Σελίδες

1 Φεβ 2013

Γιώργος Πέρρος:"Βγαίνουμε από δώ ένα μπόι πιο ψηλά!"-(βίντεο από την Ευελπίδων)

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΡΡΗ
Tελικά η κυβέρνηση αφού πρώτα έδειξε τα δόντια της στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, κι αφού έγινε  ρόμπα με τη στημένη προβοκάτσια με τις φωτογραφίες "ντοκουμέντα" που έδειχναν ποσο αστείοι είναι όλοι αυτοί οι συγχρόνως επικίνδυνοι τύποι που "σώζουν" τον τόπο,  έκανε πίσω αφού κατάλαβε οτι δε μέτρησε σωστά αυτή τη φορά.
 Έριξε μια προειδοποιητική βολή τρομοκρατίας  προς τη μεριά των κομμουνιστών, που είναι και το κύριο πρόβλημα του συστήματος, μέτρησε τα δεδομένα και μαζεύτηκε για να ξαναδοκιμάσει αργότερα, ανάλογα με τις συνθήκες, το πλάνο και τις οδηγίες.

Από την άλλη το ΠΑΜΕ, όπως όφειλε, απάντησε άμεσα και έμπρακτα στην επίθεση αυταρχισμού που κάνει εδώ και  καιρό η νεα τρικομματική κυβέρνηση, ειδικά μετά την επίταξη των εργαζόμενων του Μετρό και τις νταηλίδικες δηλώσεις-προειδοποιήσεις υπουργών και πρωθυπουργού του στύλ "αυτά που ξέρατε τελείωσαν", και όλοι κατάλαβαν πιστεύω ότι έδωσε ένα γερό χαστούκι στα σχέδια που επιδιώκουν εδώ και τώρα υποταγή και σιγή νεκροταφείου από τους εργαζόμενους.

" Ο λαός πρέπει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, αλλιώς δεν μπορεί να καταλάβει τι μπορεί να πετύχει" είπε η Αλέκα Παπαρήγα χθες, δείχνοντας το δρόμο σε όσους ακόμα δεν έχουν κατανοήσει πως άλλος δρόμος από τον οργανωμένο αγώνα δεν υπάρχει. "Αυτο που πρέπει να φοβάται ο λαός έιναι τα βάσανα που τον περιμένουν(αν δεν παλέψει), τίποτε άλλο" είπε σε άλλο σημείο η Αλέκα Παπαρήγα  που έγινε λάστιχο χθές, τρέχοντας από τη συνέντευξη τυπου στη Λάρισα στα μπλόκα, κι από τα μπλόκα στη ΓΑΔΑ για να μιλήσει με τον Αττικάρχη και να δεί τους συντρόφους που είχαν συλληφθεί.
Κατά τα άλλα σήμερα ήταν μια μέρα γεμάτη απεργίες και μέτωπα που ανοίγουν ασταμάτητα το ένα μετά το άλλο, αλλά και πολλά χαμόγελα έξω από τα Δικαστήρια σε μια πολλή δυναμική συγκέντρωση αλληλεγγύης, ειδικά τη στιγμή που βγήκαν οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.
"Βγαίνουμε από δώ ένα μπόι πιο ψηλά!" είπε στη μικρή αλλά πολύ καλή ομιλία που έκανε ανεβασμένος στα κάγκελα έξω από τα Δικαστήρια ο Γιώργος Πέρρος. "Ας ξέρουν όλοι ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Αυτός ο αγώνας θα φτάσει μέχρι το τέλος"."Ενα μέλλον βλέπουμε μόνο, την τάξη μας στην εξουσία"!

Το βιντεο το τραβήξαμε με κόντρα ήλιο που εμπόδιζε να βρούμε το στόχο μέσα στον κόσμο, αλλά παρ' όλα αυτά δείχνει το κλίμα που επικράτησε σήμερα έξω από την Ευελπίδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου