα”στους δυσχειμέρους τούτους καιρούς, τους οποίους διερχόμεθα!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ! Και να το αποτέλεσμα! Εισπράττουν πλέον την γενική κατακραυγή! Εν τούτοις στούς κόλπους της Χρυσής Αυγής υπάρχουν πολλά σοβαρά πρόσωπα! Ας αναλάβουν, λοιπόν, τον ρόλο, που τους ανήκει! Και μάλιστα χωρίς αναβολή, αφού τώρα πιά τους πήρε ο κατήφορος!
Ολόκληρη η εμετική ανάρτηση του επισκόπου καλαβρύτων, αυτού του θλιβερού ρασοφόρου που χοροστάτησε και στην κηδεία του χουντικού αποβράσματος του Ντερτιλή. Να τον χαίρεστε Χριστιανοί!
Αυτοί είναι η... “γλυκειά ελπίδα” του μητροπολίτη Καλαβρύτων...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/9/13, 6:13 μ.μ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΑΠΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή