Σελίδες

18 Ιουν 2012

Ο δικός τους μονόδρομος δεν είναι και του λαού


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ Μ' ΑΥΤΟΥΣ?

Δεν είναι - πλέον - μυστικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίχτηκε και από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και συγκεκριμένα από εκείνο το τμήμα της αστικής τάξης που πόνταρε σ' αυτόν για την αναστήλωση της σοσιαλδημοκρατίας, σαν δύναμη που, σε σύγκριση και με τη ΝΔ, μπορεί καλύτερα να χειριστεί και να μανιπουλάρει τη λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή. 
Αλλωστε, καλύτερα απ' όλους αυτοί γνωρίζουν τι ξημερώνει στο λαό.
Γνωρίζουν ότι η οργή του θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού όπως και να διαχειριστεί το πολιτικό τους προσωπικό την κρίση που βαθαίνει, το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η διαχείριση θα είναι αντιλαϊκή. 
Από αυτή τη σκοπιά, δεν προκαλεί έκπληξη η κραυγαλέα υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ απ' τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κουρή και τον εκδοτικό του όμιλο, με πρώτη την εφημερίδα «Αυριανή». 
Προσθέτοντας ένα ακόμα πρωτοσέλιδο στο ...άλμπουμ με τις εκδόσεις που αφιέρωσε εξολοκλήρου στο ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα κυκλοφόρησε το Σάββατο με τίτλο «Ο λαός αύριο βάζει τέλος στη λαίλαπα του μνημονίου που κατέστρεψε τη χώρα - ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ», συνοδεύοντας το πρώτο θέμα με δύο φωτογραφίες του Τσίπρα, με τα χέρια ψηλά, να χαιρετά συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Η πορεία του Κουρή και της «Αυριανής» είναι γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, όπως και το τι είδους συμφέροντα προωθούσε κάθε φορά μέσω της εφημερίδας του. 
Ας το πάρουν σοβαρά υπόψη τους όσοι θέλουν να βγάλουν αντικειμενικά

Μια πολύ πολύ διαφωτιστική συζήτηση στη ΝΕΤ




Πέρα από την καταπληκτική τοποθέτηση του Μάκη Παπαδόπουλου, το καλύτερο κομμάτι είναι η τοποθέτηση Κουρουπλή στην αρχή του βίντεο (δυστυχώς δεν υπάρχει όλη η φράση του, αλλά φαντάζομαι πως  είναι εύκολο να τη μαντέψετε) όπου λέει ότι ο Τσίπρας  προσφέρει ως διαπραγματευτικό ατού  στην κυβέρνηση , το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ!!! Οι όρκοι για υπεύθυνοι αντιπολίτευση φυσικά δόθηκαν αφειδώς.

Κανένας δεν έχει δικαιολογία για την ψήφο του. Συνειδητά ψήφισε την καταδίκη του.

Απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ - Πρώτη τοποθέτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου 2012


Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΚΕ στις 18 Ιουνίου 2012 με θέμα την πρώτη τοποθέτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου και οι μετεκλογικές εξελίξεις. Η τοποθέτηση της ΚΕ θα συζητηθεί ως τις ΚΟΒ και τις οργανώσεις της ΚΝΕ, σε συσκέψεις με συνεργαζόμενους, φίλους και οπαδούς του Κόμματος ώστε να συγκεντρωθούν γνώμες και υποδείξεις. Η εκτίμηση θα ολοκληρωθεί στην ΚΕ, αφού συγκεντρωθούν οι απόψεις και οι υποδείξεις, οι παρατηρήσεις και για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις Μαΐου - Ιουνίου, που θα χαράξει και τα άμεσα καθήκοντα του Κόμματος.
Α. ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Η ΚΕ συνοψίζει την πρώτη της τοποθέτηση που θέτει για συζήτηση ως εξής:
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου 2012 είναι αρνητικό για το λαό ο οποίος έχει δεχθεί καίρια πλήγματα από τις συνέπειες της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης στην Ελλάδα. Τα ορατά αρνητικά στοιχεία καταρχήν είναι τα παρακάτω:
Οι μεγάλες απώλειες του ΚΚΕ,σε αναντιστοιχία με την απήχηση των θέσεων και της δράσης του, μπροστά στις αρνητικές εξελίξεις που προβλέπονται. Συντελέσθηκε κάτω από την πίεση του ρεύματος των αυταπατών και της λογικής του δήθεν μικρότερου κακού, του ανώδυνου και εύκολου δρόμου ότι είναι δυνατόν να σχηματισθεί μια κυβέρνηση διαχείρισης της κρίσης, στο έδαφος της εξουσίας των μονοπωλίων και της ενσωμάτωσης στην ΕΕ, η οποία θα καταφέρει να βάλει φρένο στην επιδείνωση της θέσης του λαού. Επέδρασε ταυτόχρονα και το

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...

Τελικα τι καταφερε, μετα απο ολη αυτη την γκεμπελιστικη τακτικη τους, η ηγεσία του Συριζα????

Την ενισχιση της φασιστικης δεξιας και την αποδομηση του λαικου κινηματος..., αυτο επιδιωκαν προφανως , αυτο επιδιωκουν και τωρα, αυτο θα επιδιωξουν και αυριο, ο εχθρος τους ειναι μονο το ταξικο κινημα, εχθρος τους ειναι το οργανωμενο κινημα που μονο το ΚΚΕ μπορει το εκπροσωπεισει.

Ο ταξικος τους αντιπαλος ειναι το ΚΚΕ, αυτο πολεμησαν με νυχια και με δοντια, προεκλογικα, αυτο πολεμησαν αθεμιτα με λασπη , με ψεμματα, με υπουλους και φασιστικους τροπους, αυτο το εκαναν ευαγγελιο της προεκλογικης τους τακτικης...
Αλλα επειδη η ζωη συνεχιζεται και ολοι αυριο θα ειμαστε παλι εδω , με τι τσιπα θα αντιμετωπισετε τους ψηφοφορους του ΚΚΕ???