Σελίδες

12 Ιουλ 2012

Με τον καημό της τάξης που υπηρετεί... πρόθυμος πάντα στην αντιΚΚΕ συκοφαντία


Στην αντιΚΚΕ προπαγάνδα εντρυφεί ο Μητσός της εφημερίδας «Νέα». 
Κάτι έπρεπε να γράψει για το ΚΚΕ και την απόφαση της Κεντρικής του Επιτροπής για τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων. 
Εγραψε λοιπόν ότι η ΚΕ του ΚΚΕ «αναγνωρίζει ότι η προπαγάνδα του κόμματος δεν είναι ζωντανή και εμπλουτισμένη (...) δεν έχει αποκτήσει ζωντανό εκλαϊκευτικό χαρακτήρα». Και συμπληρώνει: «Για να καλυφθεί αυτό το κενό κηρύσσεται εκστρατεία με κεντρικό σύνθημα: "Δίνε το χέρι σου σε όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία..."»!
Πάνω σ' αυτό το τελευταίο αρχίζει να ξερνάει χολή, χυδαιολογώντας με το σύνθημα του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»! Λεπτομέρειες για τον κονδυλοφόρο των «Νέων». Η δουλειά να γίνεται... Αναρωτιέται λοιπόν «από τι σηκώνεται αυτός που σηκώνεται» και «με τι μέσα εσύ που θα δώσεις το χέρι σ' αυτόν που σηκώνεται θα πάρεις την εξουσία (...) άντε και παίρνεις όμως την εξουσία, τι στο καλό θα την κάνεις; Ποιος θα σε βοηθήσει που είσαι μπατίρης;»...
Ετσι ο Μητσός πασχίζει τάχα με την «ειρωνεία» να κάνει προπαγάνδα αλλά του βγαίνει ο φόβος της παρακμής της σάπιας αστικής τάξης στην αγοραία γραφή του.

Συνεχίζει να προσπαθεί να ειρωνευτεί. 
Το ΠΑΜΕ αυτή τη φορά. Το κατά τη γνώμη του «συμπαθές συνδικάτο» (κι εδώ «αδιάβαστος» πιάνεται). Επειδή εξέδωσε ανακοίνωση για την προστασία των εργαζομένων απ' τον καύσωνα, πράγμα που για τον Μητσό συνιστά εκλαϊκευμένο στόχο για τον οποίο γράφει «σε όποιον εξαντλείται απ' τη ζέστη, δώσε το χέρι σου και παρ' τον μαζί σου στη διαδήλωση με σύνθημα "ένας είναι ο εχθρός, ο υδράργυρος ο ψηλός", η νίκη είναι σίγουρη κάπου μέσα στην ερχόμενη βδομάδα ο καύσωνας θα υποχωρήσει»...
Ναι, μάλλον ο καύσωνας θα υποχωρήσει, αλλά ας μην ελπίζει ο Μητσός. Το δικό του πρόβλημα δεν το προκαλεί ο καύσωνας.
Καταγράφουμε απλώς το γεγονός ότι έχουν πάντα τα μάτια στραμμένα στο ΚΚΕ και πρόθυμες πένες να αλλοιώσουν, να διαστρεβλώσουν, να συκοφαντήσουν, να απαξιώσουν αυτά που βλέπουν και αφορούν στη δράση του. Για κάποιο λόγο ενοχλούνται περισσότερο κάθε φορά που το Κόμμα προσεγγίζει μάχες που έδωσε, αναλύει, βγάζει συμπεράσματα απ' αυτές ως οδηγό για την παραπέρα πορεία του. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε το λόγο, χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου