Σελίδες

12 Σεπ 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ


Την κυβερνητική προπαγάνδα απ' την ανάποδη αναμεταδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον εκπρόσωπο Τύπου, Π. Σκουρλέτη, να καθησυχάζει χτες το λαό ότι αυτό το πακέτο μέτρων «θα είναι το τελευταίο», εφόσον φύγει αυτή η κυβέρνηση και πάρει τη θέση της ο ΣΥΡΙΖΑ! Ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε δηλαδή ότι η κυβέρνηση από ...μισανθρωπισμό εφαρμόζει τη συγκεκριμένη πολιτική και όχι γιατί ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κεφαλαίου, ούτε γιατί πηγάζει απ' τη στρατηγική της ΕΕ, που αποτελεί το θεματοφύλακα της εξουσίας του.
Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ κλήθηκε να διευκρινίσει
πλευρές του «εναλλακτικού σχεδίου» του κόμματός του και έκανε καθαρό ότι αυτό υπηρετεί την αστική διαχείριση. Μίλησε για ρωμαλέες δημόσιες επενδύσεις για «να πάρει μπρος η ελληνική οικονομία», με ζεστό χρήμα στις μεγαλοεπιχειρήσεις, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τους καπιταλιστές σαν φορείς της όποιας «ανάπτυξης».
Επιπλέον, διαμαρτυρήθηκε για λογαριασμό των αρπακτικών που καραδοκούν να αρμέξουν τη χώρα και τον πλούτο της, λέγοντας:«Κανένας όπου θα αγοράζει σε τιμή ευκαιρίας ένα φιλέτο του ελληνικού δημοσίου ή όσες φοροαπαλλαγές να υπάρξουν, στις σημερινές συνθήκες και κυρίως όταν η ίδια η κυβέρνηση τρομοκρατεί καθημερινά ότι υπάρχει το δήθεν λόμπι της δραχμής το οποίο δημιουργεί μια απευκταία προοπτική για την ελληνική οικονομία, κανείς δεν θα έρθει να επενδύσει»!
Σε άλλο σημείο, ο Π. Σκουρλέτης ομολόγησε ότι τάσσονται υπέρ της δημοσιονομικής προσαρμογής που σε όλο τον καπιταλιστικό κόσμο σημαίνει καρατόμηση δικαιωμάτων του λαού, λέγοντας ότι την περιλαμβάνει το σχέδιό τους, αλλά «ως ποσοστά ενός συνολικού προϋπολογισμού και με βάση και το ΑΕΠ».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/9/12, 9:58 μ.μ.

    Σ' εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Ειλικρινά το λέω, γιατί είναι άδικο να πρέπει να δίνει διαπιστευτήρια ολημερίς και καθημερνά στο μεγάλο κεφάλαιο.
    Τόσες εξετάσεις επί εξετάσεων στην ντόπια και διεθνή πλουτοκρατία, ούτε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν ήταν υποχρεωμένοι να δίνουν.
    Είναι άδικο!
    Σας καλώ να συμπονέσουμε όλοι μαζί το ΣΥΡΙΖΑ και τους Συριζαίους.
    Κι όπως αρνηθεί να τους δείξει συμπόνοια, είναι άκαρδος!

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/9/12, 10:36 μ.μ.

    Κάτι τέτοια γράφεις και είσαι ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ και επειδή είμαι άκαρδος δεν θα σου δείξω συμπόνια. Ακου λοιπόν: http://www.youtube.com/watch?gl=GR&v=CnDl6vDN-cs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/9/12, 1:49 μ.μ.

    @geranista

    Έκανα φιλότιμες προσπάθειες να βρω αυτό που μου προτείνεις, μα δεν τα κατάφερα. Προφανώς κάτι δεν κάνω καλά επ' αυτού. Καλού-κακού όμως, έλεγξε κι εσύ αν μου έδωσες σωστά στοιχεία. Επιπλέον, βοήθα και μ' όποιον άλλον τρόπο γίνεται να βρω αυτό που προτείνεις ν' ακούσω.
    Με τρώει η αγωνία, γιατί ίσως με βοηθήσει να πάψω να είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ. Χιούμορ...

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή