Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ


“Αγαπητοί γονείς,
Η συνδικαλιστική παράταξη γονέων του Κ.Κ.Ε. (Αγωνιστική Συνεργασία), καταγγέλει την ..."πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων 17ου Δημ. Σχολείου" κι εμένα προσωπικά πως ..."άλλα στα λόγια και ...άλλα στην πράξη".
===========

Έτσι ακριβώς καλές μου κυρίες και καλοί μου κύριοι, ξεκινά το λίβελλό του ενάντια στο ΚΚΕ, ε… συγνώμη, στην Αγωνιστική Συνεργασία γονέων, ο πρόεδρος τού συλλόγου γονέων τού 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Αλήθεια, γιατί δεν αναφέρει στην καταγγελία του την Ηλιούπολη;;;


Α, συγνώμη, μην ξεχάσω κι εγώ ν’ αναφέρω το όνομα του εν λόγω…δημοκράτη …ενεργού πολίτη, ο οποίος όπως θα διαπιστώσετε σκάρωσε για λογαριασμό του μια γκεμπελίστικη καταγγελία, την υπογράφει μόνον(!) αυτός και την περιφέρει δεξιά-αριστερά για λογαριασμό και των υπολοίπων τής πλειοψηφίας τού συλλόγου…


Κι όπως επιπλέον θα διαπιστώσετε, μήτε την σφραγίδα τού συλλόγου γονέων φέρει η καταγγελία του, μήτε ως πρόεδρος υπογράφει…


Είναι για πάρτη του ο άνθρωπος. Είναι Αυτός! Είναι Θεός! Μόνος του αποφασίζει για τους άλλους, μόνος του εκτελεί και την απόφαση.

Ποιος θα τον ελέγξει; Κανείς!

Οι Θεοί δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

Πράγματι! Δημοκράτης με τα όλα του!

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν!, εσκέφθη και το έκανε πράξη ως συνεπής …δημοκράτης.

Ωχ, παρασύρθηκα απ’ την τόση δημοκρατικότητά του και δεν σας ανέφερα το όνομά του.

Θαυμάστε τον!

Πρόκειται για τον κύριο Μιχάλη Τασούλα,  πρόεδρο του συλλόγου γονέων τού 17ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, Μεσσηνίας και Κεφαλληνίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτός ο …δημοκράτης, είναι πατέρας και μάλιστα ανήλικου παιδιού ή ανήλικων παιδιών.

Προσωπικά δεν τον γνωρίζω για να ξέρω και πόσα παιδάκια έχει.

Ένα ή περισσότερα όμως, έχουν την απόλυτη κατανόησή μου, για την κακή τους τύχη.

Μόνο που για τα δικά του παιδιά ο καθένας, αναλαμβάνει και τις ευθύνες του, όταν κάνει πράξεις που υπονομεύουν το μέλλον τους.

Τα παιδιά των άλλων κύριε …δημοκράτη Πρόεδρε Μιχάλη Τασούλα, τι σου φταίνε;;;

Με ποιο δικαίωμα τα παραδίδεις απ’ τα πιο τρυφερά τους χρόνια στα νύχια των εταιρειών;

Και πάμφθηνα καλές μου κυρίες και καλοί μου κύριοι!

Για λίγα κουτιά COCA-COLA κι άλλα τόσα σνακ!

Ξεφτίλα;

Το λιγότερο…

Ξεπούλημα;

Ναι!

Βρήκε τρόπο λοιπόν αυτός ο …δημοκράτης …ενεργός πολίτηςνα μπάσει την εταιρεία coca-cola 3 Έψιλον στα δημοτικά σχολειά, αρχής γενομένης απ’ το 17ο Δημοτικό Ηλιούπολης…

Μη με ρωτήσετε λεπτομέρειες για την πλειοψηφία αυτού τού συλλόγου γονέων. Δεν ξέρω να σας πω σχεδόν τίποτα.

Τα μόνα που γνωρίζω, είναι ο άκρατος αντικομμουνισμός τού …δημοκράτη …ενεργού πολίτη Μιχάλη Τασούλα και η αποδεδειγμένη επιδίωξή του να μπάσει απ’ το παράθυρο τους καπιταλιστές στα σχολειά.

Τυχαίο;;;

Δε νομίζω.

Αντικομμουνισμός και υπηρεσίες στον καπιταλισμό, πάνε πακέτο.

Α, και μη βιαστείτε να με ρωτήσετε πώς γνωρίζω ότι αυτός ο …δημοκράτης …ενεργός πολίτης, είναι χυδαίος αντικομμουνιστής.

Σας αφήνω να το ανακαλύψετε μονάχοι σας, έτσι για να το φχαριστηθείτε…

Και για να μην καταπιεστώ να καταπιώ αυτό που αυθορμήτως πηγάζει απ’ τα συμπεράσματά μου, δηλώνω ευθαρσώς, ότι οι κωλοτούμπες και οι λαθροχειρίες αυτού τού …δημοκράτη …ενεργού πολίτη, Μιχάλη Τασούλα, μου θυμίζουν ΣΥΡΙΖΑ βρε παιδιά. Πολύ ΣΥΡΙΖΑ σας λέω. ΠασοκοΣΥΡΙΖΑ καλές μου κυρίες και καλοί μου κύριοι.


Δεν με πιστεύετε; Ορίστε, διαβάστε μόνοι σας ΕΔΩ την κωλοτουμπίστικη γκεμπελιστικοχαφιέδικη καταγγελία του, που τυχαία έπεσε στην αντίληψή μου.

Λίβελλος ενάντια στο τιμημένο ΚΚΕ, για να κρύψει το βρώμισμα παιδικών συνειδήσεων που επιχειρεί, μαθαίνοντας στα παιδάκια ότι οι πολυεθνικές θα τα χορτάσουν και θα τα ξεδιψάσουν τάχα…


Πώς αλλιώς λοιπόν, αν όχι με λάσπη ενάντια σ’ ό,τι καθαρότερο, θα προσπαθούσε ν’ αντιστρέψει τη ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (εδώ) ΣΕ ΒΑΡΟΣ του, ο Μιχάλης Τασούλας απ’ την Ηλιούπολη;;;
Μωρέ τύφλα νά ’χει η Αυγή, η …χρυσή εφημερίδα. Βρε μπας κι είναι η αγαπημένη του αστικοφυλλάδα και παίρνει γραμμή από ’κεί;;; 

Α, και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας ενημέρωση από ΕΔΩ, γιατί οι καιροί είναι επικίνδυνα ύποπτοι...

Για να σας διευκολύνουμε, αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε στο κείμενό μας το αίσχος τού ...δημοκράτη ...ενεργού πολίτη Μιχάλη Τασούλα.

"Απολαύστε" το και "θαυμάστε" τον:

Απάντηση σε Καταγγελία

Αγαπητοί γονείς,
Η συνδικαλιστική παράταξη γονέων του Κ.Κ.Ε. (Αγωνιστική  Συνεργασία), καταγγέλει την ..."πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων 17ου Δημ. Σχολείου" κι εμένα προσωπικά πως ..."άλλα στα λόγια και ...άλλα στην πράξη".

Τους ενημερώνω ότι,
εγώ – αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων - συμμετέχω ως εκλεγμένος σε  Δ.Σ. ( Σύλλογος γονέων, Ένωση γονέων) στα οποία, οι προτάσεις των μελών τίθενται προς συζήτηση, οι όποιες αποφάσεις παίρνονται  πάντα Δημοκρατικά (ομόφωνα ή  πλειoψηφικά) και γίνονται σεβαστές απ΄όλους μας.
ΔΕΝ συμμετέχω σε  Δ.Σ. τα οποία απλώς ..."εγκρίνουν"αποφάσεις που έχουν παρθεί - πριν από εμάς για μας - σε ...κομματικά γραφεία...!!!
Τους προτείνω δε,
Αν πρέπει – προς άγραν ψήφων, εν όψει των σημερινών εκλογών - να καταγγείλλουν κάποιον, αντί για «μαθήματα δημοκρατίας» και καταγγελίες ...πλειψηφιών, να δείξουν έμπρακτα την ...ευαισθησία τους.   
Αν όπως γράφουν στην δική τους καταγγελία ...«Τέτοιες ενέργειες θέλουν να μας πείσουν ότι το μέλλον μας, θα εξαρτάται από αυτούς που μας ληστεύουν, που μας απολύουν.» ας καταγγείλουν τα"αφεντικά" που, χωρίς   ίχνος τσίπας, κλείνουν τον "902" και πετάνε στον δρόμο εργάτες και δημοσιογράφους στον "Ριζοσπάστη".

Μιχάλης Τασούλας

Δημοσίευση 06/03/2013

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : REVOLT!!!

1 σχόλιο:

 1. Όσοι θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας σ” έναν καλύτερο κόσμο, οφείλουμε να συντονίσουμε τα βήματά μας μαζί με τα Ταξικά Σωματεία & Συλλόγους, τις Λαϊκές Επιτροπές και να διεκδικήσουμε την παιδεία και την κοινωνία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
  Και όσον αφορά την Coca cola παραθέτουμε το παρακάτω δημοσιευμένο κείμενο του δημοσιογράφου Ν. Μπογιόπουλου από το Ριζοσπάστη:
  «Η εταιρεία «Coca-Cola 3E» του ομίλου Δαυίδ έχει προχωρήσει σε 1.400 απολύσεις τα τελευταία έξι χρόνια, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της «οικειοθελούς αποχώρησης». Μάλιστα, οι αποχωρήσεις είναι τόσο …οικειοθελείς, που, όταν ένας εργαζόμενος αρνηθεί την πρόταση της εργοδοσίας να απολυθεί, τότε …απολύεται. Επιπρόσθετα, η εταιρεία έκλεισε τις μονάδες παραγωγής στα εργοστάσια της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, μειώνοντας και την παραγωγή της κατά 8%. Ενδιαφέρον, επίσης, είναι ότι την ίδια στιγμή παραχωρεί τμήματα λειτουργίας του εργοστασίου σε εργολάβους (π.χ., εργαζόμενοι στα κλαρκ και συντήρηση). Η εργολαβοποίηση των τμημάτων έχει ως συνέπεια την ακόμη μεγαλύτερη μείωση του εργατικού κόστους.
  Γιατί τα κάνει όλα αυτά η «Coca-Cola»; Μα γιατί άλλο: Επειδή υπάρχει κρίση.
  Για να καταλάβετε, δε, πόσο… δυσκολεύονται τα μονοπώλια τύπου «Coca-Cola» από την κρίση, σημειώστε:
  Το διάστημα 2011 – 2012 τα καθαρά κέρδη της «Coca-Cola 3E» ανήλθαν στα 611 εκατ. ευρώ. Μόνο το 2012 τα καθαρά της κέρδη ήταν 285 εκατ. ευρώ. Οσο για τον τζίρο της εκτινάχτηκε στα 7,045 δισ. ευρώ, αυξημένος κατά 3% σε σχέση με το 2011.
  Εν ολίγοις μέσα στην περίοδο 2011 – 2012 η «Coca-Cola 3E» έβγαλε κέρδη που αντιστοιχούν στις 436,5 χιλιάδες ευρώ ανά απολυμένο εργαζόμενο. Δεν είναι κι άσχημα…

  Α.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή