Σελίδες

26 Ιουν 2012

Οι "φίλοι" του Σύριζα... ξεπερνάνε τα όρια

Περί των γνωστών "επιθέσεων φιλίας" ο λόγος που σιγά σιγά θα δείξουν πόσο φιλικές ήταν.
Ο Συριζα Αχαίας έβγαλε μια "πολύ φιλική" απαντητική επιστολή στην αντίδραση του ΚΚΕ στις γνωστές προβοκάτσιες περί επώνυμων διαφωνούντων στελεχών που δεν προήλθαν από άγνωστο ανώνυμο χώρο αλλά από το σάιτ του ΕΟΣ (ένωση οπαδών του Συριζα). Επίσης η ανακοίνωση διαμαρτυρόταν για τις επίσης γνωστές συκοφαντικές θέσεις που αφού έκαναν καλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια των εκλογών δεν έμειναν κρυφές ούτε μετά,  υποστηρίζοντας επωνύμως και σε τηλεοπτικές εκπομπές, ότι για το ότι δεν κέρδισε ο Συριζα τις εκλογές ΄"έφταιγε το ΚΚΕ"!! 


Εχουμε απαντήσει στο γελοίο αυτό επιχείρημα και δε χρειάζεται να το ξαναπιάσουμε από την αρχή. Είπαμε επίσης οτι αν θελει κανεις να καταλάβει ποιός δέχτηκε επίθεση θα το δει εκ του αποτελέσματος.Την επίθεση τη δέχτηκε αυτός που μάτωσε. Ολα τα άλλα είναι μπουρδολογία.
Εχει σημασία όμως πως απάντησε ο Συριζα βγάζοντας κυριολεκτικά αφρούς και αποδεικνύοντας και επιβεβαιώνοντας ό,τι έλεγε το ΚΚΕ Αχαίας.
Να λοιπόν πόσο φιλικη είναι η στάση τους. Λέει η απάντηση:

"Έτσι και αλλιώς σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο και όχι μόνο, σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις της συντήρησης ντόπιες και ξένες (το ΚΚΕ όλα αυτά!!) έκανε ότι ήταν δυνατόν για να διαστρεβλώσει, διαβάλλει και κατασυκοφαντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ"

 "Μας λυπεί όμως το γεγονός ότι, παρά τα λαϊκά μηνύματα της κάλπης και όχι μόνο, συνεχίζουν την ίδια διασπαστική πολιτική του λαϊκού και εργατικού κινήματος, την ώρα που απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή ενότητα και σύμπραξη στις κοινωνικές διεκδικήσεις. Η λογική του όλα ή τίποτα, όταν το όλα, δηλαδή η κομμουνιστική επανάσταση που διατείνονται ότι επιδιώκουν, είναι πολύ μακριά, τότε εκ του ασφαλούς οδηγεί στο τίποτα, δηλαδή στην επερχόμενη εξαθλίωση του Λαού από τον σπαρασσόμενο από βαθύτατη κρίση Καπιταλισμό, αλλά  σθεναρά αντιστεκόμενο και για αυτό πολύ περισσότερο επικίνδυνο. Αν η στάση αυτή δεν βάζει πλάτη στην αντίδραση των χρηματοπιστωτικών συμφερόντων της τρόικας και των ντόπιων υπηρετών τους, ας αναρωτηθεί ο καθένας τι κάνει."

Λέει λοιπόν ο Συριζα οτι το ΚΚΕ ήταν σε αγαστή συνεργασία με το σύστημα για να κατασυκοφαντήσει..., οτι διασπάει το κίνημα, οτι δεν παλεύει για τα σημερινά προβλήματα αλλά για όλα η τίποτα(!) και έτσι οδηγει στο τίποτα (και ποιος δεν το είπε από τον εκτός ΚΚΕ χώρο, από τους τηλεσταρ δημοσιολόγους μέχρι τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και όλους τους άλλους "αγωνιστές" του λαού), κι ότι  βαζει πλάτη στην αντίδραση(!!!). 

Σκέτη αηδία, σκέτο γνήσιο αντιΚΚΕ μίσος. Οταν το μίσος φτάνει στα άκρα και καταντάει να λέει όλα αυτά για τους κομμουνιστές τι να σκεφτεί κανείς εκτός από το ότι θέλουν να τους κλείσουν το στόμα;

Το αστείο είναι οτι η ανακοίνωση του Συριζα τελειώνει λέγοντας πως "στον αγώνα δεν περισσεύει κανείς"...
Κανείς εκτός από το ΚΚΕ. Αυτό όχι μόνο περισσεύει αλλά ενοχλεί κιόλας  τον όλο και πιο συνετό Συριζα. 

Φωνάζει ο κλέφτης... που λεει κι η παροιμία.

 *Στη φωτο επάνω μερικές από τις 100άδες χιλιάδες λαού που κινητοποίησε το ΚΚΕ στο τεράστιο συλλαλητήριο στις  12 Φλεβάρη με καθημερινές εξορμήσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας όχι βεβαια για την "κομμουνιστική επανάσταση". Η γνωστή "διασπαστική" πολιτική του ΚΚΕ που "οδηγεί στο τίποτα" και "βαζει πλάτη στην αντίδραση". Σα δε ντρέπονται λέω γω...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ εδώ και τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου