Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Μπουμπουκοκυβέρνηση (Video)


Ανασχηματισμός λοιπόν. Χωρίς πολλές περιστροφές: Οταν η μαύρη ακροδεξιά των Σαμαρά-Γεωργιάδη συναντά τα σάπια απομεινάρια της ΠΑΣΟΚικής σοσιαλδημοκρατίας τότε οι κεφαλαιοκράτες πανηγυρίζουν. "Χαράς ευαγγέλια" για κάθε μεγαλοεφοπλιστή, μεγαλοκαναλάρχη, μεγαλοεργολάβο, βιομήχανο κλπ. που σέβεται τα αιματοβαμμένα υπερκέρδη του. Η κυβέρνηση αυτή είναι το sequel των προηγούμενων αστικών κυβερνήσεων, γεννήθηκε για να υπηρετήσει πιο αποτελεσματικά τα κέρδη των μονοπωλίων και να τα βγάλει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες απ' την καπιταλιστική κρίση.

Ο Σαμαράς, προκλητικό ακροδεξιό δεκανίκι της ελληνικής πλουτοκρατίας, δεν κρατά ούτε καν τα προσχήματα. Υπουργοποιεί τα πιο πιστά ροντβάϊλερ της αντιλαϊκής του πολιτικής, όπως το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο δε Βενιζέλος, αυτό το μοιραίο εξουσιομανές πολιτικό απομεινάρι, προσπαθεί να ικανοποιήσει τη βουλιμική του όρεξη για την καρέκλα. Πάντα για την πιστή εφαρμογή των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών που μας έχει συνηθίσει το ΠΑΣΟΚ.

Όσο μικρότερος είναι ο βίος αυτού του συνοθυλεύματος που ονομάζουν "συγκυβέρνηση", τόσο καλύτερα για το λαό. 

Με την ευκαιρία ας θυμίσουμε παλαιότερες δηλώσεις του τσιριχτού τηλεμαϊντανού υπουργού (Άδωνις) για τον πρωθυπουργό του, αυτόν που σήμερα υμνεί. 
Revolution Now!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου