Σελίδες

25 Σεπ 2013

Γελοιότητες του "alterthess.gr" ενάντια στο ΚΚΕ


Ένα απ' τα δεκάδες, προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, portals και blogs που έχουν πολλαπλασιαστεί τελευταία σαν τις μύγες, είναι το alterthess.gr. Πρόκειται για ειδησεογραφικό (λέμε τώρα) portal του ΣΥΡΙΖΑ με βάση την Θεσσαλονίκη. Τι έγραψαν λοιπόν στο τελευταίο editorial οι νεόκοποι υπερεπαναστάτες της «πλουραλιστικής»αριστεράς; Καταπιάστηκαν με το αγαπημένο τους θέμα: την προπαγάνδα ενάντια - που αλλού; - στο ΚΚΕ!
Η γελοιότητα και το θράσος τους δεν έχει όρια. Οι «κύριοι» αυτοί, που το κόμμα τους έχει μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι απ' το βαθύ ΠΑΣΟΚ, που έχουν παντρευτεί τους πρώην πράσινους συνδικαλισταράδες και που συνομιλούν με τον ΣΕΒ και την υγιή επιχειρηματικότητα των Λάτσηδων, αναφέρουν πως...«το σύστημα, στις δύσκολες γι' αυτό ώρες, αγαπάει το ΚΚΕ». Ποιοί το γράφουν αυτό; Οι ίδιοι που έχουν εκφυλίσει το εργατικό κίνημα, που παριστάνουν τους υπερεπαναστάτες την ίδια στιγμή που αποτελούν δεκανίκι του αστικού συστήματος. Για «κανακέματα του συστήματος στο ΚΚΕ και στον Κουτσούμπα»γράφουν οι θρασύτατοι γιαλαντζί-μαρξιστές και επίδοξοι διαχειριστές του Καπιταλισμού. Που τα είδαν άραγε αυτά τα «κανακέματα»; Ξεχνούν μήπως, οι καταγέλαστοι, τις επιστολές του προέδρου του ΣΕΒ προς τον Α.Τσίπρα για τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα; Ξεχνούν τα πολλαπλά διαπιστευτήρια του Αλέξη Τσίπρα στο μεγάλο Κεφάλαιο, τις παλινωδίες και κωλοτούμπες των στελεχών τους για το μνημόνιο και την ανικανότητα τους να υποστηρίξουν δημόσια έστω και τα ίδια τα ψέματα που λένε στον ελληνικό λαό;


Οι τραγικοί αυτοί τύποι στο alterthess.gr αναρωτιούνται εάν αξίζει να ασχολούνται με το τι κάνει και λέει το ΚΚΕ. Λογικό να μην ασχολούνται μιάς και δεν τους συμφέρει. Δεν έχουν κανένα συμφέρον να μαθευτεί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ ως στήριγμα της πλουτοκρατίας και ως νέο ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που πριν κάποιους μήνες διαφήμιζε το «νέο αέρα του Ολάντ» και το περίφημο «μέτωπο του νότου». Τι δουλειά έχουν οι σοσιαλδημοκράτες υποκριτές με τον κομμουνισμό και το εργατικό κίνημα;
Αλλά το να φτάνουν στο σημείο, τα τσιράκια της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΓΣΕΕ, να ψέγουν το ΠΑΜΕ για «εκφυλισμό» στο εργατικό κίνημα πάει πολύ. Και πάει πολύ επειδή ακριβώς ο μόνος τους στόχος είναι η εξουσία για την εξουσία. Να γίνουν Νέα Δημοκρατία στη θέση της Νέας Δημοκρατίας. Να διαχειριστούν τον Καπιταλισμό με το... νέο μείγμα που έχει στο κεφάλι του ο μαθητευόμενος μάγος Τσίπρας και η διψασμένη για υπουργικές καρέκλες ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου. Να... αναδιαπραγματευτούν να μνημόνια και τη μιζέρια του λαού.
Ποιοί;
Αυτοί που βάφτισαν «τραπεζική κρίση» (και άλλα τέτοια φαιδρά) την κρίση του Καπιταλισμού.
Αυτοί που έδιναν ομιλίες στα ινστιτούτα Brookings και παρέδιδαν διαπιστευτήρια στους γραφειοκράτες της Ουάσινγκτον.
Αυτοί που, πριν απο ένα χρόνο, καλούσαν τη διεθνή κοινότητα, ούτε λίγο ούτε πολύ, να επέμβει στην Συρία.
Αυτοί που, σε κάθε ευκαιρία, χαιδεύουν το επιχειρηματικό Κεφάλαιο.
Αυτοί που συμμετέχουν (όταν δεν τις διαλύουν) στις απεργίες, όχι για να δημιουργηθεί ισχυρό εργατικό κίνημα, αλλά... για να πέσει η κυβέρνηση.
Αυτοί που μια μιλούν για σκίσιμο του μνημονίου και μια για αναδιαπραγμάτευση.
Αυτοί που τη μια καλούν σε «ενότητα της αριστεράς» και την άλλη βρίθουν ύβρεων ενάντια στο ΚΚΕ.
Αυτοί που ακόμη και για την περίπτωση της Χρυσής Αυγής υποστήριξαν πως «φταίνε τα μνημόνια»... λες και η Χρυσή Αυγή δεν είναι γέννημα του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος.
Αυτοί, οι υποκριτές, τολμάνε να μιλάνε για το ΚΚΕ;
Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη.

ΠΗΓΗ : Revolution Now!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/9/13, 10:51 μ.μ.

    Είδα το λεγάμενο site,...
    Ενα ηλίθιο blog που απαυθύνεται σε πανηλίθιους... συριζαίους και μή ...
    Διαφορές απο τους φασίστες της χρυασβγής , ελάχιστες...
    Διαφωνώ ριζικά με την ανάρτηση που κάνετε,
    Τους διαφημίζετε, τους δίνετε ρόλλο και λόγο, που δεν τον έχουν...
    Ποιός τους γνώριζε πρίν?
    Σχεδόν κανένας...
    ακόμα και η αρνητική διαφήμηση σύντροφοι, καταλήγει στο να "προωθεί" το συγκεκριμένο φασιστομπλόκ...
    Θα πρότεινα να μην αναπαραγάγουμε και να μην διαφημ;iζουμε, άθελα μας αυτά τα φασιστοειδή sites...
    Τα αγνοούμε, δεν τα προβάλλουμε, γνωρίζουμε τις δραστηριότητες και τα αντιμετωπίζουμε ανάλογα.
    Αλλά όχι προβολή τους ούτε αρνητική, αυτό τους ανεβάζει και τους δίνει πόντους ...
    Θ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή