Σελίδες

28 Απρ 2013

Αδιάβαστοι ξανά οι Χρυσαυγίτες (VIDEO)




 Τους μύχιους πόθους του εξέφρασε ο γραμματέας του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος δήλωσε στη βουλή πως “ιστορικά έχει χρεοκοπήσει η μαρξιστική ιδεολογία”.
Η προκλητική του τοποθέτηση, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ.
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, απάντησε πως η διέξοδος που προτείνει το ΚΚΕ στο
λαό, είναι ρεαλιστική, αναγκαία και εφικτή και αυτό φοβάται το σύστημα, γι αυτό έβαλε τα μαντρόσκυλα της Χρυσής Αυγής να επιτεθούν στο ΚΚΕ.
Πρόσθεσε επίσης, πως για μια ακόμα φορά ο Ν. Μιχαλολιάκος πιάστηκε αδιάβαστος ιστορικά και τόνισε πως αυτού που συνέτριψαν το φασισμό, ήταν η σοβιετική ένωση και οι κομμουνιστές.
“Αν αγωνιά για το πότε θα έρθει η σοσιαλιστική επανάσταση, του λέμε καλομελέτα κι έρχεται”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Καραθανασόπουλος.
προωθούν τζάμπα υπαλλήλους και στο δημόσιο
 "Κοινωφελή εργασία" ανέργων σε σχολεία και νοσοκομεία, προβλέπει ρύθμιση που ενέταξε η κυβέρνηση, στο παρά πέντε της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου που προωθεί μαζικές απολύσεις στο δημόσιο.
Η προσθήκη, έγινε στην περίφημη τροπολογία του ΠΑΣΟΚ που δήθεν στοχεύει στην ανάσχεση της ανεργίας και προβλέπει ολιγόμηνη απασχόληση ανέργων σε δήμους και περιφέρειες. Αποδείχθηκε περίτρανα, το παιχνίδι ήταν από την αρχή στημένο και πως οι διαφοροποιήσεις για το αν θα ενταχθεί ολόκληρη ή όχι η τροπολογία στο νομοσχέδιο αποτελούσε προπέτασμα καπνού για να χτυπηθεί ακόμα πιο καίρια η σταθερή και μόνιμη δουλειά στο δημόσιο τομέα.
Την απαράδεκτη επέκταση της "κοινωφελούς εργασίας" σε σχολεία και νοσοκομεία κατήγγειλε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος. Δηλαδή, τόνισε, απολύετε εργαζόμενους με σταθερή απασχόληση, με εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και στις θέσεις τους θα προσλαμβάνετε ανέργους, πολύ φτηνό εργατικό δυναμικό. Αυτός είναι ο στόχος σας πρόσθεσε. Να δεχθεί η εργατική τάξη συντριπτικό χτύπημα και στο δημόσιο τομέα, γεγονός που θα προστεθεί στην ήδη άσχημη κατάσταση στον ιδιωτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου