Σελίδες

19 Οκτ 2012

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...



Πιθανόν αρκετοί από τους αναγνώστες να θυμούνται την προεκλογική αφίσσα του ΣΥΡΙΖΑ (..."προχωράμε χωρίς αυτούς"...) με τις ...κνίτισσες να εκτελούν άθελα τους  χρέη κομπάρσων στην σχετική φωτό, αφού προφανώς μαζική διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανάγκες της φωτογράφησης, απλά δεν υπήρχε....
 Και οι απατεώνες ξαναχτυπούν, αυτή την φορά στο

εξωτερικό!!! 
Θαυμάστε αφίσσα για την ομιλία στελεχους του ΣΥΡΙΖΑ στην ...Ιρλανδία, όπου προφανώς φαντάστηκαν πως πέφτει πολύ μακρυά για να τους πάρουν χαμπάρι!!!


Από την μεριά μας, ξαναβάζουμε την ....μη-λογοκριμένη φωτό και τους παραδίδουμε στην χλεύη σας...



Πηγή είδησης: soviet-empire.com

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/10/12, 7:32 μ.μ.

    Όποιο "κοσμητικό" επίθετο και να χρησιμοποιήσει κανείς για αυτή την ενέργεια, δε φτάνει. Προσπαθούν να μιμηθούν την τακτική του Παπανδρέου το 1981 ( τέτοιες μέρες δεν ήταν;), λεηλατώντας ιδέες, πρόσωπα, καταστάσεις.
    Η προοπτική της εξουσίας τους έχει κάνει αδίστακτους.
    Μόνο μια λέξη από μας. ΓΕΛΟΙΟΙ!
    Το είδα στην ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πραγμα που πρεπει να κανει το ΚΚΕ ειναι να πολεμαει τον Συριζα , τον Ανταρσια , κλπ. Μαλακες φυσικα θα βρει κανεις σε ΟΛΑ τα κομματα . Αλλα ειπαμε ..η μανα των ηληθιων ειναι Παντα εγγυος.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/12, 10:56 μ.μ.

    «Αριστερή»… αδεία!
    Σκέφτηκαν οι… λεβέντες! Αφού όλοι είμαστε «αριστεροί» μπορούμε κάλλιστα να χρησιμοποιήσουμε ότι προέρχεται από την «αριστερά» δηλαδή και από το ΚΚΕ στην οποία εμείς το έχουμε εντάξει. Δηλαδή χρησιμοποιούν την ίδια λογική που αποδεικνύει ότι ο χωροφύλακας είναι μπουζούκι, μιας και τα δύο είναι όργανα! «Αριστερή»… αδεία λοιπόν! Και σε απλή μετάφραση κανονική λαθροχειρία προς εξαπάτηση!
    Αν το καλοσκεφτεί κανείς μεγάλο κόλπο ο όρος «αριστερά»!Βάζεις ότι θες μέσα! Να τους ευχηθούμε βέβαια και εις… ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/12, 1:02 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΗ bandiera rossa, οι πουτάνες , μπροστά στους συριζαίους είναι και τίμιες και ειλικρινείς.
    Απλά είναι πουτάνες.
    Οι συριζαίοι γιατί εκπορνεύονται????
    Για την εξουσία? ΜΟΝΟ?
    Εδω κάτι δεν κολλάει... υπάρχει τι κάτι άλλο για να εκπορνεύονται ολοι αυτοι οι κομπάρσοι του "συριζα".
    Η συνήθεια της εκπόρνευσης που κληροδοτήθηκε απο το "πασοκ"????
    ΔΕν αρκεί... είναι κατι παραπάνω... είναι ο ΕΘΙΣΜΟΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ...
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,,, οτι και να κάνουμε εμείς , όσο και να προσπαθήσουμε , οι πουτάνες δεν αλλάζουν εύκολα ταχτική...................
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 5 ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,,, ΟΠΑΔΟΥΣ, ΜΕΛΗ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ????????????
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ???
    ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ 27% , ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΛΕΞΗΣ 27% , ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ... ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ..
    Αν υπάρχουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για συζήτηση ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΓΩΝΤΩΣ...
    Προσωπικα τους αναζηταω για να κανουμε μαζι κυβερνηση , δηλ. ΣΥΡΙΖΑ + ΚΚΕ για να ανατρέψουμε τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και να φέρουμε τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ..
    ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΛΗ, ΟΠΑΔΟΙ , ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ , ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...
    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...
    ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΥΚΤΥΟΥ...
    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/12, 1:10 π.μ.

      Που πήγαν οι Συριζαίοι?
      Τους πάτησε το τρένο?
      Υπάρχουν? αν ναι καλοδεχούμενοι.
      ΜΙΧΑΛΗΣ

      Διαγραφή
    2. Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πραγμα που πρεπει να κανει το ΚΚΕ ειναι να πολεμαει τον Συριζα , τον Ανταρσια , κλπ. Μαλακες φυσικα θα βρει κανεις σε ΟΛΑ τα κομματα . Αλλα ειπαμε ..η μανα των ηληθιων ειναι Παντα εγγυος.

      Διαγραφή
  4. Σύντροφοι επειδή δεν βρίσκουμε συριζαίο στο διαδίκτυο,να τον υποδυθω εγώ;Βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν θα τα καταφέρω,είναι δύσκολο να παίξεις τον συριζαίο,χρειάζεται ταλέντο στην υποκρισία και στο ψέμα...άσε που πρέπει να χεις και περίσιο θράσσος για να σαι συριζαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δύσκολο να τους βρούμε γιατί είναι απασχολημένοι με κάτι ...βρομοδουλειες στα συνδικάτα σύντροφοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/10/12, 2:24 μ.μ.

    Σήμερα μου έδειξαν την συγκεκριμένη αφίσα. Υπάρχει σε διάφορες αριστερές Ιρλανδικές ιστοσελίδες όπως και στο Ιρλανδικό Indymedia. Σαν επαγγελματίας φωτογράφος βρίσκω ανήθικο και αντιδεοντολογικό την παραποίηση μιας φωτογραφίας ανεξάρτητα του περιεχομένου της για κομματικές βλέψεις. Η παραποίηση φωτογραφίας πρέπει να έρχεται από κοινού απόφασης με τον φωτογράφο, τους φωτογραφιζόμενους και εντέλει με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

    Σαν Κομμουνιστής, με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ το γεγονός ότι αυτός ο αγώνας των κομμουνιστών δεν μπορεί να καπηλευθεί από οποιονδήποτε άνθρωπο - κομματική οργάνωση για να περάσει το δικό του σλόγκαν, αφαιρώντας τα σύμβολα του άλλου.

    Δημήτρης - Φωτογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ξένα κόλλυβα...
    Δεν είναι η πρώτη αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια ο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγοντας να κοσμήσει αφίσα που εξέδωσε για εκδήλωση που διοργάνωσε χτες στην Ιρλανδία με φωτογραφία του πανό που είχε υψώσει στην Ακρόπολη το ΚΚΕ, το Μάη του 2010, όπου αναγραφόταν στα αγγλικά: «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε». Εννοείται πως έχει φροντίσει να σβήσει την υπογραφή «ΚΚΕ» απ' το πανό, θέλοντας να οικειοποιηθεί μια πρωτοβουλία που είχε βρει μεγάλη απήχηση. Για την ακρίβεια, ήταν δύο πανό, ένα με το σύνθημα στα αγγλικά και ένα στα ελληνικά, η φωτογραφία τους έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στιγμιότυπα της πάλης του ελληνικού λαού εν μέσω καπιταλιστικής κρίσης, σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
    Κατανοούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε διαθέτει στιγμιότυπα κάποιας αντίστοιχης πρωτοβουλίας ή δράσης, και δε θα μπορούσε αφού απουσιάζει παντελώς απ' την οργάνωση και την ανάπτυξη της πάλης του λαού με ταξικό προσανατολισμό και περιεχόμενο. Αυτό όμως δε δικαιολογεί την προσπάθειά του να οικειοποιηθεί τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ για να προβάλει ένα ανύπαρκτο αγωνιστικό προφίλ σε ακροατήριο που δε γνωρίζει το ρόλο του και τη στάση του στην Ελλάδα.
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 20.10.2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πραγμα που πρεπει να κανει το ΚΚΕ ειναι να πολεμαει τον Συριζα , τον Ανταρσια , κλπ. Μαλακες φυσικα θα βρει κανεις σε ΟΛΑ τα κομματα . Αλλα ειπαμε ..η μανα των ηληθιων ειναι Παντα εγγυος. Ενας ΠΡΩΗΝ κνιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή