Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Για τους χαφιέδες του Νευροσπάστη

Έκανα πολλή υπομονή, αλλά πλέον κουράστηκα να σιωπώ. Επιτέλους, δεν μπορεί να στήνονται χαφιέδικα blog και να μη λέμε κουβέντα. Και σε όσους φαίνεται βαρύς ο χαρακτηρισμός απευθύνω την ερώτηση: Τι άλλο είναι ένα blog που έχει φτιαχτεί με αποκλειστικό σκοπό να χτυπήσει το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη, τον 902 και την Τυποεκδοτική;

Τι άλλο είναι ένα blog που δημοσιεύει πρόθυμα, οτιδήποτε γράφεται ενάντια στο ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη και μοιράζεται κοινά επιχειρήματα με όλο το συρφετό που έχει συμφέρον από το χτύπημα του ΚΚΕ, από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τους μεγαλοκαναλάρχες και τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Τι άλλο είναι ένα blog που έχει φτιαχτεί για να συκοφαντεί το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη;
Όπως είναι γνωστό, δημιουργός του neyrospastis.wordpress.com, είναι ο σκιτσογράφος Κώστας Κουφογιώργος, ο οποίος μετά τα πονήματά του σε αυτό το blog έπιασε δουλειά (πού αλλού;) στην Ελευθεροτυπία. Αλήθεια, του προέκυψε από τύχη ή αυτός ήταν ο στόχος του από την αρχή; Όπως, επίσης, είναι γνωστό, την κοινότητα του blog στο facebook διαχειρίζεται η Αγγελική Κώττη. Αυτή βρήκε δουλίτσα ή έχει αρκετά έσοδα από τα βιβλία για τον Στάλιν, οπότε το κάνει από απλό χόμπι;
Ντροπή σας. Ντροπή σας γιατί περάσατε κάποτε από τον Ριζοσπάστη και φύγατε. Και τώρα, αφού ξεπουλήσατε μόνοι σας αυτή σας την ιδιότητα, επιχειρείτε να την πουλήσετε ξανά. Άξιος ο μισθός σας.
ΑΠΟ RED ATTACH

1 σχόλιο:

 1. Ναι, συνειδητά ή όχι, αυτοί οι τσάμπα μάγκες, ταυτίζονται με τις φασιστικές επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ.

  Τι διάλο; Τέτοια φίδια τρέφαμε στον κόρφο μας όλα αυτά τα χρόνια;

  Για δαύτους δίναμε οικονομική ενίσχυση στο κόμμα απ' το στέρημά μας;

  Τα λεφτά μας πίσω ρε λαμόγια! Χατζατζαροδημοσιογραφίσκοι!

  Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που η οικονομική ενίσχυση που θα δίνω στο εξής στο Κόμμα, θα μένει στο Κόμμα και στο Ριζοσπάστη και δεν θα καταλήγει στις τσέπες σας!
  Ουστ! Χατζηαβάτηδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή