Σελίδες

30 Ιουλ 2012

ΜΠΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Απέτυχε αστυνομικός έλεγχος στους εργαζόμενους στην Ελληνική Χαλυβουργία


ΜΠΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Αντί οι πύλες της Ελληνικής Χαλυβουργίας να ανοίξουν όπως είχε συμφωνηθεί κράτος, κυβέρνηση, και εργοδοσία προσπαθούν έστω και την τελευταία στιγμή να πάρουν τη ρεβάνς από τη μεγαλειώδη απεργία των χαλυβουργών και θέλουν να τους ξευτελίσουν βάζοντας τα ΜΑΤ να τους ελέγχουν καθώς προσέρχονται για δουλειά μετά τη λύση της απεργίας στις 28/7. 


Από την άλλη συντελείται και ο απόλυτος εξευτελισμός της αστυνομίας. 

Την έβαλαν να γίνει τσιράκι της εργοδοσίας στην Ελληνική Χαλυβουργία και να ελέγχουν τα ΜΑΤ τις ταυτότητες των εργαζομένων για να διαπιστώνουν αν είναι εργαζόμενοι στην εταιρεία ή όχι. Αυτό που είναι δουλειά της εταιρείας έβαλαν τα ΜΑΤ να το κάνει. Τα έβαλαν για να δείξουν ότι κράτος, ΜΑΤ, εργοδοσία και κυβέρνηση είναι ένα και το αυτό μπλοκ και εναλλάσσουν ρόλους ανάλογα με τις ανάγκες!


Φυσικά οι εργαζόμενοι δεν δέχτηκαν να τους ελέγχουν τα ΜΑΤ. 


Όσο για την κυβέρνηση που υποσχέθηκε να αποσύρει τα ΜΑΤ αλλά το άλλαξε και σε συνεργασία με την εργοδοσία τα βάζει να παίζουν το ρόλο του εργοδότη και του τσιρακιού το Μάνεση δεν χρειάζονται σχόλια για την αξιοπιστία του λόγου της. 


Αν κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα κάμψουν το φρόνημα των εργαζομένων και θα αμαυρώσουν τη μεγαλειώδη εννεάμηνη απεργία τους, είναι βαθιά γελασμένοι. Η απεργία γράφτηκε ήδη με χρυσά γράμματα στην ιστορία της εργατικής τάξης και του λαού μας, δεν ξαναγράφεται απο τα ΜΑΤ και τις εντολές του κεφαλαίου.



ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝ! ΤΑ ΜΑΤ  ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ! ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΓΑΡΙΦΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.

ΑΠΟ  Αριστερά και πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου