Σελίδες

1 Ιουν 2012

Η ... κυρία Σαρακίνη της κρατικής ΝΕΤ σε ρόλο εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ!!! (video)


Το βιολί βιολάκι τους στη ΝΕΤ. Οι στημένες ερωτήσεις και η παραποίηση των θέσεων του ΚΚΕ καλά κρατούν. Εχουν αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Χτες, η δημοσιογράφος Σαρακίνη στην απογευματινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, απευθυνόμενη στην εκπρόσωπο του ΚΚΕ, έλεγε διαρκώς ότι το ΚΚΕ «δε θέλει να κυβερνήσει», παραποιώντας τις τοποθετήσεις του Κόμματος και υποστηρίζοντας ότι έτσι είπε η Αλέκα Παπαρήγα!! Παρόλο που η εκπρόσωπος του ΚΚΕ προσπαθούσε να διατυπώσει τη θέση του Κόμματος, η δημοσιογράφος επέμενε ότι αυτό που λέει η ίδια είναι η θέση του ΚΚΕ, εμποδίζοντας την εκπρόσωπο του Κόμματος να σταυρώσει λέξη.
Μάλιστα, παρόλο που πήρε συγκεκριμένη απάντηση για την πρόταση εξουσίας και διακυβέρνησης του ΚΚΕ, η Σαρακίνη αγνοώντας την απάντηση κατέληξε ότι... δεν πήρε απάντηση! Πήρε, αλλά δεν της άρεσε...
Επιβεβαιώνεται η καταγγελία που έχει κάνει εδώ και μέρες το ΚΚΕ, ότι η κρατική τηλεόραση έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο μέρος της σε ένθερμη κερκίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι δημοσιογράφοι αυτοί με τη στάση τους εξυπηρετούν το σχέδιο αποδυνάμωσης του Κόμματος. Αξιος ο μισθός τους (της)...



5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/6/12, 11:43 π.μ.

    ΑΧ ΡΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ...ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΙΔΙΑ ΜΠΟΧΑ..
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΚΕ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να τη βλέπατε χθες και στο δελτίο ειδήσεων στις 15:00 όπου από την έναρξη μέχρι και τουλάχιστον για ένα τέταρτο αναφερόταν στο ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια λίγο στη ΝΔ και όλο και έβρισκαν κάτι για να αναφερθεί ο ΣΥΡΙΖΑ!
    Αυτό μάλλον εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τον πολεμάνε τα ΜΜΕ και τα συφέροντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/12, 5:57 μ.μ.

    Πανάξια στάθηκε η Μπαλού και ρεζίλεψε τη δημοσιογράφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/6/12, 8:48 μ.μ.

    Η κατευθυνόμενη και απόλυτα εξαρτημένη δημοσιογράφος της ΝΕΤ, στον δρόμο που χάραξαν και χαράσσουν όλα τα αστικά μέσα ενημέρωσης (μέσα σε αυτά και τα κρατικά), όσον αναφορά την συστηματική διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ και την πρόταση της Λαϊκής Εργατικής Εξουσίας που έχει καταθέσει ξεκάθαρα και ολοκληρωμένα βάση των σημερινών αντικειμενικών συνθηκών, ήδη από τον ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010 (!), επέμενε για άλλη μια φορά στον αστικό μύθο πως το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει και πως δεν έχει διατυπώσει πρόταση εξουσίας.
    Χαρακτηριστικό είναι πλέον και το κόλπο των προβοκατόρικων ερωτήσεων εκ της διευθύνσεως της ΝΕΤ, όπου την τελευταία εβδομάδα πραγματικά έχει κολλήσει η βελόνα των δημοσιογράφων στο τι δείχνουν τα στημένα τους γκάλοπ και αποφεύγουν τις ερωτήσεις για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΚΚΕ.

    Δεν κρύβεται πάντως η αγωνία τους να πάνε το ΚΚΕ, έστω και τεχνητά, στο 5 ή στο 4%. Βέβαια ο στόχος είναι εκτός βουλής (και εκτός νόμου όταν έρθει η ώρα), αλλά ξέρουν ότι οι κοινωνικές ρίζες του ΚΚΕ είναι πολύ βαθιές.
    Η Αλ. Μπαλού όμως αντέδρασε άμεσα στην διαστρέβλωση που επιχειρήθηκε για άλλη μια φορά, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο όσο αναφορά και αυτόν τον αστικό μύθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/6/12, 3:10 π.μ.

    ΤΟ ΤΣΟΥΛΟ ΣΑΡΑΚΙΝΗ ...ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕ???
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗΝ ΤΗΣ ???
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΥΖΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ??????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή