Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

«εργατικός» αγώνας = ... ΧΑΦΙΕΔΕΣ...


Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...


Έχουμε αναφερθεί ξανά στην ιστοσελίδα που αυτοαποκαλείται «εργατικός» αγώνας. Η εν λόγω ιστοσελίδα φιλοξενεί μόνο κείμενα ενάντια στην πολιτική του ΚΚΕ. Οι συντάκτες τους θα ήθελαν ένα ΚΚΕ σαν τα μούτρα τους, δηλαδή να πίνει νερό στο όνομα της επανάστασης και του σοσιαλισμού, ενώ στην πράξη να καλεί σε συνεργασία με την αστική τάξη και τους οπορτουνιστές, γιατί η επανάσταση μπορεί να γίνει μόνο μαζί τους... δηλαδή ποτέ!
Η ιστοσελίδα όσο και αν θέλει να κρυφτεί ο οπορτουνισμός δεν την αφήνει.

Ποιοι έχουν πάρει αγκαλιά τον «εργατικό» αγώνα; Το left.gr (το επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ), το tvxs.gr(site του Κούλογλου…), το iskra.gr (του Λαφαζάνη) και άλλα site που τόσο πολύ «πονάνε» το ΚΚΕ. Τόσο πολύ που ο καλύτερος από αυτούς λέει τουλάχιστον 3 φόρες τη μέρα ότι το ΚΚΕ είναι «σεχταριστικό», «δογματικό» και άλλα τέτοια. Αυτοί αναδημοσιεύουν κείμενα του «Εργατικού» Αγώνα.
Και όχι μόνο. Ο αστικός Τύπος έχει ουκ ολίγες φορές αξιοποιήσει και αναπαράγει τα γραπτά τους: Από την «Εφημερίδα των Συντακτών» και το «Βήμα», μέχρι την «Ελλάδα αύριο»… Και ο κατάλογος δεν τελειώνει εδώ. Ο γνωστός για τα αγνά αισθήματα που τρέφει για το ΚΚΕ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού του στάλθηκε στο twitter link (σύνδεσμος) με την ιστοσελίδα που αναπαράγει την κριτική του «εργατικού» αγώνα για το σχέδιο Καταστατικού για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το έκανε και αυτός retweet(επαναπροώθηση)!!! Μαζί τους και ο Άδωνις γράφει: «Πιο συντηρητικό το καταστατικό του ΚΚΕ». Μιλάμε τέτοιος «πόνος» για το Καταστατικό του ΚΚΕ.
 ΥΓ: Δεν αξίζει να σχολιάσει κανείς το πώς γίνεται είδηση μία ανώνυμη μπαρούφα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (άλλωστε δεν είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει ευρέως για να νομιμοποιηθεί). Αλλά μπορούμε να θυμηθούμε και κάτι άλλες εποχές που διάφοροι εχθροί του ΚΚΕ έδιναν το χέρι τους στους οπορτουνιστές που ήθελαν να μεταλλαχτεί το ΚΚΕ σε κόμμα διαχείρισης. Γνωστή η τακτική τους. Ας γνωρίζουν ότι ούτε αυτή τη φορά θα τους περάσει.

2 σχόλια:

 1. ΧΑΦΙΕΔΕΣ...?
  Χίτες και ελεεινοί ταγματασφαλίτες.
  Ιφιγενεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απορίες και προτάσεις..
  Ένας εργατικός αγώνας και μια iskra κάνουν μια Αυγή;
  Μια iskra και ένα tvxs κάνουν μια Ελευθεροτυπία;
  Ένα tvxs και ένας εργατικός αγώνας κάνουν μια εφημερίδα των συντακτών;

  Αφού υπάρχει τόσο στενή επαφή γιατί δε φτιάχνουν κάτι ενιαίο;

  πχ μια εργατική iskra χωρίς σύνορα..
  ή έναν αγώνα για την Αυγή της ελευθεροτυπίας..
  ή μια συντακτική συνοριακή iskra εργατικού αγώνα..

  Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη κολλεκτιβοποιημένη δημοσίευση..

  * Στεναχώρια ο Κούλογλου για το συντηρητικό καταστατικό του ΚΚΕ όμως.. Δεν το περίμενα! Άντε τώρα να περιμένει τόσο καιρό όντας δόκιμο μέλος.. Κουράγιο Στέλιο!
  *** Το είδα στο blog "Red River".
  Aντώνης Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή