Σελίδες

3 Απρ 2013

ΑΦΟΡΗΤΗ ΜΠΟΧΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ


Ασυγκράτητος Λ.Λαζόπουλος

Λόγω θυμού, το ομολογώ, είπα να μην μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τη χθεσινή εκπομπή του Λ.Λαζόπουλου που ήταν πάντως συνέχεια των προηγούμενων.


Τελικά απλά θα προσπαθήσω να κρατήσω την πίκρα και το θυμό μέσα σε όρια.

Αυτό που δε χρειάζεται και πολύ σκέψη πάντως είναι ότι παγιώνεται στην εκπομπή του η αντιΚΚΕ προπαγάνδα, χωρίς μάλιστα να  πολυσκέφτεται ή να διασταυρώνει τα όσα λέει. (π.χ. ότι περίπου το ΚΚΕ έχει βάλει μαύρη λίστα και το Μπογιόπουλο και το βιβλίο του που όποιος έχει μάτια έχει δει ότι έχει προβληθεί τρομερά και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ φέτος και φυσικά σε όλα τα μέσα του ΚΚΕ)
Τι να σχολιάσεις δηλαδή για "επιχειρήματα" του τύπου, "εκεί(δηλαδή στο "Ρ") τους αφήνουν να μιλάνε λίγο πριν τους αποκεφαλίσουν";  Σε τι διαφέρει δηλαδή το "επιχείρημα", τύπου κονσερβοκούτι,  από τα όσα έλεγαν και λένε ακόμα για το ΚΚΕ οι διάφοροι φασιστικής προέλευσης "δημοκράτες" από τα άγρια πέτρινα χρόνια μέχρι τώρα;



Καταλαβαίνει άραγε τι κάνει ο Λ.Λαζόπουλος;
Βαζει συνειδητά πλάτη, προσφέροντας τη συμπαθητική στον κόσμο φιγούρα του, στο χτίσιμο τείχους αντιπάθειας, για να μην πω μίσους, ανάμεσα στους λαϊκούς ανθρώπους που τον παρακολουθούν και το ΚΚΕ. Κι αυτό ακριβώς τη στιγμή που αποδεικνύεται όλο και περισσότερο, ότι αν υπάρχει ένα κόμμα που σταθερά αρνείται να παίξει στο γνωστό παιχνίδι, και που δεν πουλάει το λαό για βουλευτικές θέσεις αυτό είναι το ΚΚΕ. Και μάλιστα πληρώνει το κόστος αυτής της στάσης, τη στιγμή που θα είχε μεγάλη ανάγκη από μερικούς βουλευτικούς μισθούς και θεσούλες για να βελτιώσει τη δύσκολη οικονομική του θέση. Το ΚΚΕ όμως δεν είναι επιχείρηση, αλλά επαναστατικό κόμμα.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνει ο Λ.Λ., ότι αυτό ακριβώς που κάνει είναι αυτό που θέλουν αυτοί που μισούν το λαό. Αυτοί που ξέρουν πολύ καλά ότι στο τέλος του δρόμου, όταν όλες οι άλλες αντιστάσεις θα έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καμφθεί και υποχωρήσει, μπροστά τους θα βρουν τους κομμουνιστές που και πάλι θα είναι έτοιμοι, πέρα από αδυναμίες ή λάθη, να δώσουν και τη ζωή τους αν χρειαστεί για την υπόθεση του λαού.
Αυτό που εύχονται λοιπόν είναι να τους βρουν όσο πιο μόνους γίνεται, και το λαό όσο πιο μακριά τους γίνεται.

Είναι πιο βέβαιο από βέβαιο ότι και χθες παρακολουθώντας την εκπομπή, όλοι αυτοί που ετοιμάζουν την νέα μας κόλαση για να σωθούν, έκαναν χαρά μεγάλη ακούγοντας το Λάκη να επιτίθεται ξανά στο ΚΚΕ "από αριστερά". Εκτός των όσων "ωραίων" και διασταυρωμένων είπε για το Ν.Μπογιόπουλο έβγαζαν φωτιές και τα πολιτικά του "επιχειρήματα", του τύπου "το ΚΚΕ ψιλοσυνεργάζεται με την κύβέρνηση...". Βέβαια δεν ξέρω πόσοι, εκτός των εμπαθών, μπορεί να πιστέψουν πως το το ΚΚΕ "ψιλοσυνεργάζεται", αλλά πες πες όλο και κάτι θα γίνει.

Για άλλη μια φορά τα θερμά μας συγχαρητήρια.
Έπρεπε να είναι σήμερα τα ξημερώματα στο λιμάνι με τους ναυτεργάτες, να δει πως "ψιλοσυνεργάζεται" το ΚΚΕ και τα μέλη του με την κυβέρνηση και τα αφεντικά της.

(Απορώ πως αντέχουν και δε μιλάνε τόσοι άλλοι αριστεροί και κομμουνιστές καλλιτέχνες και διανοούμενοι.)

Υ.Γ. Όποιος δεν ενδιαφέρεται, ποτέ του δεν θα καταλάβει ότι το ΚΚΕ δεν είναι άλλο ένα κόμμα, αλλά ένα επαναστατικό κόμμα.


ΑΠΟ : εδώ και τώρα (ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ)

2 σχόλια:

  1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ :

    (για κ. Λάκη Λαζόπουλο):
    «Κρείττον εις κόρακας ή εις κόλακας εμπεσείν. Οι μεν γαρ νεκρούς, οι δε ζώντας εσθίουσιν» (Αντισθένης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/13, 10:31 μ.μ.

      στα Βυζαντινά δικαστήρια κάθε φορά που ο δικαστής-κριτής νόμιζε ότι ο μάρτυρας δεν έλεγε αλήθεια τον έστελνε για μαστίγωμα για να ομολογήσει!! Επειδή λοιπόν ο μάρτυρας βασανιστικά επίεζετο να πει την αλήθεια ... αρα κρίνομαι και κριτηρεύω κατάντησε και να σημαίνει έκτοτε βασανίζω και βασανίζομαι.... Αλλά τούτος ο κύριος αβασάνιστα κριτηρεύει ή μήπως του ρίχνουν οι εργοδότες του και κανένα μαστίγωμα ενίοτε; Σήμερα το μαστίγιο έχει γίνει αόρατο ως αντικείμενο αλλά ως άλλες μέθοδοι πονεί πιό πολύ και άπο το κνούτο!!! Αθηνά Ψαραδάκη... και καλησπέρα σας από Κρήτη!!

      Διαγραφή