Σελίδες

17 Απρ 2013

Έρχονται νέες αποκαλύψεις απ' τον Φώτη Παπούλια και την «Εφημερίδα των Συντακτών»...

Αφού χρησιμοποίησε μέχρι το όνομα νεκρού ανθρώπου (Τάκης Τσιόγκας) για να χύσει δηλητήριο απέναντι στο ΚΚΕ, με αφορμή το 19ο Συνέδριο, ο δημοσιογράφος Φώτης Παπούλιας και η «Εφημερίδα των Συριζαίων Συντακτών» επανέρχεται με νέες αποκαλύψεις. Ο έμμισθος αντικουκουεδολόγος ερευνά με υπομονή και επιμονή θέματα που θα κάνουν θραύση, πάντα στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής καφρίλας δεοντολογίας που τον διακρίνει, αυτόν και την εφημερίδα του.
Τι θα αποκαλύψει λοιπόν ο Φώτης Παπούλιας που θα κάνει σκόνη το ΚΚΕ; 
Έρχονται δημοσιεύματα-φωτιά:

- Απουσιάζει από το νέο Πολιτικό Γραφείο του Κόμματος ο Χαρίλαος Φλωράκης! Πως η ηγετική ομάδα κατάφερε να απομονώσει τον θρυλικό πρώην Γενικό Γραμματέα.

- Γιατί το ΚΚΕ, μετά την αποκατάσταση του Ζαχαριάδη, δεν αποκατέστησε και τους Λεωνίδα Κύρκο, Γρηγόρη Φαράκο και Μαρία Δαμανάκη; Όλες οι λεπτομέρειες απ' τα άδυτα του Περισσού.

- Το μέγα σκάνδαλο με το Δημήτρη Κουτσούμπα. Γιατί ο νέος Γ.Γ. δεν πέτυχε να χάσει τα κιλά που έπρεπε με τη δίαιτα Dunkan; Τι δείχνει αυτό; Στυλιστική προσέγγιση του ΚΚΕ στα πρότυπα Καμμένου και Βενιζέλου.

- Μειώθηκε κατά 5 ολόκληρες λέξεις η στήλη "Ημεροδρόμος" του Νίκου Μπογιόπουλου στο "Ριζοσπάστη". Πως η σταλινική νομενκλατούρα αποκεφαλίζει τους διαφωνούντες.

- Γιατί η νέα Κεντρική Επιτροπή είναι 66 άτομα (τυχαίο;) και όχι 77 όπως πριν; Πως ο κομματικός μηχανισμός βασανίζει τους διαφωνούντες σε υπόγεια γκουλάγκ του Περισσού - αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες.

Αυτά και άλλα πολλά στις σελίδες της «Εφημερίδας των Συντακτών». Ρεπορτάζ με εγκυρότητα και αντικομμουνισμό. Μιλάμε ή κλάνουμε;

ΠΗΓΗ : Revolution Now!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου