Σελίδες

3 Απρ 2013

Γιάννενα: Σήμερα η ημερίδα για τον κλάδο των Κατασκευών και τη λαϊκή στέγη

Ανοιχτή ημερίδα διοργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ιωαννίνων σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Γιοσέφ Ελιγιά 7).

Το θέμα της ημερίδας είναι «Η φροντίδα για τις λαϊκές ανάγκες σε στέγη και υποδομές, άμεση προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της ανεργίας στον Κλάδο των Κατασκευών. Η πρότασή μας για την ανάπτυξη του Κλάδου».

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο τονίζει:

«Το πρόγραμμα της ημερίδας, πέραν της εισηγητικής ομιλίας εκ μέρους της διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων, ήδη περιλαμβάνει ομιλίες από μηχανικούς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, αυτοαπασχολούμενους και υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης από οποιονδήποτε συμμετέχοντα.

Η εκδήλωση επιδιώκει να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για το ξεκίνημα ενός ουσιαστικού και εποικοδομητικού διαλόγου στον Κλάδο των Κατασκευών, για την αναζήτηση των αιτιών της κρίσης στον Κλάδο, τις δυνατότητες για την άμεση αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων και τις προτάσεις για τη διεκδίκηση ενός Κατασκευαστικού Κλάδου που θα στοχεύει στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου