Σελίδες

26 Αυγ 2012

ΜΗ ΚΑΡΤΕΡΑΤΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ Β' ΜΕΡΟΣ

ΠΟΤΕ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ “ΑΝΥΨΩΝΟΝΤΑΙ” ΣΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ? 
**ΠΡΩΤΟΝ, όταν το ψέμα είναι τόσο απίθανα μεγάλο που ο κανονικός άνθρωπος αρχίζει και αναρωτιέται.
Προσέξτε:
“… Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (…).
Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τελικά ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση”.
(Αδόλφος Χίτλερ, “Ο αγών μου”, εκδόσεις Ζαρβανου, τ. Α. σελ. 55)

**ΔΕΥΤΕΡΟΝ, όταν η συκοφαντία, που με “σατανική ξετσιπωσιά, διαστρεβλώνει την αλήθεια σε τέτοια έκταση”, επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται
Πρόκειται για το γνωστό “ΠΕΣ, ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ”.


Δυστυχώς προσωπικές υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν μέχρι τώρα να απαντήσω στα σχόλια.
Προκαταβολικά να ξεκαθαρίσω ότι σ’ αυτό το blog γράφουμε εγώ και ο tasos.
Είμαστε δύο διαφορετικά άτομα, ο καθένας μας έχει την ευθύνη των αναρτήσεων του και συλλογικά έχουμε την ευθύνη των αναρτήσεων σ’ αυτό το blog.


Αυτά σε απάντηση των λασπολόγων που βρήκαν την ευκαιρία, στο blog «οικοδόμος», να κάνουν χυδαία και πρόστυχη προσωπική επίθεση τόσο σ’ εμένα όσο και στον συνδιαχειριστή του blog tasos.
Από αυτό το blog τόσο εγώ όσο και ο tasos έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε μάχη με τα δήθεν «φιλοΚΚΕ» blogs.
Σκοπός του blog “tasos manifesto” είναι να διαδώσει την κομμουνιστική ιδεολογία, την πολιτική ανάλυση και τις προτάσεις του ΚΚΕ, του οποίου είμαστε υποστηρικτές. Το ξανατονίζουμε για άλλη μια φορά ότι το blog “tasos manifesto”, δεν εκφράζει επίσημα το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ έχει τα δικά του επίσημα μέσα προβολής και διάδοσης των πολιτικών θέσεων του, ήτοι την ιστοσελίδα του κόμματος, τον Ριζοσπάστη και τον 902.
Παράλληλα, επειδή ασχολούμαστε αρκετά με την μπλογκόσφαιρα, περισσότερο ο tasos (που είναι και παλιότερος), λιγότερο εγώ, προσπαθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε, να αποκρούσουμε την χυδαία λασπολογία, την προβοκάτσια και την διαστρέβλωση των θέσεων και της πολιτικής του ΚΚΕ που γίνεται στο διαδίκτυο. Τα σχόλια όλων σας μας δίνουν θάρρος και κουράγιο, για να συνεχίσουμε διαπιστώνοντας γι’ άλλη μια φορά ότι δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά είμαστε πολλοί και το δίκιο είναι με το μέρος μας.
Όπως αναφέρει και ο Πέτρος στο πρώτο σχόλιο “έχει ενδιαφέρον πως ξεπήδησαν αυτοί – Αντώνης, Οικοδόμος – σαν έτοιμοι από καιρό να κατηγορήσουν το κόμμα για έλλειψη επαναστατικότητας και για τακτικισμούς”, αυτό δεν συμβαίνει μόνο με αυτά τα δύο blogs του “Οικοδόμου” & του “Lenin Reloaded” . Υπάρχουν και άλλα blogs που φοράν την “κουκούλα” με το σήμα ΚΚΕ, όπως γράφει και ο Ανώνυμος (21 Αυγ. 2012, 1:48:00 μ.μ.), που επιδιώκουν με μαεστρία και δόλιες (γκαιμπελίστικες) μεθόδους, να διαδώσουν την αντικομουνιστική & αντιΚΚΕ πολιτική τους.
Είναι ύπουλοι, πρόστυχοι και καμουφλαρισμένοι.
Είναι επικίνδυνοι.
Είναι οι σύγχρονοι Μανιαδάκηδες, ο “ΦΕΡΕΤΖΕΣ του ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και της ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ”, όπως σωστά αναφέρει στο σχόλιο του ο “ΑΝΕΡΓΟΣ + ΑΦΡΑΓΚΟΣ”, και ότι όλα αυτά τα βρώμικα blogs πρέπει να αποκαλυφθούν στο διαδίκτυο και να απομονωθούν, αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και με συνεχή αγώνα.
Τόσο η πρόταση του “ΑΝΕΡΓΟΣ + ΑΦΡΑΓΚΟΣ”, όσο και η πρόταση του (Ανώνυμος 20 Αυγ. 2012, 2:20:00 μ.μ.) με βρίσκουν σύμφωνο.
Η δράση και η δραστηριότητα για την απομόνωση και το ξεσκέπασμα των blogs, που έχουν βάλει στην προβοκατόρικη “κουκούλα” τους, σφυροδρέπανα, ΚΚΕ, Λένιν, Μάρξ, Βελουχιώτη και ότι άλλο τιμημένο, για να το ατιμάσουν… ΑΠΑΙΤΕΙ συλλογικές και συντονισμένες ενέργειες και όχι μεμονωμένες, όπως μέχρι στιγμής γίνεται, όπως και εμείς σαν blog κάνουμε και πολλές φορές, λόγω της εν θερμω αντίδρασης, κάνουμε και λάθος κινήσεις.
Σ’ αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι συμφωνώ με τις προτάσεις που διατυπώθηκαν από τον “Γιώργο Σ.”, τον “redilioupoli” & τον “makiskef”, απλά όμως πρέπει να πάρουμε υπόψη μας κάποιους παράγοντες:


   Α) Τα συγκεκριμένα “φιλοΚΚΕ” blogs, λειτουργούν συντονισμένα (απόδειξη, μετά την χυδαία ανάρτηση του “οικοδόμος”  με τίτλο οι “κουκούλες έπεσαν” προσέτρεξαν για συμπαράσταση “οι λοιποί της παρέας”, βέβαια αυτό ο  “οικοδόμος”  στα τελευταία σχόλια του δεν κατάφερε να το κρύψει, αναφέροντας ότι ευχαριστεί όλους που του συμπαραστάθηκαν, είτε με σχόλια στην ανάρτηση, είτε με προσωπικά email.

Λειτουργούν σαν ομάδα συντονισμένα και συγχρονισμένα.
Βέβαια στόχος της ανάρτησης μου ήταν να τους προκαλέσω πανικό, να χάσουν την ψυχραιμία τους, ούτως ώστε να ξεμπροστιαστούν και να εμφανιστούν και οι “λοιποί παράγοντες” της ομάδας.
Β) Έχουν συγκεκριμένο στόχο και στοχευμένη πολιτική, πετάνε ένα μοσχομυριστό τυράκι με την φίρμα ΚΚΕ, με στόχο να τσιμπήσουν νεώτερες ηλικίες (που δεν έχουν ακόμα γνώσεις και πείρα) και να πιαστούν στην φάκα της ολόμαυρης προπαγάνδας τους.
Της κρυφής προπαγάνδας  τους.
Αυτή είναι η κρυφή προπαγάνδα, άλλος να παρουσιάζεσαι και άλλος να είσαι, ώστε απρόσκοπτα να πετυχαίνεις τον σκοπό σου, παραθέτοντας μπερδεμένα στοιχεία, απομονώνοντας φράσεις, διαστρεβλώνοντας συνειδητά ιδεολογικές 

έννοιες, με πολλά τσιτάτα του Λένιν, του Μάρξ, κ.τ.λ., για να “χάνονται” οι αναγνώστες, να αισθάνονται ιδεολογικά ανίσχυροι και στο τέλος να “υποκύπτουν” στην πολιτική αλητεία των γκαιμπελίσκων.

Γ) Αρκετοί από αυτούς έχουν σοβαρά προβλήματα αυτοεπιβεβαίωσης,  γιατί ποτέ δεν κατόρθωσαν να γίνουν “κάτι” και από την άλλη το κόμμα τους “ξέρασε”.
Αυτό το κομπλεξικό σύνδρομο τους οδήγησε στους εχθρούς του κόμματος και έγιναν εργαλεία στα χέρια τους.
Αρκετοί από αυτούς έχουν κάνει “ειδικά φροντιστήρια” για την ταχτική που πρέπει να ακολουθήσουν στο διαδίκτυο, προκειμένου να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη των αναγνωστών.
Δ) Κάποιοι άλλοι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, υπηρετώντας συγκεκριμένες πολιτικές, σκοπιμότητες και πραχτικές, όπως προεκλογικά συναντήσαμε τους πλαστούς λογαριασμούς στο τουίτερ στο F/B και αλλού (ο Ριζοσπάστης και το κόμμα έχουν ασχοληθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα).
Ε) Υπάρχουν blogs προπομποί (δίνουν την κατεύθυνση) όπως είναι η “νέα σπορά” και τα υπόλοιπα καμουφλαρισμένα ακολουθούν. (λόγω χρόνου και χώρου δεν θα αναφερθώ περισσότερο σ’αυτό).

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ είναι ότι λειτουργούν ομαδικά, συντονισμένα και συγχρονισμένα.
Το συγκεκριμένο blog δεν έχει κανένα πρόβλημα “να αφήνει ίχνη στο διαδίκτυο”, όπως γράφει ο “makiskef”.
Οι κομμουνιστές δεν έχουν κουκούλα και δεν κρύβονται, τις απόψεις τους τις λένε δημόσια και ξεκάθαρα, άλλοι φοράνε κουκούλες, γιατί κάτι κρύβουν.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ αισθανόμαστε ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, “ΠΑΡΕΕΣ” ΠΟΥ στόχο έχουν την διάλυση και τον αφανισμό του ΚΚΕ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι μόνο συλλογικά, οργανωμένα, μεθοδευμένα, με συντονισμό και με αγώνα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτά τα “φιλικά blogs”.
Καθοριστικός και ουσιαστικός εδώ είναι ο ρόλος, ο λόγος και η δράση του κόμματος.

Τα σχόλια σας μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε αυτό τον ανελέητο αγώνα με την σκοτεινή πλευρά του ταξικού εχθρού.

Υ.Γ. 1
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αφιέρωση που κάνει ο Ανώνυμος (21 Αυγ. 2012 3:13:00 μ.μ.) σε όλους εμάς που μαχόμαστε πραγματικά για το τιμημένο ΚΚΕ.
Τιμή μας και να ευχηθούμε όλοι μας “ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ”.

Υ.Γ. 2
Για τον Ανώνυμο 20 Αυγ. 2012 2 : 20 : 00 μ.μ.),
Αυτό το blog κάνει τον αγώνα για το ΚΚΕ, με όσα μέσα μπορεί και ότι αυτό σημαίνει (λάσπη, προσβολή, διασυρμός, χυδαιολογία… ακόμα και προσωπικές επιθέσεις από τους διάφορους “φίλους” του ΚΚΕ, μόνο και μόνο επειδή πονάμε και πιστεύουμε στο ΚΚΕ.
Δεν θα κάνω την χάρη, στους χυδαίους συκοφάντες, λασπολόγους, προβοκάτορες, “οικοδόμους”, χαφιέδες, κουκουλοειδή και λοιπούς γελοίους της παρέας, να αντιπαρατεθώ στην χαφιεδίστικη και φασιστική ανάρτηση τους, η Ε.Υ.Π. αισθάνεται μάλλον άβολα μπροστά τους…
Είμαστε γνωστοί και επώνυμοι, όχι ανώνυμοι, κρυμμένοι πίσω από ψευδώνυμα “οικοδόμος”,  Lenin Reloaded”, κ.τ.λ., δεν τους φοβόμαστε, αυτοί μας φοβούνται, γιατί είναι θρασύδειλα υποκείμενα του υπόκοσμου, κρυμμένα στα τάρταρα του σύγχρονου γκαιμπελισμού.
Εδώ θα συνυπογράψω αυτό που προτείνει ο Γιώργος Σ. :
“Εγώ έχω κάνει μία πρόταση στον οικοδόμο, να μου πει μια μέρα και ώρα που θα έρθει στα γραφεία του συνδικάτου οικοδόμων για να συναντηθούμε με το Δ.Σ., να δούμε πόσοι τον γνωρίζουν…”.
Έχει τα κότσια?... δεν το πιστεύω…
ΤΕΛΟΣ όχι μόνο δεν έχουμε σκοπό να “πονέσουμε το κόμμα”, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε και την ζωή μας γι’ αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

16 σχόλια:

  1. Έχει ενδιαφέρον πως ξεπήδησαν αυτοί - Αντώνης, Οικοδόμος - σαν έτοιμοι από καιρό να κατηγορήσουν το Κόμμα για έλλειψη επαναστατικότητας και για τακτικισμούς.

    Απάντησα στον Lenin reloaded, αν και στην αρχή μπερδεύτηκα και γω με τα ακρωνύμια των ομοσπονδιών στη Νότια Αφρική (NUMSA των μεταλλεργατών που ανήκει στην ΠΣΟ, NUM των εργατών ορυχείων που δεν ανήκει). Είναι ύποπτο το γεγονός ότι ο Lenin reloaded απευθύνει "ανοιχτή επιστολή" στον Γιώργο Μαυρίκο, Γ.Γ της ΠΣΟ, για υποτιθέμενες ευθύνες στη σφαγή μιας οργάνωσης (NUM) που δεν είναι μέλος της ΠΣΟ. Όταν μάλιστα ξεκαθαρίστηκε ότι η οργάνωση που ανήκει στην ΠΣΟ δεν είναι η NUM (και ο Lenin reloaded διόρθωσε την αρχική του ανάρτηση), η "ανοιχτή επιστολη" δεν άλλαξε παραλήπτη, στο όνομα του ότι η NUMSA (μέλος της ΠΣΟ) έκφρασε την αλληλεγγύη της στην NUM, πράγμα για το οποίο έπρεπε να απολογηθεί η ΠΣΟ και το ΠΑΜΕ.

    Και όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν ιδιαίτερη σημασία αν υπήρχαν συγκεκριμένα στοιχεία για ευθύνες της NUM στη σφαγή των εργατών. Και επειδή τέτοια δεν υπάρχουν, ο "Αντώνης" καταφεύγει σε ένα άρθρο αμφισβητούμενης πηγής που εγκαλεί τη NUM για διαφθορά των ηγετικών της στελεχών, είτε των τωρινών, είτε του προ εικοσαετίας ηγέτη της.

    Τα ζητήματα διαφθοράς στο Νοτιοαφρικάνικο κίνημα μπορεί να είναι υπαρκτά και ανοιχτά. Το φύρδην-μίγδην μπουρδούκλωμα τους όμως με την σύγκρουση στα ορυχεία, η παραγνώριση της ιδεολογικής σύγκρουσης μέσα στην COSATU και των παρεμβάσεων της αστικής τάξης (δημιουργία νέων συνδικάτων, χτύπημα των συνδικάτων που προσεγγίζουν την ΠΣΟ, χτύπημα του ΚΚΝΑ) δείχνουν για μένα ένα πράγμα: ότι κάποιοι, στο όνομα της επαναστατικής καθαρότητας και της "επιβεβαίωσης" της γραμμής του ΚΚΕ, βάλθηκαν να το χτυπήσουν από άλλη πλευρά, να αδυνατίσουν την παρέμβαση του στο διεθνές κίνημα.

    Πέτρος
    Απάντηση
  2. Τασο δεν γνωριζομαστε ουτε εχω στειλει ποτε άλλο σχολιο στο blog σου. Για προσωπικους και αντικειμενικους λογους, δεν βαζω ονομα. Δεν ασχολουμαι "εντατικα" με το διαδικτυο και δεν χανω τις ωρες μου παρακολουθώντας διαφορους ξερολες και παντογνωστες "θεωριτικους" της κομμουνιστικης ιδεολογιας. Βεβαια αυτό το "λιγο" με εχει φερει σε δυσκολη θεση αρκετες φορες. Αυτά ως προλογος.
    Τωρα με θεμα για τα δηθεν φιλοΚΚΕ blog με εχει προβληματισει παρα πολύ και μπορω να σου πω ότι εχω δωσει και δινω "μαχες" με αρκετα μελη του κομματος, για την αναγκη να "μπουμε" στο διαδικτυο και να τους ξεμπροστιαζουμαι.
    Αντιλαμβανομαι την κοντρα που υπαρχει μεταξυ των blogers που αυτοαποκαλουνται "κομμουνιστικα", αντιλαμβανομαι τον εκνευρισμο σου, για τις "διαγραφες" που εχει φαει από τους "Αντωνηδες", τους "οικοδομους" και τους λοιπους που αποτελουν μια παρεα με συγκεκριμενο στοχο.
    Ειδα και σημερα το σχολιο που σου διεγραψε ο "οικοδομος" και μπορω να καταλαβω το υφος και το υψος της επιθεσης σου όπως βγαινει στο αρθρο σου, το ιδιο εκανε και σε δικο μου σχολιο που δεν το "ανεβασε" καθολου και την ιδια χυδαια λασποαπαντηση με τον ιδιο τροπο που απαντησε και σ' εσενα, όμως Τασο, αυτος ο τροπος δεν "προειδοποιει" για την επιφυλαξη που πρεπει να εχουν οσοι μπαινουν στα συγκεκριμενα blogs, αυτος ο τροπος δημιουργει αντιπαλες ομαδες που φανατιζουν.
    Οσοι θελουν να υπερασπιστουν το ΚΚΕ μπορουν να το κανουν με τις ανακοινωσεις του κομματος για το συγκεκριμενο θεμα των προβοκατορικων blogs και face-book λιγο πριν τις εκλογες και με αφορμη την προβοκατορικη κατασκευη σελιδας.
    Ελπιζω ότι γραφω σε κομμουνιστη που "ποναει" το κομμα και δεν εχει σκοπο να "πονεσει" το κομμα.
    Απάντηση
  3. Πετρο αυτή ακριβως είναι η τακτικη αυτων που θελουν να φαινονται "φιλοι" του ΚΚΕ παραθετοντας στοιχεια μπερδεμενα για να "χανονται" οι αναγνωστες και να αφηνουν τη γνωστη "σκια του Γκαιμπελς".
    Δεν είναι αξιοπεριεργο το πως ξεπηδησαν ολοι αυτοι "σαν ετοιμοι απο παλια" όπως γραφεις, γιατι δεν ξεπηδησαν ΣΑΝ ετοιμοι, ηταν ετοιμοι από παλια και στις περισσοτερες περιπτωσεις εχουν περασει καποιο φεγγαρι από το κομμα ή την ΚΝΕ.
    Από αυτους οι περισσοτεροι εχουν σοβαρο προβλημα με τα κομπλεξ τους μιας και δεν κατωρθωσαν από τιποτα που ηταν να γινουν "κατι" και τους "ξερασε" το κομμα. Αυτό το κομπλεξικο συνδρομο τους οδηγησε στους εχθρους του κομματος και εγιναν εργαλεια στα χερια τους. Μην αμφιβαλεις ότι οι περισσοτεροι από αυτους εχουν κανει "φροντιστηρια" για την τακτικη που πρεπει να ακολουθησουν στο διαδικτυο για να αποκτησουν την εμπιστοσυνη των αναγνωστων τους.
    Εγω εχω να κανω μια προταση σε αυτους και πρωτα στον "οικοδομο". Να μου πει μια μερα και ωρα, που θα ερθει στα γραφεια του Συνδικατου για να συναντηθουμε με το ΔΣ να δουμε ποσοι τον γνωριζουν. Το ιδιο ισχυει και για τον δευτερο, τον "καθηγητη" αντιστοιχα, να ερθει στο ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικων, να δουμε ποσο γνωστος είναι το ιδιο ισχυει και για οποιον άλλο θελει.
    Εγω ευχαρίστως μπορω οποια μερα και ωρα θελουν να παμε στην ΠΑΣΕΒΕ για να δουν αν συμμετεχω ενεργα και ποσοι με γνωριζουν.
    Αυτό πρεπει να γινει με οσους λενε ότι είναι με το κινημα και με το κομμα για να βοηθησουμε ώστε στο διαδικτυο να υπαρχει η καθαρη και εντιμη κριτικη σε πιθανα λαθη του κομματος και του κινηματος. Να βοηθησουμε ακομα και μελη του κομματος με τις γνωσεις μας. Ετσι θα ξεκαθαρισει το τοπιο από τους φιλους και τους …"φιλους".
    Γιωργος Σ
    Απάντηση
  4. Θα κάνω ένσ σχόλιο που αφορά άλλα blogs με πλήρη γνώση ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να το δημοσιεύσετε. Ίσως και να μην ενδείκνυται. Όμως, κάπου πρέπει να τα πω.

    Όλοι όσοι διαφωνήσαμε με τον προβοκατόρικο τίτλο τής ανάρτησης του blog OIΚΟΔΟΜΟΣ (18-8-12 για τη δολοφονία των εργατών στη Ν. Αφρική), καθώς και με τις λασποαιχμές που άφηνε στο εν λόγω κείμενό του ενάντια στο ΚΚΕ, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια προβοκάτσια εξωφρενική. Εξωφρενικότερη κι απ' αυτήν στον τίτλο τής συγκεκριμένης ανάρτησης.

    Το blog ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ, φορώντας μια προβοκατόρικη "κουκούλα" με το σήμα τού ΚΚΕ, όχι μόνο μάς κατηγόρησε για προβοκάτορες, φασίστες, αντικομμουνιστές κλπ., αλλά εκτελώντας και τη διαταγή(;) τού blog LENIN RELOADED, μ' ένα ηχηρότατο ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ, άρχισε τη λογοκρισία των σχολίων. Δυο δικά μου γι' αυτήν την ανάρτηση τα "έπνιξε". Άλλο ένα δικό μου για την επόμενη ανάρτησή του, το "έπνιξε" κι αυτό. Δεν τα δημοσίευσε.
    Μπορώ να αποδείξω ότι τα έστειλα; Μπορώ να αποδείξω ότι δεν ήταν υβριστικά; Μπορώ να αποδείξω ότι ήταν αμιγώς πολιτικά; Μπορώ να αποδείξω ότι δεν ήταν αντικομμουνιστικά; Μπορώ να αποδείξω ότι δεν έχω προβοσκίδα; ΟΧΙ.

    Αυτός είναι εξουσία στο blog OIKOΔΟΜΟΣ, αυτός μπορεί να πάρει όση λάσπη θέλει απ' την "φάμπρικα" που χτίζει και να λασπώνει όποιον βάζει σε κίνδυνο τη φάμπρικά του...

    Τη φάμπρικα κατασκευής συνειρμών ενάντια στο ΚΚΕ, κατασκευής εντυπώσεων ότι τάχα οι κομμουνιστές σφάζονται μεταξύ τους στο διαδίκτυο, κατασκευής "γνήσιων" κομμουνιστών που κάνουν λασποκριτική στο ΚΚΕ για να το σώσουν από "προβοκάτορες" και "φασίστες" που παρουσιάζονται σαν κομμουνιστές και κάνουν κριτική στον ΟΙΚΟΔΟΜΟ...

    Μ' άλλα λόγια, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΣΠΩΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ (blog ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ), ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ...
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ...

    Όμοια κι απαράλλαχτα, για το ίδιο θέμα, έπραξε και το blog LENIN RELOADED, λογοκρίνοντας και "πνίγοντας" σχόλια που δεν εξυπηρετούσαν τους σκοπούς του. Την ιδίου κλάδου "φάμπρικα"... Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Δικαιολογία; Ήταν λέει ΑΝΩΝΥΜΑ.

    Κι όμως, το blog LENIN RELOADED, τα ακίνδυνα για τους αντικομμουνιστικούς και αντιΚΚΕ σκοπούς του ΑΝΩΝΥΜΑ, τα δημοσιεύει...

    Εν κατακλείδι, αυτά τα δυο blogs, (όπως και άλλα), έχουν βάλει στην προβοκατόρικη "κουκούλα" τους σφυροδρέπανα, ΚΚΕ, ΛΕΝΙΝ, ΜΑΡΞ, ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, κι ό,τι άλλο τιμημένο, για να το ατιμάσουν....

    Πετάνε ένα μοσχομυριστό τυράκι με τη φίρμα ΚΚΕ, με στόχο να τσιμπήσουν νεώτερες ηλικίες (που δεν έχουν ακόμη γνώσεις και πείρα) και να πιαστούν στη φάκα τής ολόμαυρης προπαγάνδας τους. Τη "κρυφής" προπαγάνδας τους. Αυτή είναι η “κρυφή προπαγάνδα”. Άλλος να παρουσιάζεσαι κι άλλος να είσαι, ώστε να επιτυγχάνεις απρόσκοπτα τον σκοπό σου.

    Απάντηση
  5. Οσοι απο εμας εχουν blogs καλο θα ειναι να τους βγαλουμε στη σεντρα. Αναρτηση λοιπον (Επωνυμη με τον "τιτλο" του ο καθενας), σε ολα τα blogs μας, σε εμφανη θεση κειμενο με τις καταγγελιες των blogers που "απολαμβανουν" αποκλεισμους απο τα δηθεν "κοκκινα" Γκαιμπελακια.

    Η προταση του Γιωργου Σ με βρισκει συμφωνο και εγω αποδεχομαι την προκληση - προσκληση του.

    redilioupoli
    Απάντηση
  6. ΑΝΕΡΓΟΣ + ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    Προς @redikioyroli από ΑΝΩΝΥΜΟΣ 20 Αυγούστου ¨1:48 πμ

    Δεν είχα μέχρι πρότινος ασχοληθεί καθόλου με τα blogs, τις αναρτήσεις τους κλπ. Ούτε καν τα παρακολουθούσα, να δω τι γράφουν. Χρησιμοποιούσα το ίντερνεντ για επικοινωνία μέσω e-mail και για κάποια τυχόν πληροφορία που χρειαζόμουν. Σου κάνω αυτήν τη διευκρίνηση για να καταλάβεις ότι δεν έχω εμπειρία απ' τα "παιχνίδια" που παίζονται στο διαδίκτυο, ειμί μόνον εκείνην που πήρα απ' το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ σχετικά με τις προβοκατόρικες αναρτήσεις διάφορων blogs σε βάρος τού ΚΚΕ. Π.χ. εκείνο το site, blog, ή όπως το λένε, που "ενημέρωνε" ότι τάχα το ΚΚΕ καλούσε τα μέλη και τους οπαδούς του να ψηφίσουν στις 17-6-12 ΣΥΡΙΖΑ. Ή το άλλο προβοκατόρικο site-blog που λέγεται ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ.
    Από περιέργεια λοιπόν, μια μέρα απ' τις ατέλειωτες της ανεργίας μου πριν κάνα εικοσαήμερο, άρχισα να ρίχνω καμιά ματιά στα διάφορα blogs που η ονομασία τους βροντοφώναζε ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. Ε, γρήγορα ανακάλυψα ότι η ΟΝΟΜΑΣΙΑ τους ήταν ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ τού ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΚΕ.
    Δε διαφωνώ μαζί σου, πως όλα αυτά τα βρώμικα blogs πρέπει ν' αποκαλυφτούν στο διαδίκτυο και να απομονωθούν. Για να γίνει όμως κατορθωτό αυτό, θα πρέπει το διαδίκτυο να φύγει απ' τα χέρια τής αστικής τάξης. Κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί εφόσον η αστική τάξη είναι κυρίαρχη. Έτσι δεν είναι;
    Επομένως, πέρα απ' την όποια προσπάθεια μπορεί να καρποφορήσει εδώ μέσα, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και με την πρόταση του ΑΝΩΝΥΜΟΣ 20 Αυγούστου 2:20 μμ.
    Θα την συμληρώσω μάλιστα, με την πρόταση να βάλει το Κόμμα εν ευθέτω χρόνο στην πρώτη γραμμή ΚΑΙ αυτό το θέμα και να εφοδιάζει κατ' επανάληψη τα μέλη και τους οπαδούς του με επικαιροποιημένες τέτοιες ανακοινώσεις, ολιγόλογες και στοχευμένες, που θα μοιράσουμε ρούγα τη ρούγα.
    Για να δεις όμως πώς δουλεύει το καπιταλιστικό σύστημα όταν παραζορίζεται όπως τώρα, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε να μοιράζονται και αντι-ανακοινώσεις με "υπογραφή" ΚΚΕ...
    Συνεπώς, ο πιο ασφαλής δρόμος, πέρα απ' αυτές τις κινήσεις που ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν, είναι η δική μας δράση και δραστηριοποίηση στους χώρους δουλειάς, στα στέκια τής νεολαίας, στα σχολειά, στις σχολές, στις γειτονιές. Τούτο πρωτεύει! Και μέσα σ' όλα αυτά, η καθημερινή ματιά μας στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. Γιατί χωρίς απόλυτα σωστή ενημέρωση, δεν μπορούμε να είμαστε και απόλυτα σωστά οπλισμένοι.
    Τα επιχειρήματά μας, τα επιχειρήματα του ΚΚΕ, η πολιτική του, η πολιτική του πρόταση και ο στρατηγικός του στόχος, είναι όπλα που άλλα να τ' αντιμετωπίσουν δεν υπάρχουν μήτε θα βρεθούν. Γι' αυτό και οι εχθροί τού λαού επιστρατεύουν κάθε είδους προβοκάτσια.

    ΑΝΕΡΓΟΣ + ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    (με χρέη και υποχρεώσεις)

    ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ

    Απάντηση
  7. ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΚΚΕ.

    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ BLOG "ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ", ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 16-8-2012 ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ".
    ΤΟΤΕ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΔΥΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ. ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.

    ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗ Ν. ΑΦΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΑΙΧΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ, ΝΤΡΑΠΗΚΑ.

    ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ. ΤΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ Ο "ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ" ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠ' ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩ. ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ, ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ Σ' ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΙ ΕΓΩ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

    Χτυπά τη γη βαθιά βροντή
    Χαμπέρι στο σκοτάδι...
    Κόκκινος ήλιος η εργατιά
    Τη νύχτα σβάρνα παίρνει πια!!!

    Σφυριά πολλά(!) βαρούν γερά
    Τη σιδερένια φτέρνα
    Μες στη φωτιά τη λιώνουνε!
    Όνειρα γιγαντώνουνε!

    Θα πάψει η απελπισιά!
    Δε θα ξανάρθει χειμωνιά!
    Άνοιξη έφερ' ο Οκτώβρης!!!!
    Το καλοκαίρι σου θα τό 'βρεις!

    Το καλοκαίρι το δικό σου!
    Που 'ναι δικό μου και δικό του!
    Που 'ναι της μάνας τής φτωχής!
    Της όμορφης της αδελφής!
    Του συναδέλφου στο γραφείο!
    Στο εργοστάσιο, στο πλοίο!

    (Υπάρχει σ' ένα μικρό κατακόκκινο βιβλίο, που απέξω γράφει,
    ...Δ! ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΗΜΑΤΑ)

    Όποιος γνωρίζει έστω και λίγα για τη μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917, μπορεί να καταλάβει τι θησαυρό κρύβουν τα λόγια αυτού του "τραγουδοποιήματος".


    ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ

    Δρεπάνι άστραψε στον ήλιο
    και το σφυρί 'ναι σταυρωτό!
    Εργάτης, σύντροφος, ξωμάχος,
    για έφοδο στον ουρανό!!!

    Λάβαρο κόκκινο ανεμίζει!
    Το σφυροδρέπανο τρανό!!!
    Υπόσχεση ζωής ορίζει,
    μ' άτρομο γίγαντα λαό!!!

    Το ένα χέρι σφίγγει τ' άλλο,
    κι όλα μαζί σε μια γροθιά,
    θεριό ανήμερο, μεγάλο,
    άφοβα σπάει τα δεσμά!!!

    Σοδειά καλή για τα παιδιά μας!
    Σπίτια, γιοφύρια και σχολειά!
    Τα εργοστάσια, δικά μας!!!
    Πατρίδα, μάνα στοργικιά!

    ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!! 
    Απάντηση
  8. Οταν ο "οικοδόμος" στην ανάρτηση του λέει:
    "Οι κουκούλες βγήκαν"
    Τι ακριβώς εννοεί, ότι δεν θα κρύβεται πίσω απο δήθεν φιλοΚΚΕ αναρτήσεις για να κάνει την δουλειά του προβοκάτορα?
    Μπράβο καλό ξεσκέπασμα στα """""φιλικα"""" προς το ΚΚΕ blogs.
    Επίσης προσυπογράφω όλα τα προηγούμενα σχόλια.
    Σύντροφοι προσοχή, ο εχθρός παραμονεύει παντού και είναι και ύπουλος.
    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
    Απάντηση
  9. Πλευρές της σύγκρουσης στα ορυχεία πλατίνας που προτιμούν να ξεχνούν οι διάφοροι "φίλοι" του Κόμματος (οικοδόμος, Lenin reloaded - Αντώνης, κτλ) προκειμένου να κατασκευάσουν μια σχηματική εικόνα των πραγμάτων και να χτυπήσουν ΚΚΕ, ΠΑΜΕ και καταξιωμένα εργατικά στελέχη:

    "Υπάρχουν σήμερα δύο συνδικάτα που οργανώνουν και εκπροσωπούν τους εργάτες ορυχείων στη Νότια Αφρική – η εδώ και καιρό δημιουργημένη NUM που έπαιξε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο κίνημα εθνικής απελευθέρωσης και η πρόσφατα δημιουργημένη AMCU που πολλοί ανενημέρωτοι θεωρούν ως πιο ριζοσπαστική, αλλά που στην πράξη απέχει πολύ από το να είναι τέτοια.
    Είναι σημαντικό ότι όταν οι ηγέτες της AMCU έκαναν αίτηση προκειμένου να αναγνωριστούν επίσημα από τις κρατικές αρχές και ρωτήθηκαν «ποια είναι η βασική διαφορά μεταξύ εσάς και της NUM», οι ηγέτες της AMCU ανακήρυξαν τους εαυτούς τους «μη πολιτικά διακείμενους και αντικομμουνιστές»".

    Το παραπάνω απόσπασμα δεν προέρχεται από κάποια πηγή του Νοτιοαφρικάνικου Κ.Κ ή της ΠΣΟ, αλλά από το ελάχιστα φιλο-κομμουνιστικό Counterpunch. Για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα: http://www.counterpunch.org/2012/08/20/behind-the-south-africa-mineworkers-strike/

    Και φυσικά οι ηγέτες της AMCU δεν έμειναν στα αντιδραστικά λόγια. Οργάνωσαν συμμοριακές φονικές επιθέσεις ενάντια σε στελέχη της NUM στα ορυχεία και, πολύ σημαντικότερο, οδήγησαν σαν πρόβατα στη σφαγή τους απεργούς σε μια τυφλή σύγκρουση, ενώ οι ίδιοι την έκαναν σαν λαγοί.

    Πέτρος
    Απάντηση
  10. ΑΝΕΡΓΟΣ + ΑΦΡΑΓΚΟΣ και ΕΓΩ όπως χιλιάδες εργάτες και "πτυχιούχοι" πρώην φοιτητές.
    Είναι αλήθεια πως υπάρχει πρόβλημα σε σχέση με το ποιος έχει την εξουσία (όχι μόνο των ΜΜΕ) και φυσικά ο αντικομμουνιστικός πόλεμος που γίνεται στο διαδίκτυο είναι τεράστιος με "επαγγελματίες" να έχουν πάρει στα χέρια τους την "ενημέρωση". Το θέμα είναι πως θα ανατρέψουμε εμείς ή τουλάχιστον ελαχιστοποιήσουμε, αυτή τη "δουλειά". Η πρόταση για συνάντηση μας, με όλους αυτούς που εμφανίζονται ως "φιλοΚΚΕ", μπορεί να γίνει μόνο μέσα από το κόμμα, που ασφαλώς κάποιοι μας γνωρίζουν από τις κινητοποιήσεις, τα συλλαλητήρια πχ ο συντοπίτης "Γιώργος Σ" είναι στην ΠΑΣΕΒΕ και τον ξέρουν πολύ καλά.
    Έτσι μπορεί να γίνει κάποιο ξεσκαρτάρισμα και "να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του". Μπροστά μας είναι το φεστιβάλ της ΚΝΕ και είναι το ποιο πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους συνάντηση. Ας πέσουν προτάσεις (και προς αυτούς) για μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα.
    Να απαντήσω στον ΑΝΕΡΓΟΣ + ΑΦΡΑΓΚΟΣ σχετικά με την πρόταση του "να βάλει το Κόμμα εν ευθέτω χρόνο στην πρώτη γραμμή ΚΑΙ αυτό το θέμα", απ όσο γνωρίζω αυτό έχει ξεκινήσει και προχωράει με ικανοποιητικό ρυθμό μπορώ να πω.
    Προτείνω επήσεις να μην σταματήσουμε να στέλνουμε απαντήσεις και σχόλια στους "φίλους" κι ας μην τα ανεβάζουν, θα τα ανεβάζουμε εμείς στα δικά μας και θα προειδοποιούμε τουλάχιστον αυτούς που γνωρίζουν λιγότερα πράγματα και "τσιμπάνε" από την καμουφλαρισμένη αντιΚΚΕ επίθεση, να τους εξηγήσουμε δηλαδή ότι μπορεί να ανεβάζουν κείμενα που είναι από το κόμμα ή το ΠΑΜΕ κλπ αλλά ανεβάζουν κι άλλα που σπέρνουν την αμφιβολία για την στρατηγική, την ηγεσία και τα στελέχη του κόμματος με δήθεν "συμβουλευτικά κείμενα ".
    Απάντηση
  11. Το διαδίκτυο στις μέρες μας είναι μέσο ενημέρωσης αλλά είναι και δυστυχώς μέσο παραπληροφόρησης χαφιεδισμου και λασπολογιας... Δεδομένο είναι ότι η νέα γενιά αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες το χρησιμοποιεί ευρέως και καλά κάνει πρέπει και ο κομμουνιστής αγωνιστής να παρακολουθεί ευρέως όλες τις συζητήσεις και τα blogs και παράλληλα να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε προβοκατόρικο ή χαφιεδικο δημοσίευμα . Αυτό φυσικά καλό είναι να το κάνουμε όσοι δεν μας ενδιαφέρει να αφήνουμε ίχνη στο διαδίκτυο .... Διαβάζοντας προσεχτικά τις αναρτήσεις στα διάφορα blog θα είμαστε σε θέση να ξεμπροστιαζουμε και να αντιμετωπίζουμε επίδοξους προβοκάτορες και "φιλικούς" καλοθελητές .... Καμμία περίεργη ...ανάρτηση δεν πρέπει να μένει αναπάντητη ,να σκεφτούμε μόνο ότι και η συζήτηση στα blogs είναι σύγχρονη μορφή προπαγάνδας ,πολλοί νέοι διαμορφώνουν άποψη και πορεία μέσα από τα γραφόμενα στις διάφορες αναρτήσεις . Ο Λένιν έλεγε να χρησιμοποιούμε κάθε μέσο για τη διάδοση της θεωρίας μας . Το διάλογο δεν πρέπει να τον υποτιμάμε γιατί τα όπλα της σκέψης των κομμουνιστών είναι ακαταμαχητα. Ο κομμουνιστής είναι ετοιμολογος και δε φοβάται το διάλογο ,άλλοι τον τρέμουν...
    Να θυμίσω ότι σε δύσκολα χρόνια ,χρόνια πέτρινα δεν ήταν λίγες οι φορές που ακόμα και δεσμοφύλακες εξοριστων στο τέλος κατέληξαν "συνοδοιπόροι"όπως μας έλεγαν τότε οι "φίλοι ". Στο τέλος οι μανιαδακιδες αποκαλύπτονται στα μάτια μας και σ'αυτούς που διαβάζουν αναρτήσεις και διαλόγους .
    Και πάλι όμως επισημάνω ότι μιας και οι εποχές είναι πονηρές και ο μεγάλος αδελφός καραδοκεί καλό είναι ίχνη στο διαδίκτυο να αφήνουν μόνο όσοι δεν έχουν πρόβλημα να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους ...
    Μάκης ο κεφαλονιτης
    Απάντηση
  12. Όσο για κάποια συνάντηση που αναφέρει ο φίλος και συναγωνιστής δεν νομίζω ότι θα λύσει το πρόβλημα . Εμείς δε θέλουμε τα blogs που γράφουμε να είναι κλειστά club ορισμένων στενών γνωστών φίλων και συντρόφων μόνο .θέλουμε να μας διαβάζει κόσμος και αν χρειαστεί αντίλογος ή απομόνωση κάποιου κακοπροαιρετου αναγνώστη εδώ είμαστε .... Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καθημερινή ενημέρωση και αυτομόρφωση από τον Ριζοσπάστη και άλλα έντυπα για να είμαστε ενήμεροι για τις θέσεις και τη γραμμή του κόμματος στα τρέχοντα ζητήματα . Διάλογο και αντίλογο τον θέλουμε γιατί πάντα είναι με το μέρος μας ,γιατί εμείς έχουμε θέση και άποψη που τη γνωρίζουν κι ας μη το παραδέχονται ακόμη και όσοι μας κατηγορούν . Να μαθαίνουμε , να μαθαίνουμε και πάλι να μαθαίνουμε . Και πάνω απ'όλα να διαδιδουμε τις ιδέες του κομμουνισμού στις μάζες ,ακόμη και στους εχθρούς μας . Αυτό έκανε το ΚΚΕ τόσα χρόνια τώρα και γι'αυτό πέρασε από σαράντα κύματα και άντεξε . Πάντα είχε το δίκιο με το μέρος του . Και κάτι ακόμα λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα . Αυτό για τους "φίλους " του κόμματος !!!
    Μάκης
    Απάντηση
  13. Πότε η συκοφαντία και το ψέμα «ανυψώνονται» σε γκεμπελισμό;

    Πρώτον, όταν το ψέμα είναι τόσο απίθανα μεγάλο που ο κανονικός άνθρωπος αρχίζει να αναρωτιέται.
    Προσέξτε:
    «...Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (...) Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τέλεια ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση».
    (Αδόλφος Χίτλερ, «Ο Αγών μου», εκδόσεις Ζαρβάνου, τ. Α΄, σελ. 55).

    Δεύτερον, όταν η συκοφαντία, που με «σατανική ξετσιπωσιά, διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση», επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται.
    Πρόκειται για το γνωστό «πες πες κάτι θα μείνει».
    ΑπάντησηΔιαγραφή

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/8/12, 12:59 μ.μ.

    Η πρόταση μου για συνάντηση μας, δεν εχει να κάνει με "έλεγχο" αλλά με ξεσκαρτάρισμα. Όταν λέω να βρεθούμε και να δούμε ποιός είναι γνωστός με ποιόν, μέσα από τις ομοσπονδίες και τα συνδικάτα, δεν έχει να κάνει με "έλεγχο" από τα πάνω, αλλά έχει να κάνει με απόδειξη ότι λειτουργεί ο καθένας μας όχι από απόσταση και τάχα "φιλοΚΚΕ" , με απόδειξη ότι είμαστε μέσα και κοντά στο κίνημα ότι "προσφέρουμε" στο κίνημα και στο κόμμα και από άλλο πόστο, εκτός από την καρέκλα του υπολογιστή, που είναι οιο αγώνες στο πεζοδρόμιο και στις πύλες των εργοστασίων, εκει που αυτά τα ...καλόπαιδα δεν τολμάνε να πλησιάσουν.
    Εχω μπροστά μου το πρόγραμμα του φεστιβάλ και προτείνω την Παρασκευή 14/9 στις 9.οο το βράδι να βρεθούμε στο περίπτερα του ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και να κρατάμε στο χέρι το Ριζο διπλωμένο στη μεσαία σελίδα.
    Γιώργος Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/8/12, 11:03 μ.μ.

    Ο προβοκάτορας, ο κάθε προβοκάτορας έχει έναν σκοπό, να διαστρεβλώσει, να αλλοιώσει τις θέσεις, τις προτάσεις, την δράση αυτού, τον οποίο προβοκάρει με σκοπό να τον αποξενώσει, να μειώσει το κύρος του στον κόσμο. Αν ο σκοπός του είναι ένας, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι πολλές, μη μπούμε στην απαρίθμησή τους . Μια από αυτές είναι να χτυπά με προσωπικές επιθέσεις το άτομο που θέλει να προβοκάρει ή ένα από τα άτομα, αν πρόκειται για ομάδα. Ο τρόπος επιλογής του ενός ατόμου διαφέρει κατά περίπτωση: μπορεί να διαλέξει τον πιο αδύναμο, μπορεί να διαλέξει τον ηγέτη, ανάλογα- ρόλο στην εκλογή παίζουν και οι προσωπικές αντιπάθειες καθώς και άλλοι υποκειμενικοί παράγοντες. Αρχίζει λοιπόν και μειώνει, χλευάζει, εξαπολύει ψευδείς κατηγορίες- ανάλογα με τον προβοκάτορα και το προσωπικό του ύφος, μέχρι να αναγκάσει το υποκείμενο που έχει γίνει στόχος ή και την ομάδα όλη να ασχοληθεί με την υπεράσπιση του ενός και όχι με πιο σημαντικά θέματα όπως η δράση, οι απόψεις οι θέσεις . Περίτρανο παράδειγμα η επίθεση που δέχθηκε το Κόμμα από την Αυριανή με την περίφημη βίλα και το κότερο του Χαρίλαου.
    Το θέμα είναι να μην πέσει στη παγίδα το άτομο ή η ομάδα και αρχίσει τον διάλογο με τον προβοκάτορα- έχει χάσει το παιχνίδι. Βλέπεις στην πραγματική ζωή δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας- αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον- αλλά το όπου υπάρχει καπνός , υπάρχει και φωτιά.
    Τι μπορεί να κάνει το άτομο ή η ομάδα για να αποδείξει ότι ο προβοκάτορας είναι προβοκάτορας;
    Δίνει μια φορά εξηγήσεις, γιατί πρέπει στον χώρο του να δώσει εξηγήσεις, να πει γιατί οι κατηγορίες είναι ψεύτικες και ποια είναι η πραγματικότητα, και να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε με τον τρόπο που το έκανε( αν δεν ήταν σωστό, αποτελεσματικό αυτό που έκανε, ο προβοκάτορας δεν θα ασχολιόταν μαζί του) και περιμένει γιατί το ψέμα και η λάσπη δεν κρατάνε για πάντα(το ψέμα έχει κοντά ποδάρια). Εκείνος που έχει εκτεθεί από την εξέλιξη είναι ο προβοκάτορας, αφού έχει αποδειχθεί ότι έλεγε ψέματα. Αυτά βέβαια είναι πιο γρήγορα στην πραγματική ζωή και όχι τόσο γρήγορα στο διαδίκτυο- βλέπεις εδώ λείπει η ζωή, που επιβεβαιώνει ή καταρρίπτει τα λεγόμενα του καθενός, τι να κάνεις , είναι ένα από τα μειονεκτήματά του!
    ΑΝΤΩΝΗΣ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/8/12, 1:47 π.μ.

    Γιώργο Σ.
    Αυτό που λες δεν γίνεται, πες ότι εγώ έρχομαι εκεί με τον Ριζο διπλωμένο στην μέση και βεβαια αφου το ξέρουν όλοι , εμενα ομως ποιος με γνωριζει.
    Κανενας, και εγω ειμαι ο οικοδομος, ή ο χ, ψ, ω, προβοκατορας,... πως με αντιμετωπιζετε, πως με προσεγγιζετε, ή πως με απομονωνετε,
    δεν μπορειτε, υποθετικα ερχομαι οπως και οταν λες και εγω ειμαι ο "οικοδομος", με γνωριζετε, σιγουρα οχι, βλεπεις η ανωνυμια τι κανει..
    Αραγε η προταση σου οχι μονο δεν βοηθαει αλλα σιγουρα θα γυρισει μπουμεραγκ.
    Οπως γραφει ο bandiera rossa στο σχολιο του :
    "ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι μόνο συλλογικά, οργανωμένα, μεθοδευμένα, με συντονισμό και με αγώνα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτά τα “φιλικά blogs”.
    Καθοριστικός και ουσιαστικός εδώ είναι ο ρόλος, ο λόγος και η δράση του κόμματος."
    Αυτο μπορει να γινει μονο , λεω παλι ΜΟΝΟ απο τις οργανωσεις του ΚΚΕ, ολοι κάποιον απο την γειτονια μας που ειναι μελος του Κομματος γνωριζουμε και αυτοι γνωριζουν εμας, γνωριζουν και αυτους που εχουν blog, να εισαι σιγουρος , το κομμα γνωριζει περισσοτερα απο οτι φαινεται.
    Ο καθε συνδεσμος της οργανωσης μετα απο συντονισμο πανελλαδικο και κεντρικο συντονισμενος με αλλους κομματικους συνδεσμους και blogers, μπορει κατι να κανει και να κανουν ολοι οι ανθρωποι του διαδικτυου που ειναι κομμουνιστες και πιστευουν στην συλλογικη δραση.
    Ειπα πολλα δημοσια , τα αλλα θα ειπωθουν σε αλλους χωρους, αλλα ΓΙΩΡΓΟ αυτο που προτεινεις μπορει και να παρεξηγηθει απο πολλους και το λεω με την καλυτερη διαθεση που εχω και δεν πιστευω οτι αλλα υπηρετεις, αλλα σκεψου οτι και οι "αλλοι" τα διαβαζουν αυτα και θα ερθουν στο ραντεβου......
    Η προταση μπαζει απο παντου νερα...
    ΠΡΟΣΟΧΗ, οι καιροι ου μαινετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/8/12, 10:40 π.μ.

    Κοίτα τις απαντήσεις τους "Ανώνυμος 28 Αυγ 2012 1:47:00 π.μ." για να καταλάβεις ότι η πρόσκληση - πρόκληση, έτσι που διατυπώθηκε, έβγαλε αποτέλεσμα. Κοίτα τον πανικό τους και τις δικαιολογίες που βάλανε, διάβασε στον "οικοδόμο" την αντίδρασή τους και θα γελάς μέχρι να πέσουν ...χιόνια στην Αθήνα. Κοίτα με ποιό τρόπο αντέδρασαν όταν πέρασε από το "μυαλό" τους ότι μπορεί εμείς οι "ανώνυμοι" να "βρεθούμε" και αυτοί να μην μπορούν να έρθουν!!!
    Ασφαλώς και δεν θα πάμε με το ριζοσπάστη διπλωμένο, θα πάμε με το ριζοσπάστη αλλά όχι για να μας δουν αυτοί και να μας "δώσουν" στις υπηρεσίες που είναι ο καθ' ένας τους ή ακόμα και στην ...ασφάλεια, υπάρχει κι άλλος τρόπος να δώσουμε ραντεβού.
    Κάποιες φορές πρέπει να παίζεις με τα δικά τους "οπλα" για να τους ξεμπροστιάζεις, να λες δηλαδή τόσο "χοντρά" κάποια πράγματα και να τους πιάνει αυτός ο πανικός που τους έπιασε και να προσπαθούν να δικαιολογηθούν με τόσο "χοντρές" βλακείες.
    Γιωργος Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/11/12, 12:03 μ.μ.

    Επειδή ο καθηγητής Αντώνης Μπαλασόπουλος, διαχειριστής του blog "Lenin Reloaded" αλλά και του Radical Desire". παρατήρησα ότι επαναφέρει το θέμα και συνεχίζει τις γνωστές προβοκατόρικες πρακτικές του
    Ιδού λοιπόν ποιός είναι ο περιβόητος καθηγητής "θεωρητικός", υπέρμαχος των κινημάτων της πλατείας , φίλων των αναρχομπαχαλάκηδων και όψιμος "φίλος" του ΚΚΕ.
    http://stalinreloaded.wordpress.com/2012/02/12/neostalinism-against-googling/
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/23/antonis-balasopoulos1/
    ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ στην προκληση του επονομαζομενου "καθηγητή " μπαλασοπουλου αντωνη" ή "lenin reloaded" ή "radical desire"... ή άλλα 33 ιστολόγια που είχε ως αναρχοαυτόνομος , ώς φίλος των "κινημάτων της πλατείας" ΄ως συνεργάτης του indymedia, ως καθοδηγητής των προβοκατόρων - μπαχαλάκηδων , τελευταία ...
    ΩΨΙΜΑ , ο Αντωνης Μπαλατσοπουλος , επικουρος καθηγητής στην Κύπρο (????????) , μετατράπεικε σε """φίλο ΚΚΕ"""" ?????
    Επειδή εδώ και χρόνια ο χαφιές προκαλεί χωρίς βέβαια ποτέ να τεκμηριώνει οτιδήποτε, κλασσική μορφή και ταχτική χαφιέδων..
    έστειλα ένα σχόλιο σε απάντηση όλων των συκοφαντιων που αναπαράγει στο ιστολόγιο του , επειδή ο εν λόγω χαφιεδάκος δεν έχει τα κότσια να το αναρτήσει και να το αντικρούσει , έτσι είναι όλοι οι χαφίεδες , διαχρονικά και οιστορικά
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ :
    Το σχόλιο που του έστειλα και δεν θα το δημοσιευσει :
    neophyte_commie18 Νοεμβρίου 2012 11:11 μ.μ.
    Έχει ο καιρός γυρίσματα. Αλλά αν θέλεις και σχόλια, το «ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες» είναι πολύ περισσότερο από σύνθημα, είναι η συμπύκνωση της πραγματικότητας σε έξι λέξεις.

    Παρεμπιπτόντως, ένα τουιτερικό αυγο-τρολ μού έστειλε αυτό νωρίτερα. http://t.co/CbDu991g

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Αντωνης18 Νοεμβρίου 2012 11:16 μ.μ.
    Πρέπει να σας ομολογήσω ότι ο χρόνος που δαπάνησα για τα τέσσερα αυτά ποστ ήταν περισσότερος από όσο χρειάζομαι για να γράψω 10 σελίδες ακαδημαϊκές. Επειδή έχουν δεκάδες λινκ και χρειάστηκαν πολλές ώρες αρχειακής δουλειάς.

    Ο στόχος ήταν να γράψω μια λεπτομερειακή ιστορία της περιόδου 1 Σεπτέμβρη ως 17 Νοέμβρη από τη σκοπιά μου, από τη σκοπιά του πώς βιώνω εγώ την ελληνική πραγματικότητα.

    Ρώτησα για σχόλια επειδή η προσπάθειά μου είναι να εδραιώσω ξεκάθαρα και χωρίς περιθώρια αμφιβολίας την ύπαρξη συντεταγμένης δράσης ενάντια στην μαζικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος από πολλαπλούς και αλλιώς μη άμεσα συνδεδεμένους πολιτικούς δράστες, που εκπροσωπούν ακόμα και αντικρουόμενα συμφέροντα στην ελληνική (μικρο)αστική και μεγαλοαστική τάξη.


    Αντωνης18 Νοεμβρίου 2012 11:17 μ.μ.
    Ναι, γνωρίζω και το ποστ και την περίπτωση και έχω ενημερώσει το κόμμα σχετικά.

    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ??????
    ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ...
    ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕ
    ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ................?
    ΑΝ ΝΑΙ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ....
    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ,,, ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΣ ,, ΧΑΦΙΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ,
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ .....
    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ...
    ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ...
    ΑΝ Ο ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ , ΑΝΤΩΝΗΣ , ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΧΑΦΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ , ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ , ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΛΩ , ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΣΕΙ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΑΦΙΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ , ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ..... ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΧΑΦΙΕΔΑΚΟΣ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (συνέχεια)

    ΑΝ ΧΑΦΙΕΔΑΚΟ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΑΚΑΛΛΩ
    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΛΩ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΥΝΗΣΗ ΧΑΦΙΕΔΑΚΟ .....
    ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ " ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"""""
    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΜΕ???
    ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ...
    ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΕΤΤΟΧΗ...
    ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ .... ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ..... ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ......
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΕΠΤΡΟΜΕΡΕΙΣ ..
    ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΦΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (LENIN RELOADED) ..
    KAI MHNΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ... ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΑ... ΤΟ ΟΝΟΜΑ "taso smanifesto"
    ***τους σεξουαλικα διαφορικούς τους αποδέχομαι,,,
    τους χαφιέδες και τα τσιράκια δεν τα αποδέχομαι , είναι τα "αδέλφια του Αντώνη" άμεσα και
    ΕΜΕΣΑ
    Αντωνη σε περιμενω στο δικαστηριο χαφιε της πενταρας και φασιστακο του κωλου.
    ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ είσαι σε διατεταγμενη υπηρεσία , με την ευπ παρέα ,,, μήπως σε αδικώ ρε χαφιεδάκo..............
    Αισθανεσαι αδικημένος.... μπορεί γιατί εγω υποτιμησα τις υπηρεσιες ενος "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΧΑΦΙΕ....
    Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....., ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΧΑΦΙΕ....
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΑΦΙΕ , ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ή αλλοιώς "Lenin Reloaded, ή Radical Desire ή άλλα 20 προηγούμενα blogs"....
    αισθανεσαι αμεινομενος ,
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑ Ι ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ , ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ , ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΚΥΠΡΟ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
    ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ?
    ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ,,, ΑΛΛΑ ΧΑΦΙΕΔΑΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ....
    1ο . ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΧΑΡΙΖΕΙ¨ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ...

    2ο ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΖΩΗ...
    3ο. ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ κλπ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΗΜΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ , ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗ ...
    ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟ 2 ....
    ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΛΑΜΟΓΙΟ , ΧΑΦΙΕΔΟΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ...
    (ΕΧΕΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ...
    ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ,,,,
    ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ...

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ...
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ , ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ...
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΚΑΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΗΣ ΕΥΠ.....
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ
    ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ...
    ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ,,,
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΚΟΤΤΑ ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ...
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ...
    ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ .
    ΚΟΤΤΑ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ , ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ??
    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ....
    ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΑΦΙΕ , ΧΑΦΙΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/11/12, 12:59 π.μ.

    Θα μου επιτρέψεις διαχειριστή να κάνω μια άλλη προσέγγιση στο θέμα "προβοκατόρικα blogs, "οικοδόμος", "lenin reloaded, or radical desire, or ANTONIS MPALASOPOULOS, OR........*)...
    Ολοι αυτοί, και όχι μόνο, μακάρι νάχαμε μόνο δύο χαφιεδομπλογκ στο διαδίκτυο... μακάρι , είναι πολύ περισσότερα...
    Δεν έχω ακόμα κάνει καταγραφή, αλλά θα την δημοσιεύσω λίαν συντόμως.
    Μήπως ασχολούμαστε παραπάνω απο ότι πρέπει με αυτά τα χαφιεδομπλόγκ?
    Λεω μήπως.
    Πήραμε υπόψη μας 'οτι αυτοι αυτο επιδιώκουν...
    Πιστευω οτι πρεπει να τους αγνοησουμε..."διακριτικα"" και αν χρειαστει τους ξεβρακωνουμε...
    το κόμμα τους "γνωρίζει πολύ καλά...' μην αγχωνεσαι σύντροφε... το κόμμα έχει σαφέστατη επίγνωση ποιος είναι ο "Αντώνης Μπαλασόπουλος" με όλες τις παραλλαγές και τι επιδιώκει....
    Αλοίμονο αν στο κόμμα σήμερα οι διάφοροι "φιλο ΚΚΕ" είχαν τόσο μα τόσο άμεση ανταπόκριση....
    η εμπειρία είναι τεράστια , δεν χρειάζεται ... 'αγχος...
    "έχουν γνώση οι φύλακες"
    ΜΑΤΘΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/11/13, 9:21 π.μ.

    Μην τρελλαίνεστε σύντροφοι. Ο Μπαλασόπουλος είναι αλαζόνας εγωϊστής μικροαστός με μισθό τετραψήφιa euro. Ρίχνει λάσπη σε οποιονδήποτε του σταθεί εμπόδιο. Αυτό ειν όλο. Θέλει να γίνει διασημότητα. Κακομαθημένος βουτυρο-μπεμπές είναι. Λιγούρεψε την κόκκινη μαρμελάδα της δόξας κι αποφάσισε να μπουκάρει στο κόμμα. Χαφιές μάλλον δεν είναι, αν και θάθελε ίσως (Δεν κάνει ούτε γι' αυτή τη δουλειά, σιγά το φιλολογικό του ντοκτορά).

    Γι' αυτό κατα-λάσπωσε κι εκείνο τον ταλαίπωρον ανένταχτο Ομαδεον, που όταν έχει διαφωνίες με το ΚΚΕ τις λέει τίμια, με σεβασμό για το κόμμα.
    Ηταν βολικό να τον παρουσιάσει σαν 'εχθρό του ΚΚΕ' ο Μπαλασόπουλος για μη του σταθεί εμπόδιο.

    Μην τρελλαίνεστε λοιπόν. Αφήστε τον αλαζόνα καριερίστα να τρελλαθεί εκείνος από τα ίδια του τα ψέματα, όπως όσα σούρνει στον Ομαδεόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή