Σελίδες

5 Νοε 2012

Καπνός στον Περισσό! Το Βήμα έβγαλε γραμματέα (ξανά)!

Σταυρόπουλος

Το ηλεκτρονικό "Το Βήμα" ζωγράφισε πάλι! Σε άρθρο με τον Σεφερλικό τίτλο "Η Αλέκα και οι «μνηστήρες»" (κατά τον Ανδροκλή και τα λιοντάρια του) που υπογράφει ο κ. Σταυρόπουλος μαθαίνουμε ίντριγκες, παρασκήνιο, αίμα και ιδρώτα, χολιγουντιανές καταστάσεις.

Ο συγγραφέας του άρθρου που παρουσίαζεται με γνώσεις έγκλειστου στα σκοτεινά δωμάτια του Περισσού, κινούμενος σαν φάντασμα και ως ένας νέος Μαγκάιβερ της δημοσιογραφίας, μας αποκαλύπτει τι καπνό θα βγει από την καμινάδα του Περισσού.

Μαγεύει το αναγνωστικό κοινό όταν εφευρίσκει πως ο Γιώργος Μαρίνος (μας έχει και ένα σύντομο βιογραφικό γιατί είναι πολύ ψαγμένος, τόσο που το πήρε προφανώς από τα κλασσικά βιογραφικά των 4 σειρών για τις εκλογές) πήρε θέση ύστερα από μέρες με ενυπόγραφο άρθρο (για φαντάσου.. Θα έπρεπε να βγει με το ψευδώνυμο "ο ασυρματιστής") και δηλώνει (με βάση αυτά που θέλει να δώσει ο συγγραφέας) πως θα δώσει το παρόν στη μάχη της διαδοχής (αναζητείται δαχτυλίδι στους γύρω δρόμους).

Φυσικά ο συγγραφέας δε μπορεί να τα ξέρει και όλα...οπότε αναγκαστικά τα φαντάζεται όλα.

Ο Γιώργος Μαρίνος λοιπόν που ανακηρύχθηκε νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής από τον κ. Σταυρόπουλο ήταν στην Αυστραλία (μιλάμε για Παπακαλιάτεια ανατροπή)! Ε κάποια στιγμή κατά τον ερχομό του (διότι δεν έφυγε και μετανάστης), ως μέλος του Πολιτικού Γραφείου και μπλεγμένο σε τέτοια χαζοσενάρια που θα διαβάσουμε πολλά προφανώς το επόμενο διάστημα, δε θα έπρεπε να απαντήσει;

Δεν ξέρω αν το έπιασε ο κ. Σταυρόπουλος αλλά ο ΚΚΕδολόγος που αναφέρεται στο άρθρο του Γ. Μαρίνου.. μάλλον αυτός είναι στην παρούσα φάση (και κάμποσοι άλλοι που προυπήρξαν και θα ακολουθήσουν). Ειδικός σε θέματα ΚΚΕ χωρίς να έχει απολύτως καμία σχέση με το ΚΚΕ. Είναι κι αυτοί οι παροικούντες  ή αλλιώς παράγοντες ή γνώστες κοκ, που μπερδεύουν τους φιλότιμους δημοσιογράφους κάθε φορά και παρασύρονται στη συγγραφή τέτοιων άρθρων ..Αχ αυτοί οι παροικούντες ζημιές που κάνουν!

Μετά από λίγο διαβάζουμε το αμίμητο περί γκρουπ σκληροπυρηνικών με μία ονοματολογία που είναι ένα κοκτέιλ copy-paste από ότι ονόματα βρήκε πρώτα στο ψαχτήρι του. Και καταλήγει ενημερώνοντας το αναγνωστικό κοινό πως σε ενδεχόμενο πρόβλημα πλήρους εξαφάνισης του δαχτυλιδιού, ο εξισορροπιστικός παράγοντας θα ακούει στο όνομα.. Γόντικας! Σίγουρα το επόμενο άρθρο θα βάζει και λίγο Χαρίλαο μέσα. Πιάνει..

Και φτάνω στον επίλογο.. Να κάτσει κάποιος να σχολιάσει σοβαρά τέτοια άρθρα θα ήταν η χαρά του κ. Σταυρόπουλου. Ας απολαύσουμε τη συγγραφική του έμπνευση γελώντας με τα πιπεράτα γεγονότα και τους φανταστικούς καπνούς της Καπέλα Σιξτίνα του Περισσού.

Το ΚΚΕ κάθεται στο λαιμό ακόμα και με το 4.5%. Για φαντάσου άγχος...
ΑΠΟ Red River

1 σχόλιο:

  1. Μια ζωή παραμύθια ταϊζει τους αναγνώστες του το ΒΗΜΑ.
    Αναμενόμενες λοιπόν κι αυτές οι νέες παρλαπίπες.

    Πάντως, έχει πιάσει μεγάλη κωλοπηλάλα τούς κουκουεδολόγους, απ' όταν διαπίστωσαν ότι το κακό εκλογικό αποτέλεσμα για το ΚΚΕ, άρα για τον ίδιο το λαό,
    ουδόλως έκαμψε την δράση των κομμουνιστών και ουδόλως επηρέασε την πολιτική τού ΚΚΕ.

    Αντίθετα, οι κομμουνιστές πείσμωσαν περισσότερο και προχωράνε τον αγώνα τους με σημαία την πολιτική τού κόμματος, ακόμη πιο ψηλά!

    Κι αυτό, γιατί είναι κοινό μυστικό, πως η μόνη φιλολαϊκή διέξοδος για το λαό απ' την καπιταλιστική κρίση που βαθαίνει επικίνδυνα σε βάρος του, είναι:

    Έξοδος απ' την Ευρωπαϊκή Ένωση,
    μονομερής διαγραφή τού χρέους
    και ασταμάτητη αγωνιστική πορεία για Εργατική-Λαϊκή Εξουσία,
    αφού ενδιάμεσο στάδιο απ' τον καπιταλισμό προς αυτήν, δεν υπάρχει.

    Η μοναδική φιλολαϊκή διέξοδος δηλαδή,
    είναι η ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, με κορύφωση το πρόγγραμα της Εργατικής-Λαϊκής Εξουσίας. Του σοσιαλισμού-κομμουνισμού.

    Κι αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά οι πλουτοκράτες και οι αυλικοί τους.

    Δικαιολογημένη λοιπόν και η κωλοπηλάλα τού κάθε ΒΗΜΑΤΟΣ και της κάθε ξεπουλημένης πένας στην πλουτοκρατία και την ΕΕ...

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή