Σελίδες

27 Σεπ 2012

Συνένοχα στην προσπάθεια χειραγώγησης τα αστικά ΜΜΕ...

ΑΠΟ ΣΕΝΑΡΙΑ και «διαρροές» για το ποια ακριβώς θα είναι τα περίφημα «νέα μέτρα», δεν έχετε παράπονο. Εχουμε χορτάσει.
Κάθε τηλεοπτικός σταθμός, εφημερίδα, ραδιόφωνο και «πόρταλ» έχει και μια δική του εκδοχή για το πράγμα και - φυσικά - ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες.
Ενιαίο φόρο για τους επαγγελματίες, μειώσεις φορολογικών κλιμακίων, κεφαλικούς φόρους, φορολογία αγροτεμαχίων, έκτακτα χαράτσια, μόνιμα χαράτσια, επίσημους φόρους, ανεπίσημους φόρους. Ολα τα έχουμε ακούσει.
Μόνο που η ...μεγάλη απορία του κόσμου δεν είναι το με ποιες ισορροπίες και ποια κολπάκια θα επιχειρηθεί να εφαρμοστεί η πολιτική εξόντωσης του λαού. 

Αυτό αφορά αποκλειστικά τους κυβερνώντες και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν.
Αυτοί, άλλωστε, κάνουν και τις σχετικές διαρροές με προφανή στόχο να μπερδέψουν και να διχάσουν το λαό, όσο τέλος πάντων μπορούν, ενόψει της λαίλαπας.
Το θέμα είναι αυτή η πολιτική να ανατραπεί μια για πάντα, ριζικά και αμετάκλητα κι αυτό απέδειξαν (και χτες) με την κινητοποίησή τους οι εργαζόμενοι.
Μόνο που αυτό τα Μέσα Ενημέρωσης προφανώς δε θέλουν να το δουν. Πράγμα λογικό, γιατί τα αφεντικά τους δε θέλουν την ενημέρωση, αλλά τη χειραγώγηση και την υποταγή του κόσμου.
ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ έκαναν οι - γνωστοί και μη εξαιρετέοι - διεθνείς Οίκοι Fitch και Moody's: Η ελληνική οικονομία - είπαν - συρρικνώνεται και θα συνεχίσει να κάνει ακριβώς το ίδιο. Η ύφεση θα είναι 7%!
Να τους χαίρονται τους μελετητές τους (που πριν μερικούς μήνες έλεγαν άλλα) μόνο που αυτό που ανακάλυψαν το ξέρει και ο τελευταίος εργαζόμενος, μικροεπαγγελματίας, άνεργος ή νοικοκυρά σε αυτή τη χώρα.
Και ξέρει, επίσης, ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι για τα συμφέροντα που εκπροσωπούν τέτοιου είδους «οίκοι». Τα μέτρα που παίρνονται είναι για να δυναμώσουν αυτά τα συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου