Σελίδες

19 Νοε 2012

Tσίπρας: "Να μη θέσουμε σε κίνδυνο τη σταθερότητα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή."


Δύο φωτογραφίες χαστούκι στα μούτρα των ΣΥΡΙΖΑίων οι οποίοι δε θέλησαν να πορευτούν μέχρι την ισραηλινή πρεσβεία στα πλαίσια της μεγάλης προχτεσινής αντιιμπεριαλιστικής πορείας, ενώ την ίδια ώρα χιλιάδες λαού πορεύτηκαν διαμαρτυρόμενοι για το αποτρόπαιο έγκλημα που συντελείται στη Γάζα. 
Προφανώς η τακτική αυτή εντάσσεται στα πλαίσια τη πολιτικής του "μελλοντικού πρωθυπουργού" , ο οποίος εκτός από την γνωστή συνάντηση του με τον ισραηλινό πρωθυπουργό-σφαγέα, δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι πρόθεσή του είναι "να μη θέσουμε σε κίνδυνο τη σταθερότητα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή." 
ή ακόμα καλύτερα " Δεν είναι, όμως, όλες οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ οι ίδιες"
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και καλές-προοδευτικές κυβερνήσεις των ΗΠΑ που δεν τις βλέπουν οι "σεχταριστές" του ΚΚΕ που διασπούν την ενότητα της αριστεράς. 
Προφανώς το συγκεκριμένο έγκλημα που απεικονίζεται στις φωτό είναι η απόδειξη της προοδευτικότητας της κυβέρνησης Ομπάμα.


                            


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/11/12, 12:32 π.μ.

    Αλεξη παρε θεση...
    Εισαι με τους φονιαδες του Ισραηλ...
    Ρε αρχιλαμογιο ο Ανδρεας ηταν με τους Παλαιστινιους.
    Να χεσω την αριστερα σου αρχιαπατεωνα Αλεξη να χεσω και εσενα τσιρακι του συστηματος.
    Θα σε πολαμαω παντου υπηρετρια του συστηματος γιατι , εγω που ειθμαι ανεργος , αφραγκος και πεταμενος στηνν φτωχεια δεν εχω κανενα κοινο στοιχειο μαζι σου, εσυ εισαι με τους αλλους , τους πλουσιους, απλα εμενα με εξαπατας, με δουλευεις για να παρεις την εξουσια , υποτιθεται στο ονομα μου, στο ονομα ολων των ομοιων μου, αλλα εσυ θα το ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΑΥΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΛΑ ΞΕΓΕΛΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΕ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΩ.
    ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ,
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΛΕΞΗ , ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ , ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΥΛΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΠΥΡΑ... ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ Η ""ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ""" ΤΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ....
    ΑΥΡΙΟ ΛΕΓΕ ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ"
    ΑΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙΣ???????
    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή