Σελίδες

7 Αυγ 2013

ΣΥΡΙΖΑ-«ΑΥΓΗ»: Στην πρωτοκαθεδρία των αθλίων...


Γκαιμπελισμός οπορτουνιστών...  σήμερα... και τότε (22 Ιούλη 2008)...,  όλη η σαπίλα του ΣΥΡΙΖΑ!
Η στάση του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στην άθλια προβοκάτσια που στήθηκε σε βάρος του ΚΚΕ και στην οποία πρωτοστάτησαν ο ΛΑ.Ο.Σ. και το ΠΑΣΟΚ, ήρθε να επιβεβαιώσει με το χαρακτηριστικότερο τρόπο αυτό που τόνιζε σχετική ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Οτι: ενώ «γνωρίζει πως το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση (σ.σ.ΓΕΡΜΑΝΟΣ) προτιμά να αποσιωπά, προτιμά τα υπονοούμενα, επαναλαμβάνει και αυτός τα σχετικά με μια απουσία του ΚΚΕαπό την Επιτροπή της Βουλής. Ψαρεύει, ως συνήθως, σε θολά νερά».
Στην Κυριακάτικη «ΑΥΓΗ», (20/7/2008), ο ΣΥΝ φεύγει τελείως από τα θολά νερά και κολυμπά - καθαρά πια - στο βούρκο της προβοκάτσιας σε βάρος του ΚΚΕ. Ενα άρθρο σχετικά με τα οικονομικά του Κόμματος, γεμάτο ψέματα, κατά την προσφιλή τακτική τους, με τίτλο:

«Σπάνε τα ταμπού», στην ουσία, υιοθετεί ένα προς ένα όλα τα επιχειρήματα του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΠΑΣΟΚ, που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Βέβαια, πολλά από όσα γράφει αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο, όταν προσπαθείς να «στήσεις» συκοφαντία, χωρίς να έχεις κανένα στοιχείο.
Εχουμε και λέμε:
1. Εμφανίζει ευθέως τον επιχειρηματία ΓΕΡΜΑΝΟ να έχει εξαγοράσει τη σιωπή του ΚΚΕ, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία με τον ΟΤΕ. «Δείχνει - λέει - ότι ένας επιχειρηματίας μπορεί να βοηθήσει ένα κόμμα προσδοκώντας στη σιωπή του, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το πιο «φωνακλάδικο» κόμμα».
Προφανώς, ο ΣΥΝ έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις και γνωρίζει καλά ότι το ΚΚΕ - με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι εικασίες και σενάρια - έχει τοποθετηθεί για την υπόθεση από τον Οκτώβρη του 2000 μέχρι και σήμερα, πολλές φορές. Κάτι που έχει ειπωθεί σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και έχει γραφεί στον «Ρ». Ομως, η «ΑΥΓΗ» και ο ΣΥΝ, αν και ξέρουν, συμμετέχουν συνειδητά στην προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ.
Και μάλιστα σχεδόν επαναλαμβάνουν επί λέξει όσα είπε προ ημερών ο Γ. Καρατζαφέρης, ότι: «Πρέπει (σ.σ. το ΚΚΕ) να πει στον ελληνικό λαό γιατί ενώ σε επουσιώδη θέματα φωνάζει, κραυγάζει, βγαίνει στους δρόμους, γι' αυτό το μεγάλο σκάνδαλο ποιεί τη νήσσα». Γκαιμπελισμός οπορτουνιστών...
2. Σε άλλο σημείο του κειμένου της «ΑΥΓΗΣ», γράφουν: «Επί της ουσίας η ηγεσία του ΚΚΕ ομολογεί ότι έχει δικές της επιχειρήσεις και ότι παίρνει λεφτά από επιχειρηματίες. Σε σχέση με το πρώτο, καλό και μάλλον υποχρεωτικό είναι να κοινοποιήσει αυτές τις επιχειρήσεις, χωρίς να επικαλείται αστείες δικαιολογίες. Σε σχέση με το δεύτερο, χωρίς κανείς να μπορεί να αποδείξει κάτι, τίθεται το (εύλογο) ερώτημα με τι ανταλλάγματα βοηθάνε οι επιχειρηματίες το ΚΚΕ».
Η συγκεκριμένη φράση επιβεβαιώνει το βρώμικο παιχνίδι της «ΑΥΓΗΣ» και του ΣΥΝ. Δε γνωρίζουμε αν «εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια», γιατί η «ΑΥΓΗ» και ο ΣΥΝ τηρούν «άκρα του τάφου σιωπή» για τα οικονομικά τους.
Η αθλιότητά τους συνεχίζεται, αφού θέτουν το ερώτημα για το ποια είναι τα ανταλλάγματα των επιχειρηματιών που δίνουν λεφτά στο ΚΚΕ. Βάζουν βέβαια και το «χωρίς κανείς να μπορεί να αποδείξει κάτι», απλά για να εκτεθούν μόνοι τους και να επιβεβαιώσουν πόσο χωμένοι βαθιά είναι στην αντιΚΚΕ επίθεση.
Το ζητούμενό τους, λοιπόν, συμμετέχοντας προκλητικά στη λάσπη και το ψέμα, είναι να δώσουν, άλλη μια φορά, εξετάσεις στο σύστημα. Το κάνουν διαρκώς.
3. Στο ίδιο κείμενο της «ΑΥΓΗΣ» γράφουν: «Γνωστές είναι και οι συστάσεις - για να μην πούμε και τίποτα άλλο - σε πρώην στελέχη που εμπλέκονταν με τα οικονομικά του ΚΚΕ. "Πείτε ό,τι θέλετε, κάντε μας όση πολιτική κριτική θέλετε, αλλά όχι για τα οικονομικά", τους διαμηνύονταν, προφανώς για ευνόητους λόγους».
Εδώ αυτοαποκαλύπτονται, λέγοντας ότι οι "πρώην ΚΚΕ" και νυν δικοί τους (κάμποσοι βολεύτηκαν και οικονομικά), θέλοντας να υπηρετήσουν (αλήθεια ποιον; τον εξαγοραστή τους;) δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Ετσι γίνεται για όποιον πουλά τις ιδέες του.
4. Σε άλλο σημείο γράφουν: «Θεωρίες που "μασάνε" εύκολα τα μέλη του (σ.σ. εννοεί το ΚΚΕ) περί προβοκάτσιας, εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών του κόμματος».
Εδώ, λοιπόν, θα θυμίσουμε τι έγραφε ο αρθρογράφος του «Βήματος» Γ. Πρετεντέρης μόλις την περασμένη Πέμπτη: «Και αυτά τα περί "προβοκάτσιας", αλλού. Για την ακρίβεια: στους ηλίθιους που τα χάφτουν...». Φοβερή η ομοιότητά τους, έτσι;
ΥΓ: Αλήθεια, ο ΣΥΝ έχει δώσει ποτέ του κάποιο στοιχείο για τα οικονομικά του στη δημοσιότητα; Εχει παρουσιάσει κάποιο μακρύ κατάλογο όσων τον ενισχύουν οικονομικά ή μελών του που συνδράμουν στις οικονομικές εξορμήσεις του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου