Σελίδες

25 Σεπ 2012

Θανάσης Παφίλης : Να κλείσει το λεγόμενο «Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων της Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας» της «Χρυσής Αυγής».


Προς του Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτης
Όπως διαπιστώνεται από την σχετική ιστοσελίδα, η φασιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» δημιούργησε παραμάγαζο που αποκαλεί «Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων της Τ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας».
Με τη χρησιμοποίηση αυτού του παραμάγαζου επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία των ανέργων, να αναπτύξει πελατειακές σχέσεις, να καλλιεργήσει το ρατσισμό, το μίσος ενάντια στους μετανάστες για να διασπάσει τους εργαζόμενους που βρίσκονται απέναντι στην ενιαία, ολομέτωπη επίθεση της εργοδοσίας, να εμποδίσει την κοινή τους δράση.

Επίσης με τη χρησιμοποίηση τραμπούκικου

μηχανισμού μπαίνει σε χώρους δουλειάς και στο όνομα της αντικατάστασης αλλοδαπών εργαζομένων με Έλληνες, προβάλλει την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, την κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων και συναινεί στην πρόσληψη εργαζομένων με μεροκάματο 18 ευρώ. Επί της ουσίας το νεοναζιστικό έκτρωμα της «Χρυσής Αυγής» λειτουργεί ως δουλεμπορικός μηχανισμός προς όφελος της εργοδοσίας με παρακλάδι το λεγόμενο «Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας».
Η πρακτική αυτή είναι άκρως επικίνδυνη, ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου» δημιουργώντας προηγούμενο εκμετάλλευσης της αγωνίας των ανέργων από κόμματα και μηχανισμούς.
Το γεγονός αυτό που συμπληρώνει τις εγκληματικές επιθέσεις κατά μεταναστών και τη γενικότερη ρατσιστική πρακτική της «Χρυσής Αυγής», τονίζει τις ευθύνες της κυβέρνησης απέναντι στα φασιστικά «τάγματα εφόδου».
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση:
α) Για να κλείσει το φασιστικό παραμάγαζο στην Εύβοια - Βοιωτία και ενδεχομένως σε άλλες περιοχές.
β) Για να σταματήσει η δουλεμπορική δράση της «Χρυσής Αυγής» και η προσπάθειά της για κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, να αντιμετωπιστούν οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά των μεταναστών.


Ο βουλευτής
Θανάσης Παφίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου