Σελίδες

11 Σεπ 2012

«Δράση», όπως «Χρυσή Αυγή»...



Οτι η «Δράση» του Στέφανου Μάνου δε θέλει να υπάρχουν σ' αυτήν τη χώρα εργαζόμενοι, αλλά σκλάβοι χωρίς δικαιώματα, το ξέρουν και οι πέτρες. Οπως, το ίδιο θέλει και η «Χρυσή Αυγή».
Αυτό το μόρφωμα της μαύρης αντίδρασης, η «Δράση», που έχει σταθερά και μόνιμα στο στόχαστρό της το εργατικό λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ, βγήκε χτες με ανακοίνωσή της «να βγάλει λάδι» τη «Χρυσή Αυγή», εκφράζοντας «την απορία της» (!) για τις αντιδράσεις κομμάτων, μετά τους τραμπουκισμούς σε Ραφήνα, Μεσολόγγι και αλλού.

«Γιατί, άραγε, ο λαός έπρεπε να ανέχεται τις τραμπούκικες και δημαγωγικές δράσεις του ΠΑΜΕ που έκλειναν τις πύλες των εγκαταστάσεων της χαλυβουργίας και παρεμπόδιζαν τους εργαζόμενους να εργαστούν, που εγκλώβιζαν για ώρες τουρίστες στα λιμάνια, που εκσφενδόνιζαν βιβλία στη Βουλή κ.λπ.», αναρωτιέται, για να ζητήσει - τι άλλο; - «τήρηση και προστασία της νομιμότητας, ως μόνη οδό αποτελεσματικής αντιμετώπισης του ανερχόμενου φασισμού». Δηλαδή, οι εργαζόμενοι, «με το νόμο» να εξαναγκαστούν να τραβάνε το κουπί στη γαλέρα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και «με την τάξη» να δέχονται αγόγγυστα το μαστίγωμα. Οπως θέλει και η «Χρυσή Αυγή».
Οσο και να προσπαθούν, δεν μπορούν να κρύψουν τους ίδιους σκοπούς τους όλοι αυτοί, μεταξύ των οποίων και η «Δράση», που φούσκωσαν το ναζιστικό μόρφωμα που λέγεται «Χρυσή Αυγή» στο έδαφος του αντικομμουνισμού, της συκοφαντίας των ταξικών αγώνων της εργατικής τάξης, στο έδαφος της ταύτισης ναζισμού - κομμουνισμού.

1 σχόλιο: