Σελίδες

5 Απρ 2013

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ...

Η ίδια η πράξη αποδεικνύει τους πραγματικούς σκοπούς του ΣΥΡΙΖΑ και στα των συνεργασιών (με ποιον και για ποιο σκοπό) και στην ενότητα (με ποιον και για ποιον σκοπό).

Το πρόσφατο παράδειγμα της σύμπλευσης και της συνεργασίας της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (Αυτόνομη Παρέμβαση) με τη ΔΑΚΕ (ΝΔ) και την παράταξη «ΕΜΕΙΣ» (πρώην ΠΑΣΚΕ), προκειμένου να αποκλειστεί η δεύτερη δύναμη (η ΔΑΣ, που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) από το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, αποδεικνύει ότι: Η ενότητά για την οποία μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενότητα με τους εργοδότες και τους άλλους εκπροσώπους της πλουτοκρατίας. Τα «ήθη» του είναι αυτά της καταπάτησης της θέλησης των χιλιάδων εργαζομένων.
Οι συνεργασίες του είναι με εκείνες τις δυνάμεις που εργάζονται για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πλουτοκρατίας σε βάρος των συμφερόντων των εργατοϋπαλλήλων. Και για να το πετύχουν κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκλείσουν τις ταξικές δυνάμεις, τις οποίες οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ανέδειξαν δεύτερη δύναμη, με μόλις πέντε ψήφους διαφορά από την πρώτη.

Το παραπάνω παράδειγμα, που δεν είναι και το μοναδικό, αποδεικνύει επιπλέον ότι τα καλέσματα που τάχα απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ για «συμμαχία» δεν είναι παρά προπέτασμα καπνού. Που βεβαίως και να μην ήταν, συμμαχία μαζί τους έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει. 
Απλώς τονίζουμε την υποκρισία του. Και το αναμφισβήτητο, ότι οι συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ (άρα και η πολιτική του) είναι προς το συμφέρον της πλουτοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου