Σελίδες

10 Απρ 2012

ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφοθηρεί με κοινοβουλευτικές και άλλες αυταπάτες


Υπόσχεται κι αυτός «ανάπτυξη», με καύσιμο τα ρημαγμένα εργασιακά δικαιώματα και χρήμα στους καπιταλιστές
Βαφτίζοντας «μεγάλη ανατροπή» την αλλαγή φρουράς στο πολιτικό προσωπικό των αστών και απογειώνοντας τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες, ο Αλ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο «Βήμα» ισχυρίστηκε πως αν στις εκλογές «τα κόμματα του μνημονίου δεν έχουν ούτε 51% ούτε 151 έδρες» τότε ανοίγει ο δρόμος για «το σχηματισμό κυβέρνησης που θα καταγγείλει το Μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση και θα ανοίξει τον δρόμο για έξοδο από την κρίση».
Αφήνοντας στο απυρόβλητο όλους τους παράγοντες που οδήγησαν στο «μνημόνιο», την αστική εξουσία, οικονομική και πολιτική, την ευρωένωση των μονοπωλίων και τη στρατηγική της υπέρ τους,

ΔΗΜΑΡ: Εγγυήσεις ότι θα σεβαστεί τη δανειακή σύμβαση...


Τις - σκόπιμα θολές - θέσεις του κόμματός του παρουσίασε χτες ο Φ. Κουβέλης
Παίζοντας με τις λέξεις, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης, κατά την παρουσίαση χτες της πολιτικής πρότασης του κόμματός του, επιχείρησε να ψηφοθηρήσει, φανερώνοντας ταυτόχρονα τις αντιφάσεις που ταλανίζουν όλους τους θιασώτες της αστικής διαχείρισης, στην προσπάθειά τους να ξεγελάσουν το λαό. Η μόνη «υπόσχεση» που έδωσε στο λαό για «δημιουργική υπέρβαση των περιορισμών του μνημονίου»,αναιρέθηκε στον επίλογο απ' τον «αστερίσκο» του δεσμευτικού πλαισίου που συνοδεύει το μνημόνιο και την παραδοχή ότι η αμφισβήτησή του θα κλείσει τους «κρουνούς» της χρηματοδότησης, πράγμα που η ΔΗΜΑΡ απεύχεται!
Ο Φ. Κουβέλης δεν πρωτοτύπησε εγκαλώντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για«ανικανότητα, ανευθυνότητα» και «αποτυχημένη εφαρμογή των οδηγιών της τρόικα», ούτε επιχειρώντας να διαχωρίσει την «ανάγκη βαθιών μεταρρυθμίσεων» απ' τα μνημόνια που τις επιβάλλουν για λογαριασμό του κεφαλαίου, σηματοδοτώντας τες ως βαθιά αντιλαϊκές.

Ενοικιάζεται…


Μετά την ανακοίνωση στο κοινό, της δυνατότητας να ενοικιάζονται αστυνομικοί από ιδιώτες για διάφορες χρήσεις, κοινοποιήθηκε από την κυβέρνηση το πλήρες πρόγραμμα ενοικιάσεων για όλους τους τομείς και με προφανή σκοπό, την ενίσχυση των δημοσίων ταμείων. 
Συγκεκριμένα:
Ενοικιάζονται αστυνομικοί, προς 30 ευρώ την ώρα, ο ένας και προς 0,50 λεπτά η κάθε γκλοπιά. Στις 15 γκλοπιές θα δίνονται 5 επιπλέον ως δώρο. (το πρόγραμμα είναι αυτονόητο ότι αφορά «μερακλήδες» συμπολίτες μας)
Ενοικιάζονται επεισόδια με κουκουλοφόρους και χημικά. Τιμή 400 ευρώ το επεισόδιο. Δώρο ο αστυνομικός συντάκτης για την περιγραφή.
Ενοικιάζονται νοσηλευτές για νοσοκομειακή χρήση, προς 30 ευρώ την ώρα, με δώρο, 3 κλύσματα και 5 ενέσεις και για εξωνοσοκομειακή χρήση, με την παράκληση επιστροφής.
Ενοικιάζονται καθηγητές μέσης εκπαιδεύσεως για κάθε χρήση, εκπαιδευτική ή μη. Το αυτό ισχύει και για δασκάλους. Τιμή ανά ώρα, 5 ευρώ.

Η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ... κριτήριο ψήφου για το λαό

Ξεχειλίζει από υποκρισία και δημαγωγία η πρόταση που κατέθεσε με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Αλ. Τσίπρας, καλώντας σε εκλογική συνεργασία το ΚΚΕ, τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους στις οκτώ μονοεδρικές, προκειμένου να μην κερδίσουν τις έδρες το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ. 
Σύμφωνα με την πρόταση του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του ενός κόμματος θα ψηφίσουν υποψηφίους του άλλου, ώστε το ΚΚΕ να πάρει τέσσερις μονοεδρικές, δυο η ΔΗΜΑΡ και από μια αυτός και οι Οικολόγοι. 
Εκανε δηλαδή και τη μοιρασιά, θεωρώντας δεδομένο το αποτέλεσμα και «δεμένους» τους δικούς του ψηφοφόρους, της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων. 
Κατ' αρχήν, είναι τουλάχιστον αστείο να ισχυρίζεται κανείς ότι θα επιβάλει στους ψηφοφόρους ενός κόμματος να ψηφίσουν ένα άλλο, με το οποίο μάλιστα έχουν βαθύτατες ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές. 
Αυτό ισχύει τόσο για το ΚΚΕ, όσο και για τους άλλους. 
Αλίμονο αν το ΚΚΕ έδινε την εκλογική μάχη για τη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυσή του πανελλαδικά, έχοντας μέτωπο και στις δυνάμεις που θέλουν να κοροϊδέψουν το λαό

ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ...

Στήνουν κάλπες με κλιμάκωση της τρομοκρατίας


Απειλές και «χάος» αν αποδυναμωθούν τα κόμματα που σφάζουν το λαό
Με δρομολογημένα και προαποφασισμένα τα νέα βάρβαρα μέτρα κατευθύνονται προς τις κάλπες των εκλογών οι εταίροι της συγκυβέρνησης. 
Αύριο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο και στη συνέχεια ο Λ. Παπαδήμος θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να ανακοινώσει τη διάλυση της Βουλής και την ημερομηνία των εκλογών, πιθανότατα στις 6 Μάη, όπως ανέφερε χτες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής
Συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν χτες ότι ο Λ. Παπαδήμος θα απευθύνει την Τετάρτη διάγγελμα ενόψει των εκλογών.
Στο μεταξύ, προαναγγέλλοντας το μετεκλογικό σφαγείο που στήνουν σε αγαστή συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ο υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης δήλωσε στο «Βήμα της Κυριακής»: «Η χώρα έχει αναλάβει τη δέσμευση να παρουσιάσει μέτρα που αφορούν το σκέλος των δαπανών, της τάξης του 5,5% του ΑΕΠ για την περίοδο του 2013-2014 (σ.σ. 11,5 δισ. ευρώ). Για το σκοπό αυτό έχει ανατεθεί μία μελέτη στο ΚΕΠΕ (...) ώστε αμέσως μετά τις εκλογές να παραδοθεί δέσμη προτάσεων για τους τομείς

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ... ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΙΤΟΥ...

Για τη διαχείριση του χρέους


Πώς δημιουργήθηκε το χρέος; 
Το χρέος οφείλεται στην παρέμβαση του κράτους για την ενίσχυση του μεγάλου κεφαλαίου. 
Είναι βασικό στοιχείο της καπιταλιστικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Μόνο που στην περίοδο ανάπτυξης δε φαίνεται ως πρόβλημα. 
Διογκώνεται και τινάζεται στη φάση της κρίσης. 
Το χρέος οφείλεται: Στις παροχές, στα κίνητρα στο μεγάλο κεφάλαιο, στις φοροαπαλλαγές. 
Το κράτος δανείστηκε για το κεφάλαιο και τώρα καλεί τους εργαζόμενους να το πληρώσουν. 
Το χρέος οφείλεται στις συνέπειες από την ένταξη και ενσωμάτωση στην EE και την Ευρωζώνη, στις συνέπειες της απελευθέρωσης της αγοράς. Οφείλεται στις ΝΑΤΟικές - στρατιωτικές δαπάνες για τους ιμπεριαλιστικούς σκοπούς και τη συμμετοχή σε πολέμους όπως σε Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Λιβύη, κ.α. 
Οφείλεται στο κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων. 
Το χρέος οφείλεται στους όρους δανεισμού από το κράτος για την αποπληρωμή του με τα ληστρικά επιτόκια. Η κρίση συνέβαλε στην αύξηση του δημόσιου ελλείμματος και χρέους.
Το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει κανένα χρέος, γιατί δεν το δημιούργησε ο λαός. Το θέμα είναι ποια κυβέρνηση, ποια εξουσία μπορεί να πει δεν πληρώνω το χρέος και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης υπέρ του λαού. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει η αστική εξουσία. 
Αρα, ούτε μια οποιαδήποτε κυβέρνηση, αντιμνημονιακή,

«Χείμαρρος» η Λιάνα Κανέλλη...





Η Λιάνα Κανέλλη, πρώτη στις προτιμήσεις των ξένων μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων, μιλά στο Sigmalive σε μία εφ όλης της ύλης συζήτηση, για την παγκόσμια οικονομική κατάντια και για την «γενοκτονική πολιτική», όπως τη χαρακτηρίζει, η οποία ακολουθείται, συνθλίβοντας την ελπίδα των νέων. Τονίζει ότι, "ήλθε η ώρα να πάψουμε να μιλάμε για

ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό ψηφοδέλτιο!!!


Όλοι μας παρακολουθήσαμε αυτές τις μέρες, το σήριαλ με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία των “κομμάτων της αριστεράς” στις μονοεδρικές εκλογικές περιφέρειες. Πολλούς από εμάς μας ξένισε η επικοινωνιακή κατάχρηση -για μια ακόμη φορά- του όρου “ενότητα της αριστεράς”, τα κροκοδίλεια δάκρυα ακόμα και δεξιών πολιτικών-δημοσιογράφων (!) για το θέμα, κλπ. 
Και λέμε επικοινωνιακή, γιατί βέβαια, δεν μπορεί κανείς να εκλάβει ως σοβαρή και επί της ουσίας μια πρόταση, που αντί να συζητηθεί μεταξύ των ενδιαφερομένων, να ζυμωθεί στη βάση, στο εργατικό-λαϊκό κίνημα στην πράξη,  και μετά να ανακοινωθεί, εκτοξεύεται μέσα από τηλεπαράθυρα στα πλαίσια μιας προεκλογικής περιόδου.
Η μη σοβαρότητα και το ανούσιο της γενικότερης πρότασης φάνηκε για μια ακόμη φορά στην ΠΡΑΞΗ στις πρόσφατες εκλογές του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε με κοινό ψηφοδέλτιο με το ΠΑΣΟΚ.
Διαβάζουμε: 

"Μέσα σε όργιο νοθείας πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο, το Συνέδριο του Εργατικού

Το ΔΝΤ υπέρ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στις εκλογές ...

Νέα χείρα βοηθείας στα κόμματα της πλουτοκρατίας μπροστά στις εκλογές προσφέρει η ηγεσία του ΔΝΤ, καλώντας σε υπερψήφιση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και σε καταψήφιση των «ακραίων κομμάτων», όπως αποκαλεί μεταξύ άλλων και το ΚΚΕ. 

Η προπαγάνδα του χάους...


Ξεπέρασε κάθε όριο πρόκλησης ο τρόπος με τον οποίο τα κρατικά και τα αστικά ΜΜΕ επιτίθενται στην απόφαση των ναυτεργατών να προχωρήσουν από σήμερα σε 48ωρη απεργία. 
Η προπαγάνδα του χάους, που αναπαράγουν τα αστικά επιτελεία σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν υπερψηφιστούν στις επικείμενες εκλογές, προσαρμόζεται ανάλογα σε κάθε μικρή ή μεγάλη εργατική κινητοποίηση, με στόχο την τρομοκράτηση του λαού, την καλλιέργεια κλίματος για καταστολή του. Την εικόνα της καταστροφής και του χάους από μια διήμερη απεργιακή κινητοποίηση (!) παπαγαλίζουν όλες τις προηγούμενες μέρες και τα αστικά ΜΜΕ. Πολεμούν την απόφαση για απεργία και λένε υποκριτικά πως το πρόβλημα είναι ότι γίνεται σε περίοδο γιορτών και πλήττει τον τουρισμό. 
Λένε ψέματα.
Οταν πριν από δέκα περίπου μέρες οι ναυτεργάτες είχαν αποφασίσει ξανά 48ωρη απεργία (την οποία ανέστειλε τελικά η πλειοψηφία της ΠΝΟ, κόντρα στις διαθέσεις των πληρωμάτων), πάλι συκοφαντούσαν τον απεργιακό αγώνα. Μιλούσαν και τότε για χάος στις μεταφορές προϊόντων, για καταστροφή των αγροτών της Κρήτης, για

ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΓΚΑΓΚΑ, Παπά, Σαμά, Ναζί, Βορί...

Υποκρίνονται όσοι «θυμήθηκαν» τους αγρότες


Η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ και ο δίκαιος αγώνας των ναυτεργατών, έχει τη στήριξη και αλληλεγγύη της αγροτιάς, παρά την πρωτοφανή συκοφαντική επίθεση, που έχει εξαπολυθεί από τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, τα «παπαγαλάκια» τους και τα ΜΜΕ των εφοπλιστών και βιομηχάνων» τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση» (ΠΑΣΥ).
Στην ανακοίνωση της ΠΑΣΥ επισημαίνεται ανάμεσα σε άλλα: «Παρουσιάζουν μια άλλη πλαστή, ψεύτικη εικόνα με στόχο να δημιουργήσουν συνθήκες "κοινωνικού αυτοματισμού". Μέθοδο που ξέρουμε καλά, αφού επιχειρήθηκε έντονα με τον ίδιο τρόπο, ενάντια στα μπλόκα και τους πολυήμερους μεγάλους αγώνες των αγροτών το 1997.
Υποκριτικά κόπτονται, πως θα σαπίσουν τα προϊόντα και οι αγρότες θα έχουν απώλεια εισοδήματος. Τα τελευταία χρόνια χιλιάδες τόνοι σαπίζουν στα χωράφια και τις αποθήκες, γιατί οι μεγαλέμποροι τα θέλουν τσάμπα! Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για την αγροτιά και την επιβίωσή της, απλά τώρα προσπαθούν να στρέψουν τους μικρομεσαίους αγρότες ενάντια στους ναυτεργάτες, για να κρύψουν ότι στην πραγματικότητα τους εφοπλιστές και το κεφάλαιο στηρίζουν. 

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των Ναυτεργατών, γιατί αυτός είναι δικός μας αγώνας.


Το δίκαιο χαρακτήρα του αγώνα των ναυτεργατών και την ανάγκη αυτός να στηριχτεί από κάθε εργάτη αναδεικνύουν με ανακοινώσεις τους Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και σωματεία από όλη τη χώρα.
Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες, στους φτωχομεσαίους αγρότες, στους ανέργους, στους νέους και τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας του νομού για «να στηρίξουν ενεργά τις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών, γιατί τα αιτήματά τους είναι αυτά που δίνουν την ελάχιστη εγγύηση για τη δυνατότητα σύνδεσης με την υπόλοιπη Ελλάδα, όχι σύμφωνα με τις ορέξεις των εφοπλιστών και με μοναδικό γνώμονα τα κέρδη τους, αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες των νησιωτών και των ναυτεργατών».
Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, τονίζει: «Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των Ναυτεργατών, γιατί αυτός είναι δικός μας αγώνας. Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης του αγώνα τους».
Με ανακοινώσεις τους συμπαραστέκονται, επίσης, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου. Το Εργατικό Κέντρο

Αθλια αντιναυτεργατική ορχήστρα


Μια εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των εφοπλιστών και συνολικά των καπιταλιστών που εχθρεύονται τους εργατικούς αγώνες, έστησε χτες ο ΣΚΑΪ με τον Ν. Ευαγγελάτο, σε μια προσπάθεια να λοιδορήσει και να συκοφαντήσει την απεργία των ναυτεργατών. Στο στούντιο καλεσμένος εκ μέρους των ακτοπλόων εφοπλιστών ήταν ο πρόεδρός τους Α. Βεντούρης, ο οποίος επιτέθηκε με αθλιότητες σε βάρος του προέδρου της ΠΕΜΕΝ, Σ. Τσιμπόγλου. Μέχρι και τις γελοιότητες για τα «γκούλαγκ» επιστράτευσε, όταν στριμώχτηκε από τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ. Ο εφοπλιστής Βεντούρης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΕΜΕΝ Σ. Τσιμπόγλου και προσπαθώντας να κρύψει τα ασύλληπτα πλούτη που οι εφοπλιστές έχουν συσσωρεύσει ληστεύοντας το μόχθο των ναυτεργατών, ήθελε τάχα να μάθει την αμοιβή των ναυτεργατών που είναι συνδικαλιστές. Είναι βολική για τους μεγαλοεργοδότες, τις κυβερνήσεις και τα κόμματά τους, η βρώμικη προπαγάνδα ότι όλοι οι συνδικαλιστές έχουν παχυλούς μισθούς και είναι εξαγορασμένοι. Βολική, γιατί έτσι μπορούν να κρύβουν τη νόμιμη κλοπή στην οποία συστηματικά επιδίδονται σε βάρος των εργατών αλλά και όλων των λαϊκών στρωμάτων. Αλήθεια, γιατί δε λέει ο κ. Βεντούρης και κάθε Βεντούρης: Πόση είναι η περιουσία που ο ίδιος κι η τάξη του απέκτησαν από την απλήρωτη εργασία χιλιάδων ναυτεργατών; Από τα εκατομμύρια ευρώ που τσεπώνουν μόνο από τις επιδοτήσεις για τις άγονες γραμμές; Από τις προκλητικές φοροαπαλλαγές, για καύσιμα κτλ; Από... από ... από ... Αλλά για όλα δε βγάζουν τσιμουδιά.

Ακραίος εκβιασμός…

Ακραίος εκβιασμός της ΠΝΟ σε βάρος της κοινωνίας μας λένε, μέσω της σημερινής «Ημερησίας», ότι είναι η απεργία των ναυτεργατών. Τα ίδια λένε και τα κανάλια των εφοπλιστών και των πετρελαιάδων αναμασώντας τα… «αποφθέγματα» της Διαμαντοπούλου και όλων των υπηρετών του κεφαλαίου.

Ακραίο εκβιασμό βγάζουν και την απεργία των εργαζομένων στο μετρό και τον ΟΑΣΑ, των φαρμακοποιών, των γιατρών, των αγροτών, των εργατών καθαριότητας, των ταξί, των οδηγών ΚΤΕΛ, των φορτηγών, των χαλυβουργών, των νοσηλευτών, των δασκάλων, καθηγητών, πανεπιστημιακών… Ακραίες είναι (πάντα, πάντα) και οι απεργίες που στηρίζει το ΠΑΜΕ. Παράνομες και καταχρηστικές τις βγάζουν και οι δικαστές…

Όλοι κάνουν... ακραίες απεργιακές κινητοποιήσεις σε βάρος της κοινωνίας!

ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ; 

Ενοχλεί και φοβίζει η φωνή του ΚΚΕ


Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει για την προκλητική αποσιώπηση των θέσεων του ΚΚΕ από τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας:
«Το πόσο τους ενοχλεί και πόσο φοβούνται τη φωνή του ΚΚΕ τα αστικά μέσα ενημέρωσης που ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες ή ελέγχονται από τη συγκυβέρνηση εκφράζεται και με την προκλητική αποσιώπηση των θέσεων και της δραστηριότητάς του τόσο στα δελτία ειδήσεων, όσο και στις πολιτικές συζητήσεις που διοργανώνουν.
Χαρακτηριστικά, και ως ένα παράδειγμα, είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον θρασύτατο και

EPIRUS GATE KAI ARGYRIA... ΤΟ BLOG μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...


ΣΧΕΤΙΚΟ : "EPIRUS GATE" : ΕΞ-ΑΡΓΥΡΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑ...

ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ EPIRUSGATE.BLOGSPOT.COM ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος ενός διαχειριστή ιστολογίου ( blog ) για συκοφαντική δυσφήμηση και απόπειρα εκβίασης σε βάρος Βουλευτή στην Ήπειρο. 
Στην υπόθεση εμπλέκεται και άλλο ένα πρόσωπο που ερευνάται η σχέση του με το ιστολόγιο(......).
Οι διαχειριστές του blog ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα για να σταματήσουν να συκοφαντούν τον Βουλευτή.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος ενός 40χρονου διαχειριστή του ιστολογίου «epirusgate.blogspot.com»,