Σελίδες

8 Απρ 2013

«Ο ελεύθερος σκοπευτής»...ΤΡΑΓΚΑΣ... Το λιβανιστήρι του ναζισμού

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τέσσερα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής και ο «ελεύθερος σκοπευτής» δημοσιογράφος κος Τράγκας επί τω έργω..
Αφορμή τα ευτράπελα που συνέβησαν στην προανακριτική, τα οποία αποτελούν πρόσφορο κλίμα για να μη βγει άκρη για την περιβόητη «Λίστα Λαγκάρντ», όπως και για τόσες άλλες υποθέσεις.
Με εύστοχες και απανωτές «πάσες» του δημοσιογράφου ξεδιπλώθηκαν οι θέσεις του φασιστικού - ναζιστικού αυτού μορφώματος.
Νοσταλγοί της επτάχρονης δικτατορίας στη χώρας μας εμφανίστηκαν και σαν θύματα πολιτικού διωγμού.
Στην περίπτωση που θα κάνουν κυβέρνηση, δεν είπαν με ποιο τρόπο, αλλά θα αδειάσουν τη χώρα από τους μετανάστες, θα απαγορεύσουν την αναπαραγωγή σε ανθρώπους με νοητικά νοσήματα, θα απαγορεύσουν

την έκτρωση και τόσα άλλα προκλητικά που πρέπει να προβληματίσουν όσους έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο των απόγονων των Ες - Ες, των ταγματασφαλιτών, των νοσταλγών της χούντας.
Μόνο το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα στους χώρους δουλειάς και οι λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, μπορεί να αντιμετωπίσουν αυτό το επικίνδυνο εργαλείο της κυρίαρχης τάξης, τον προστάτη του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, τον τρομοκρατικό μηχανισμό κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος.
Ο λαός έχει πείρα και μνήμη και μπορεί να τους απομονώσει. Να τους αποκαλύπτει, να μπλοκάρει με κάθε τρόπο τους τραμπουκισμούς, τις επιθέσεις αλλά και τις τάχα ανθρωπιστικές τους κινήσεις.
Μαζί με αυτούς να αποκαλύπτει και να απομονώνει όλους όσους δημιουργούν φιλικό περιβάλλον για την επώαση του «αυγού του φιδιού», όπου και αν βρίσκονται.

Στο λαϊκό κίνημα χρεώνεται η απομόνωση.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/4/13, 5:20 μ.μ.

    Ξέπλυμα μαύρων «ιδεών» (όπως λέμε «μαύρου χρήματος») ήταν αυτό που έγινε στην τηλεοπτική ναυαρχίδα της άρχουσας τάξης, με τον δημοσιογράφο Τράγκα να καλεί όχι έναν… αλλά τέσσερις (4!) χρυσαυγίτες και να τους «διευκολύνει» στην ανάλυση των «θέσεων» της συμμορίας τους σαν σε προεκλογική περίοδο. Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι ναζιστές από... το σύστημα που –κατά τα άλλα- τόσο… καταγγέλουν. Είπαμε, «η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα», αλλά κι αν βρει, έχει τους «τρόπους» και τους ανθρώπους να τα ξεπερνάει…
    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βήμα προβολής, εξωραϊσμού και «εξανθρωπισμού» του φασιστικού - ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής παρείχαν ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ και η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα την Κυριακή το βράδυ. Τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Παππάς, Παναγιώταρος, Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος) κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον Γ. Τράγκα και από κοινού, παρουσιαστής και προσκεκλημένοι, έπλεξαν το εγκώμιο της Χρυσής Αυγής, λιβάνισαν το φασισμό, αθώωσαν τα εγκλήματα των ναζί και των στρατιωτικών καθεστώτων στην Ελλάδα.
    Επί δύο ώρες, οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν το «ελευθέρας» να παρουσιάζουν τις θέσεις τους εξωραϊσμένες, να εμφανίζουν εαυτούς ως «αντισυστημικούς», δημοκράτες, αδικημένους κ.λπ., χωρίς να αντιμετωπίσουν κανενός είδους αντίλογο ή έστω ένα στρίμωγμα από τον δημοσιογράφο.
    Δεν κάνει εντύπωση που τηλεοπτικό κανάλι τύπου ΣΚΑΪ δίνει βήμα προβολής στους ναζί της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός και μόνο ότι ο ΣΚΑΪ επιλέγει να στήσει μια εκπομπή για την προβολή της Χρυσής Αυγής πρέπει να προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
    Ούτε προξενεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι αυτή την αβάντα τους την έδωσε ο Γ. Τράγκας και μάλιστα σε πολύ φιλικό κλίμα, από την έναρξη ακόμα, διευκρινίζοντας ο ίδιος ότι σε άλλες εκπομπές του οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής του «έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις» και σημειώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει «ψηφιστεί από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις». Ο Γ. Τράγκας επιχείρησε να πείσει ότι «τον χωρίζει άβυσσος» με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά ότι πρέπει να έχουν βήμα να μιλήσουν επειδή όλα τα άλλα κανάλια δεν τους καλούν. Λειτούργησε ως εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας τους φασίστες της Χρυσής Αυγής να παριστάνουν τους υπερασπιστές του λαού, τους «αντιστασιακούς» στην «κατοχή της Μέρκελ»...
    Οσο επικίνδυνη είναι η Χρυσή Αυγή για το λαό και πρέπει να απομονωθεί, άλλο τόσο είναι και ο κάθε Τράγκας, που την εξωραΐζει και ρίχνει γέφυρες μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή