Σελίδες

7 Ιουν 2012

Ο κ. Τσίπρας σχολιάζει ... τον κ. Τσίπρα


«Είμαι βέβαιος ότι η διαχωριστική γραμμή πλέον που θα μπει πολύ βίαια στη ζωή μας θα είναι αποδοχή της νέας δανειακής σύμβασης και της υποτέλειας και της επιτροπείας του διεθνούς οικονομικού ελέγχου ή μη αποδοχή και εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης; Αυτό είναι το βασικό».
(Δηλώσεις του κ. Α. Τσίπρα, ρ/σ «Real Fm», 8/2/2012)
*
«Η τρόικα, η συγκυβέρνηση του δοτού και μη εκλεγμένου πρωθυπουργού και η μεγαλοαστική τάξη της χώρας μας με τη συμφωνία τους για τη νέα αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση, το δρακόντειο μνημόνιο που τη συνοδεύει και το αντεργατικότερο στην ιστορία της χώρας πακέτο μέτρων επιφέρουν δολοφονικό κτύπημα στην εργατική τάξη και στα λαϊκά στρώματα της χώρας μας. Οδηγούν το λαό σε εξανδραποδισμό, ταπείνωση και αφανισμό».
(Δηλώσεις κ. Δ. Στρατούλη, ρ/σ «Κόκκινο», 9/2/2012)
*
«Αν περάσει αυτό το πακέτο (σ.σ.: Μνημόνιο και Δανειακή Σύμβαση) θα δεθεί η

Κανέλλη:"Έλαχε να είμαι εγώ"




"Έλαχε να είναι το δικό μου μάγουλο" είπε η Λιάνα Κανέλλη πριν από λίγο σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη, υπογραμμίζοντας ότι δεν καταδέχεται να κάνει μήνυση γιατί το ζήτημα.

Ο Νίκος Μπογιόπουλος για το επεισόδιο του φασίστα στο ΑΝΤ1

H απάντηση της Αλέκας Παπαρήγα για το σημερινό επεισόδιο με τον Κασιδιάρη



Να απαντήσει στις εκλογές κάλεσε τον λαό η Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Λιάνα Κανέλλη. 
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Σπέρνουν βρωμιές και λάσπη σε βάρος του ΚΚΕ


Συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις συκοφαντίες με τις οποίες υπηρετούν το σχέδιο για αποδυνάμωση του Κόμματος
Τους διάφορους «άθλιους γυρολόγους που από το χώρο του ΠΑΣΟΚ συντονισμένα έχουν μεταφερθεί στο ΣΥΡΙΖΑ» και «σπέρνουν βρωμιές και λάσπη στον κόσμο για μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και άλλα στελέχη του, προκειμένου να δημιουργήσουν συγχύσεις, να κλέψουν ψήφους, να ψαρέψουν σε θολά νερά» καταγγέλλει στους εργαζόμενους του Αιγάλεω η Αχτιδική Επιτροπή Νοτιοδυτικών συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ένα συγκεκριμένο από τα πολλά περιστατικά και σημειώνει:
«Χρησιμοποιούν το όνομα του μέλους της ΚΕ, υποψήφιου βουλευτή στη Β' Αθήνας και ηγετικού στελέχους του ΠΑΜΕ, συντρόφου Γιώργου Πέρρου, ότι δήθεν διαφωνεί με την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους του Αιγάλεω τις άθλιες αυτές πρακτικές, δοκιμασμένες χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και τους μηχανισμούς του, που τις μιμείται με τον καλύτερο τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πρωτοπαλίκαρα του μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ έχουν μεταφερθεί - όλως τυχαία - σύσσωμοι στο μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι με το ψέμα και τη λασπολογία θα βάλουν στο χέρι τίμιο και λαϊκό κόσμο. Είναι μακριά νυχτωμένοι αν θεωρούν ότι έτσι θα κάμψουν την αγωνιστικότητα των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους ψηφοφόρους του Κόμματος της εργατικής τάξης.

Τροφή για συνειρμούς...

Ενθουσιασμένοι με την Λ. Κατσέλη δήλωναν οι Αμερικανοί, όταν αυτή ανέλαβε υπουργικό πόστο στην κυβέρνηση Παπανδρέου το 2009. Μάλιστα, κατά τα ειωθότα, η αμερικάνικη πρεσβεία επεδίωξε και είχε συνάντηση μαζί της για να διερευνήσει τις προθέσεις της στο νευραλγικό τομέα της Οικονομίας και της Ανάπτυξης, όπου ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα. Στο σχετικό τηλεγράφημα του τότε Αμερικανού πρέσβη Ντ. Σπέρχαρντ προς τους προϊσταμένους του στις ΗΠΑ (διέρρευσε στον ιστότοπο Wikileaks), μετά από συνάντηση με την Λ. Κατσέλη το Νοέμβρη του 2011, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι η τότε υπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Λ. Κατσέλη είναι μια «έξυπνη γυναίκα, με εντυπωσιακά ακαδημαϊκά προσόντα, που φαίνεται να αντιλαμβάνεται ποιες διαρθρωτικές αλλαγές απαιτούνται για να πάρει εμπρός η οικονομία, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να τονωθεί η ανάπτυξη».

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα για τη φορολογία 6/6/2012

«Όπως είναι γνωστό η κυβέρνηση Παπαδήμου προκειμένου να διαμορφώσει κατάλληλα το προεκλογικό κλίμα έδωσε τη δυνατότητα για παράταση των φορολογικών δηλώσεων. Έτσι τα τρομερά εκκαθαριστικά που έρχονται με μεγάλες δόσεις, ακόμα και γι αυτούς που είχαν απαλλαγεί τα προηγούμενα χρόνια, αναβλήθηκαν. Όμως η νέα εκλογική μάχη βρίσκει το λαό να παραλαμβάνει καθημερινά εκκαθαριστικά σημειώματα τα οποία κυριολεκτικά και μόνον αυτά αρκούν για να τον οδηγήσουν σε μεγαλύτερη φτώχεια.

Μπροστά στις εκλογές η ΝΔ δεν έκανε τον κόπο να μιλήσει αναλυτικά για το φορολογικό αν και η ίδια πιστεύει ότι θα είναι κυβέρνηση. Το μόνο που ξεκαθάρισε είναι οι νέες φοροαπαλλαγές για τους μονοπωλιακούς ομίλους και η ενιαιοποίηση των φόρων ακίνητης περιουσίας σε ένα φόρο έτσι που τελικά θα πληρώσουν όλοι οι μικροί και μεσαίοι ιδιοκτήτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης, παρά το γεγονός ότι διαθέτει

Λ.Κανέλλη:"Τα θύματα είναι αυτοί που ψήφισαν ΧΑ, όχι εγώ"- "Την απάντηση θα την πάρουν απ' το κόμμα"-(βίντεο)



"Δεν δεχομαι το ρόλο του θύματος . Τα θύματα είναι αυτοί που ψήφισαν ΧΑ που δεν μπορούσαν πολλοι απ' αυτούς να φανταστούν τι ψήφιζαν.... 

Μάκης Μαϊλης: «Ανανδροι τραμπούκοι» και «πολιτικοί αλήτες»





Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Απροκάλυπτη επίθεση στη Βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάννα Κανέλλη, από το φασίστα Κασιδιάρη




Αυτά είναι τα ατράνταχτα επιχειρήματα και το αληθινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους τους στήριξαν και συνεχίζουν να τους στηρίζουν…



Tραμπούκικη επίθεση από τον εκπρόσωπο Τύπου της «Χρυσής Αυγής», Ηλία Κασιδιάρη, δέχτηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, στη διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, όπου ήταν προσκεκλημένη εκ μέρους του

Η ΝΔ... επαναδιαπραγματεύεται!


«Εμείς είμαστε κόμμα ευθύνης. Το πρώτο το οποίο έχω ήδη πει σήμερα στη Βουλή και έχω δηλώσει ξεκάθαρα, είναι ότι εμείς, η Ελλάδα, έχει φιλότιμο, σέβεται τη συνέπειά της και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένη να τηρήσει και να σεβαστεί και τις υπογραφές της».
(Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος της ΝΔ, «MEGA», 1/11/2010)
*
«Η Ελλάδα τιμά την υπογραφή της γιατί το κράτος

ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...


Με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη, το ζήτημα «πολιτική αστάθεια» έγινε κυρίαρχο από τα αστικά επιτελεία και τα ΜΜΕ, επειδή δεν σχημάτισαν κυβέρνηση. 
Το ΚΚΕ από το 2009 ακόμη είχε προβλέψει ότι θα υπάρξει τέτοια περίοδος πολιτικής αστάθειας. Δεν ήταν προφήτης. 
Το εκτιμούσε ως συνεπακόλουθο της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της αδυναμίας του αστικού πολιτικού συστήματος να τη διαχειριστεί.
Τώρα τα αστικά πολιτικά κόμματα και τα κυρίαρχα Μέσα ενημέρωσης δε χάνουν ευκαιρία να λένε ότι πάση θυσία από τις εκλογές της 17ης Ιούνη πρέπει να προκύψει κυβέρνηση, γιατί στις συνθήκες που βρίσκεται η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να μπορέσει να βγει από την κρίση και να περάσει στη φάση της - καπιταλιστικής πάντα - ανάπτυξης.

Ο Σλάβοϊ Ζίζεκ, ο ΣΥΡΙΖΑ και...και ο "οπορτουνισμός των αρχών"!!!


«Το ΚΚΕ είναι το κόμμα των ανθρώπων που είναι ζωντανοί επειδή έχουν ξεχάσει να πεθάνουν»...
Τάδε έφη ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλάβοϊ Ζίζεκ σε ομιλία που διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή, όπου μίλησε μαζί με τον Τσίπρα. 
Και αυτές οι χυδαιολογίες εισέπραξαν μάλιστα θερμό χειροκρότημα από το ακροατήριο, που όπως φαίνεται εμφορείται με θερμά «ενωτικά» αισθήματα για την «αριστερά»...
Τα υπόλοιπα, της «σοβαρής» δήθεν ανάλυσης, ήταν τα γνωστά και χιλιοειπωμένα που μάλιστα πλασάρονται και για επαναστατικά, ότι δεν πρέπει κανείς να παρακολουθεί την κοινωνία να διαλύεται και μετά να δράσει, ότι αν περιμένεις τη σωστή στιγμή αυτή η στιγμή ποτέ δε θα έρθει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για να σώσει τα ευρωπαϊκά ιδεώδη της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας κλπ...
Για ποια στιγμή που ήρθε αλήθεια μιλάμε; 
Και εγκαλούν το ΚΚΕ ότι τάχα ακόμη περιμένει; 

ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΓΙΣΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ???



ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΡΑΤΑΤΕ,
ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΕΙ,

Αρνιέμαι, αρνιέμαι, ΑΡΝΙΕΜΑΙ!

ΜΗΝ ΚΑΡΤΕΡΑΤΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...