Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Αλ. Μπαλού: Καμία αναμονή, οργάνωση και δράση για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής (VIDEO)
Όποια συνταγή, όποια διαπραγμάτευση, όποια διαχειριστική λογική ακολουθηθεί μέσα στην ΕΕ, στην οικονομία και την εξουσία του κεφαλαίου, θα είναι σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».

Ο κοινός παρονομαστής των μέτρων είναι να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, σημείωσε. Αναφερόμενη στην Κύπρο τόνισε ότι εκτός από το «κούρεμα» θα ληφθούν και άλλα μέτρα, γιατί αυτό απαιτεί η πολιτική της ΕΕ που έχει στόχο τη σκληρή λιτότητα, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Ο κόσμος - υπογράμμισε - δεν πρέπει να δείξει ούτε υπομονή, ούτε αναμονή, έχει ένα δρόμο, να οργανωθεί στους χώρους δουλειάς, να εμποδίσει μέσα από τη δράση του τα αντιλαϊκά-αντεργατικά μέτρα, να δώσει τη μάχη της ανατροπής αυτής της πολιτικής.
Ανατροπή - επισήμανε - σε πολιτικό επίπεδο, που σημαίνει όχι να αλλάξουμε χαλίφη στη θέση του χαλίφη, αλλά αυτός που σήμερα έχει στα χέρια του την οικονομία και την εξουσία να πάψει να τις έχει και να μη διαφεντεύει τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου