Σελίδες

19 Σεπ 2012

Χυδαίοι και επικίνδυνοι

Η επικίνδυνη θεωρία «των άκρων» και η ταύτιση «κομμουνισμού - φασισμού», παράγεται και αναπαράγεται με ευθύνη της κυβέρνησης, επιβεβαιώνοντας ότι παίζει παιχνίδια με τη «Χρυσή Αυγή» για να συκοφαντήσει το ΚΚΕ και το ταξικό κίνημα. Τρανή απόδειξη το χτεσινό παραλήρημα του βουλευτή της ΝΔ Α. Γεωργιάδη, ο οποίος σε ένα συγκεκριμένο άρθρο συζητούμενου νομοσχεδίου, «είδε» ταύτιση ΚΚΕ - «Χρυσής Αυγής», παρά το γεγονός ότι η κριτική ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη. Επικαλούμενος την αντικομμουνιστική «Καθημερινή», που σε προχτεσινό της δημοσίευμα αποθέωνε τη «Χρυσή Αυγή» για τις υπηρεσίες της στο σύστημα, είπε ότι το εν λόγω φασιστικό μόρφωμα κυκλοφόρησε το 1990 βιβλίο σύμφωνα με το οποίο «ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κίνημα της αριστεράς».
Ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, κάλεσε προκλητικά τους βουλευτές του ΚΚΕ πάνε στα έδρανα της «Χρυσής Αυγής» γιατί, όπως είπε, «εμείς είμαστε δεξιοί». Στο παραλήρημα απάντησε άμεσα ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος. Σε κάθε περίπτωση, ο λαός πρέπει να βγάλει συμπεράσματα για το πώς κυβέρνηση - αστοί και «Χρυσή Αυγή» νίβουν ο ένας το χέρι του άλλου και όλοι μαζί το απεχθές πρόσωπο ενός συστήματος που θέλει τους εργαζόμενους δούλους, γι' αυτό εχθρεύεται και συκοφαντεί το ΚΚΕ.

3 σχόλια:

  1. Σε ένα ιστολόγιο είχα δει μία πετυχημένη φωτογραφία για τη συνάντηση των άκρων... Ήταν στιγμιότυπο από εκτέλεση αριστερών ανταρτών στην Κατοχή (μακάβριο, αλλά τόσο αληθινό). Ήταν η μοναδική φορά που συναντήθηκαν επισήμως (ανεπισήμως σε κάθε πορεία στην Αθήνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψάχνουν τρόπους να ποινικοποιησουν τους αγώνες των εργαζομένων και να θέσουν εκτός νόμου όσους αντιστέκονται στο καπιταλιστικό κίνημα και στα συμφέροντα της αστικής τάξης . Στόχος τους είναι το ΚΚΕ ,αυτό φοβούνται αυτό επιδιώκουν να θέσουν εκτός νόμου . Η Χα και ο φασισμός που εκφράζει είναι γέννημα θρέμμα του καπιταλισμού και αποτελεί τον Δούρειο ίππο για να πετύχουν τους στόχους τους . Όσο πιο σύντομα το καταλάβουμε οι εργαζόμενοι αυτό τόσο υπάρχει ελπίδα να διαφυλαχθεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας. Αλλιώς το σκηνικό που στήνεται θα μας πάει σε άλλες σκληρές εποχές που κανένας δημοκράτης δεν εύχεται να ξαναδεί στα μάτια και τη χώρα του . Αν πάρουμε την άποψη αυτών που μιλούν για πείραμα του συστήματος που διενεργείται στη χώρα μας το σίγουρο είναι ότι θα το ολοκληρώσουν ...
    Καμία επαναπαυση από τον όποιο σκεπτόμενο λαό . Μόνο ο οργανωμένος ταξικός αγώνας θα φρενάρει και θα διασκορπισει τα σχέδια τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....διόρθωση καπιταλιστικό σύστημα όχι κίνημα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή