Σελίδες

17 Δεκ 2012

Νομαρχιακή Βορείου Τομέα ΚΚΕ: Απομονώστε τους φασίστες-ναζιστές της Χρυσής Αυγής


Την τραμπούκικη «εξόρμηση», ομάδων - μελών της Χρυσής Αυγής, στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο, το Σάββατο 15/12, καταγγέλλει η Νομαρχιακή Οργάνωση Βόρειου Τομέα τουΚΚΕ.
Καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να απαντήσουν στο σύστημα και στα μαντρόσκυλα του με την οργανωμένη δράση τους.
Να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των Λαϊκών Επιτροπών στην περιοχή, την Τετάρτη 19/12, ενάντια στη φοροληστεία και τα νέα μέτρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση σημειώνει«Το Σάββατο 15/12 έκαναν την εμφάνιση τους στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο, οι περιφερόμενες τραμπούκικες ομάδες μελών της "Χρυσής Αυγής", οι οποίες έφτασαν με πουλμανάκι στα γραφεία τους, στο Ηράκλειο και κραδαίνοντας ρόπαλα, πραγματοποίησαν "εξόρμηση" στη Λεωφόρο Ηρακλείου και τη γύρω περιοχή.

Οι φασίστες-νεοναζί τραμπούκοι, αφού έτυχαν της αποδοκιμασίας του κόσμου, ιδιαίτερα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, ο οποίος τους φώναζε να φύγουν, χωρίστηκαν σε δύο κομμάτια συνεχίζοντας να «διαδηλώνουν», οι μισοί προς το άγαλμα της Μάνας, όπου χτύπησαν ένα πλανόδιο μετανάστη μικροπωλητή αλλά και ένα περαστικό που επενέβη στο συμβάν(ενώ η αστυνομία που τους ακολουθούσε από πίσω παρέμεινε αμέτοχη) και οι άλλοι μισοί κάτω από τα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Βόρειου Τομέα του ΚΚΕ φωνάζοντας εμετικά φασιστικά - αντικομμουνιστικά συνθήματα. Μετά επιβιβάσθηκαν στο πουλμανάκι που τους περίμενε 100 μέτρα πιο κάτω και έφυγαν.
Οι απόγονοι της Δικτατορίας του Μεταξά, του Χίτλερ, του Μουσολίνι και της Χούντας , θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο του Μπλόκου της Καλογρέζας, των δολοφονημένων υφαντουργών της Απεργίας του 1943, των προσφύγων Μικρασιατών, των χιλιάδων πολιτικών εξόριστων και κρατούμενων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.
Ο λαός μας και πρώτη απ’ όλους η εργατική τάξη έχουν βιώσει τι θα πει ναζισμός.
Πρέπει όλοι οι εργάτες και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να βγάλουν συμπεράσματα και από τη δράση τους. Την ώρα που προσφέρουν σε Έλληνες καπιταλιστές φτηνούς εργάτες για 18 ευρώ μεροκάματο, διαδηλώνουν κάτω από τα γραφεία του ΚΚΕ με τη συνοδεία της αστυνομίας. Τόσο αντί-συστημικοί είναι…
Οι τραμπουκισμοί και οι ψευτοπαλικαρισμοί τους δε μας φοβίζουν, ούτε εμάς τους κομμουνιστές, ούτε την εργατική τάξη.
Καλούμε το Λαό, με τη δράση του μέσα από το ταξικό-συνδικαλιστικό κίνημα, να απομονώσει του Φασίστες-Ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Να τους στείλει εκεί που τους πρέπει, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Τα μέλη του ΚΚΕ, οι Κνίτες και οι Κνίτισσες, θα συνεχίζουμε να παλεύουμε στα εργοστάσια, τους χώρους δουλειάς, τις γειτονίες ενάντια σ’ αυτή την πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα και τις ζωές μας, για την ανατροπή αυτού του συστήματος και τη Λαϊκή Εξουσία.
Καλούμε όλους του εργαζόμενους-ανέργους-αυτοαπασχολούμενους-συνταξιούχους-μετανάστες-φοιτητές-γυναίκες να απαντήσουν στο σύστημα και στα μαντρόσκυλά του με την οργανωμένη δράση τους.
Να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των Λαϊκών Επιτροπών της Περιοχής μας.
Τετάρτη 19/12, ενάντια στη φοροληστεία και τα νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου