Σελίδες

13 Ιουν 2013

Θ. Παφίλης: Με γκανγκστερικό τρόπο το κλείσιμο της ΕΡΤ (VIDEO)



Πρωτοφανές και παγκοσμίως πρωτότυπο χαρακτήρισε το «κατέβασμα» της ΕΡΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, τονίζοντας πως πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια και απαιτώντας να ανοίξει άμεσα.
Απαντώντας σε όσους επικαλούνται το Σύνταγμα για να παρουσιάσουν ως θεμιτές τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, διερωτήθηκε «τι έκτακτη κατάσταση υπήρξε» για κλείσει η Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση με αυτό το «γκανγκστερικό τρόπο».


Ο Θ. Παφίλης αναφέρθηκε στην τροπολογία του ΚΚΕ, η οποία έχει χαρακτηριστεί εκπρόθεσμη για την πρόταση νόμου που εξετάζεται σήμερα στη Βουλή, τόνισε πως «Κυριακή κοντή γιορτή», καθώς έχει κατατεθεί εμπρόθεσμα σε άλλο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης.
«Μην τολμήσει να πει κανείς ότι δεν έχει σχέση με το νομοσχέδιο, γιατί αυτό θα ξεπεράσει τα όρια του θράσους και της ηλιθιότητας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις που θεωρούν ότι πρέπει να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και οι όποιες συνέπειές της να ψηφίσουν την τροπολογία.
Επανέλαβε, επίσης, πως και το ΚΚΕ θα ψηφίσει οποιαδήποτε άλλη τροπολογία και πρόταση με το ίδιο αντικείμενο.
Σε ό,τι αφορά την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για το «Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών», τόνισε πως είναι αποπροσανατολιστικό και υποκριτικό σήμερα, που ετοιμάζεται μια νέα επίθεση με ολέθριες συνέπειες στην Κοινωνική Ασφάλιση, να έρχεται μια πρόταση που ισχυρίζεται ότι θα μαζέψει πόρους μετά από 30 χρόνια.
Κάλεσε τους εργαζόμενους σε συναγερμό, σε δράση τώρα για τα ασφαλιστικά ταμεία και τις συντάξεις, γιατί έρχεται νέα θύελλα, νέα επίθεση στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Σημείωσε πως δεν υπάρχουν Μεσσίες, πως ο ίδιος ο λαός πρέπει να σώσει τον εαυτό του, αγωνιζόμενος και ανατρέποντας αυτό το σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου