Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Τελειώνουν τα παραμύθια


Πότε με την «επαναδιαπραγμάτευση», πότε με την άρνηση τάχα των «οριζόντιων περικοπών», πότε με τις κόνξες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών που συγκυβερνούν, πότε με τις «διαφωνίες» στο εσωτερικό των κομμάτων της συγκυβέρνησης, πότε επίσης με το κυνηγητό της διαφθοράς, πότε με τις αοριστίες για ανάπτυξη, που όταν παίρνουν στην συγκεκριμένη τους μορφή είναι πάντα η ανάπτυξη των κερδών του κεφαλαίου με το λαό εξαθλιωμένο. 
Με τη βοήθεια των αστικών ΜΜΕ οι της συγκυβέρνησης έχουν χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο παραπλάνησης του λαού από αυτό που έτσι κι αλλιώς βιώνει καθημερινά και από τα πολύ χειρότερα που του ετοιμάζουν. 
Τελειώνουν όμως τα ψέματα. 

Η πραγματικότητα των προαποφασισμένων βάρβαρων μέτρων αποκαλύπτεται καθημερινά. 
Ετοιμάζουν ακόμα πιο συντριπτικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, διάλυση εργασιακών σχέσεων, μεγαλύτερη φοροληστεία, δουλειά μέχρι τα πιο βαθιά γεράματα, χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, επικίνδυνες περικοπές σε Υγεία, Παιδεία κ.ά. 
Αυτή είναι η πραγματικότητα και ήδη οι αρμόδιοι της συγκυβέρνησης έχουν αρχίσει να την επιβεβαιώνουν παράλληλα με τα τερτίπια παραπλάνησης ή τους λογής εκβιασμούς που χρησιμοποιούν. 
Είναι κι αυτή μια έμμεση ομολογία των αδιεξόδων που αντιμετωπίζουν στην καπιταλιστική διαχείριση. 
Θέλουν ταυτόχρονα να «κοιμίσουν» συνειδήσεις αλλά και να προετοιμάσουν αποδοχή για τα άγρια μέτρα τους. 
Τέρμα πια το δούλεμα. 
Η μοναδική επιλογή που έχουν τα λαϊκά στρώματα είναι η οργάνωσή τους, όπου ζουν και δουλεύουν, έτσι που να ανατραπούν τα σχέδια του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του και να ανοίξει ο δρόμος για την οριστική απαλλαγή απο δαύτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου