Σελίδες

14 Αυγ 2013

Ο ΔΟΛ... και ο Γκαίμπελς

α ΔΟΛ φος ...
«Τσαντίστηκε» ο ανώνυμος αρθρογράφος των «Νέων» γιατί τάχα ο «902.gr» διαστρέβλωσε όσα γράφτηκαν σε άρθρο την περασμένη εβδομάδα το οποίο με μεγάλη σαφήνεια, όπως ισχυρίζεται η παμπόνηρη γραφίδα, αναφερόταν στις επιθέσεις που εξαπολύθηκαν στο ΚΚΕ, στις αρχές της δεκαετίας του '90 και έλεγε επί λέξη... «ειπώθηκαν ή γράφτηκαν πράγματα που υπερέβαιναν κατά πολύ τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ή τη ΘΕΛΗΣΗ του ΚΚΕ να το πράξει (π.χ. Σχέσεις με την τράπεζα του Βατικανού, σχέσεις με εμπόριο όπλων και ναρκωτικών κ.ά.)» ...και τσαντίστηκε ο εν λόγω αρθρογράφος γιατί ο «902.gr» κατηγόρησε τα «ΝΕΑ» ότι υπονόησαν ότι το ΚΚΕ είχε σχέσεις με εμπόριο όπλων και ναρκωτικών...

Όταν θες να πεις ότι το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με εμπόριο ναρκωτικών λες ότι το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με εμπόριο ναρκωτικών.

Ο βρωμερός γκαιμπελισμός κρύβεται στη φράση «υπερέβαιναν αυτές οι κατηγορίες τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ του ΚΚΕ (...) να το πράξει».

Τι καταλαβαίνει κάποιος; 'Η τουλάχιστον τι ήθελε να πει η γραφίδα του Λαμπράκη; Ότι αν το ΚΚΕ είχε τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ θα το έπραττε.

Θεμελιώδες αξίωμα της ναζιστικής προπαγάνδας

Άφηνε για όλους υπόνοιες ηθικής και αξιακής τάξης χρησιμοποιώντας όχι τη θέλησή του να μην πράξει κάτι ανήθικο αλλά την έλλειψη σθένους για να το πράξει.

Τυχαία καλωσόρισαν τα «ΝΕΑ» τα ναζιστικά στρατεύματα στην Αθήνα τον Απρίλη του '41;

Του Παύλου Ρούφα, δημοσιογράφου του «902»

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/8/13, 1:57 μ.μ.

    Ποιοι πολεμούν το ΚΚΕ;
    Στις 11 Ιούνη 2013 το site typologies.gr (ΠΑΡΟΝ, Κουρής) δημοσιεύει το εξής:
    «Συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτή για το ΔΟΛ, αλλά και για τις θυγατρικές του ο Σταύρος Ψυχάρης. Λέγεται πως συναντήθηκε μετά από καιρό και με το Βίκτορα Ρέστη» (http://www.paron.gr/typologies/?p=30831)


    Ένα μήνα μετά ο εφοπλιστής Ρέστης (μέτοχος στο ΔΟΛ πριν καιρό και -σύμφωνα με το δημοσίευμα- συνομιλητής του Ψυχάρη) ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. Ένοικος Κορυδαλλού λοιπόν ο συνεργάτης των εμπνευστών της αντιΚΚΕ λάσπης. Έτσι για να ξέρει ο καθένας ποιος μιλάει όταν διαβάζει "ΤΑ ΝΕΑ".
    απο RED ATTACK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ “ΑΝΥΨΩΝΟΝΤΑΙ” ΣΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ?
    **ΠΡΩΤΟΝ, όταν το ψέμα είναι τόσο απίθανα μεγάλο που ο κανονικός άνθρωπος αρχίζει και αναρωτιέται.
    Προσέξτε:
    “… Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (…).
    Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τελικά ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση”.
    (Αδόλφος Χίτλερ, “Ο αγών μου”, εκδόσεις Ζαρβανου, τ. Α. σελ. 55)

    **ΔΕΥΤΕΡΟΝ, όταν η συκοφαντία, που με “σατανική ξετσιπωσιά, διαστρεβλώνει την αλήθεια σε τέτοια έκταση”, επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται
    Πρόκειται για το γνωστό “ΠΕΣ, ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή