Σελίδες

12 Ιουν 2012

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Πληθαίνουν τα κρούσματα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πρωτοστατούν σε τοπικό επίπεδο στην προσπάθεια του αστικού συστήματος να αποδυναμώσει το ΚΚΕ, με ανυπόστατες διαδόσεις, ψέματα και αθλιότητες.
  • Με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Χίου του ΚΚΕ καταγγέλλει τους «άθλιους συκοφάντες και ψιθυρολόγους που προέρχονται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, συστεγάζονται στην "ενότητα της κυβερνώσας αριστεράς" και διαδίδουν ότι επειδή το ΚΚΕ δε βγάζει βουλευτή στο νησί, να ψηφίσουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο, αφού δεν βγάζει βουλευτή!». 
  • Στην ανακοίνωσή σημειώνεται ακόμα:«Προφανώς, οι πολιτικοί καθοδηγητές τους υπό τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ κ. Κοτσακά και οι παρατρεχάμενοι, που φιγουράρουν στην επιτροπή στήριξης εκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, απεργοσπάστες και πρόσφατα αντιμνημονιακοί, γνωστά πολιτικά εκκρεμή με αλλεργία στο να κρατούν το πολιτικό τους λόγο, εφαρμόζουν τις δοκιμασμένες και άθλιες πρακτικές του δικομματισμού των ψευτοδιλημμάτων, της "χαμένης ψήφου", του "μικρότερου κακού" και των υπόγειων διαδόσεων για "το καλό» της κυβερνώσας αριστεράς. Δεν είναι τυχαίο ότι νυν νεοπασόκοι του ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια διαδίδουν και στα γειτονικά νησιά της Σάμου και της Λέσβου, όπου βέβαια το ΚΚΕ έχει ήδη εκλέξει βουλευτή από τις εκλογές στις 6 Μάη».
  • Στη Φλώρινα, όπως καταγγέλλει η ΝΕ του ΚΚΕ, γνωστός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, έλεγε, σε καφενείο ανοιχτά, σε άλλους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ότι ο εκλεγείς (στις 6/5/2012) βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής στη λίστα για τις εκλογές της 17ης Ιούνη του είπε ότι είναι απογοητευμένος, γιατί «το ΚΚΕ έδωσε γραμμή να ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και κινδυνεύει να μην εκλεγεί, γιατί θα εκλέξει βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ»! 
  • Η ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ σημειώνει σε ανακοίνωσή της: «Το κόλπο είναι τόσο παλιό και βρώμικο, όσο και το ΠΑΣΟΚ όταν το χρησιμοποιούσε, για να κλέψει την ψήφο κομμουνιστών. Το αντέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ (άλλωστε, στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σήμερα πρώην στελέχη από το λεγόμενο "βαθύ ΠΑΣΟΚ", με μεγάλη εμπειρία στην βρώμικη προπαγάνδα και στην προβοκάτσια). Απαντήστε στους ξαφνικούς "φίλους" του ΚΚΕ όπως τους αξίζει. Είναι ίδιοι με αυτούς που τα παλιότερα χρόνια ζητούσαν από τους αγωνιστές να εγκαταλείψουν το κόμμα τους για "το καλό τους". Είναι ίδιοι με αυτούς που ζητάνε σήμερα από τα νέα παιδιά που είναι κομμουνιστές ή στηρίζουν το ΠΑΜΕ να κάτσουν στ' αυγά τους για να μην απολυθούν!».
  • Σε περιοχή στα νότια της Αττικής, άτομο που δήλωνε πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, διέδιδε σε οπαδούς, φίλους και ψηφοφόρους του ΚΚΕ ότι κάποιος που γράφει τους λόγους της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα (!) έχει πει σε αυτόν και την παρέα του ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
  • Στο Βόλο, τις τελευταίες μέρες πυκνώνουν οι προσπάθειες μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ και του διαδικτύου με πλαστές ειδήσεις, συκοφαντίες και ψέματα να χτυπηθεί το ΚΚΕ. Οπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΝΕ Μαγνησίας του Κόμματος, «έχουμε δεχτεί δεκάδες καταγγελίες από ανθρώπους που ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι σχέση με το ΚΚΕ, πραγματικά τους προκαλούν αγανάκτηση οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις με χυδαιότητες, ύβρεις και το κυριότερο ψέματα, λάσπη και κατασκευασμένες ειδήσεις που βγάζουν μάτι. Δήθεν αποκαλύψεις με μόνο στόχο την καλλιέργεια εντυπώσεων, δήθεν ψηφοφόροι του ΚΚΕ με αντικομμουνιστική φρασεολογία στους οποίους δίνεται συστηματικά ο λόγος, δήθεν εξελίξεις σε οργανώσεις του ΚΚΕ, βρωμιές για στελέχη και βουλευτές του ΚΚΕ».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/6/12, 2:22 μ.μ.

    ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΗΛΘΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ 170 ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ ΕΜ. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ....ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή